- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
Kizlar bir arkadasim adina yaziyorum.Annesi kanser hastasi ve yillardir aile ici sorunlari var.Surekli sorun yasiyorlar gecimsiz dengesiz huzursuz bir babasi var.Surekli sorun cikaran..Babasini yatistirmaya calisirken annesiyle arasi acildi hep..Bu sefer annesini yatistirirken babasiyla arasi açıldı.Annesinin durumu ciddi artik kanser hastasi oldu ve hala adam kavga ederken bile pis kanserli diye bagirabiliyor.Kavga ettiklerinde agzindan ser akiyor resmen.2 yildir kari koca iliskileri yok ayri yatiyorlar.Konusmuyorlar.Adam kadinin yemeklerini begenmeyip kendi yemegini yapiyor ayri.Ekmek aliyor sakliyor yumurta aliyor sakliyor kendine gore aliyor her seyi sakliyor ve cocuklarina hicbir maddi manevi yardim yapmiyor.Annesi de yillardir calisiyor eve yemek taşıyor pazara gidiyor tasiyor.Adamin hicbir kari olmadigi gibi birde o kadinin tasidiklarini yiyor içiyor yuzsuzce..Arkadasima cok uzuluyorum..Bugun yine problem yasamislar adam calismiyor etmiyor odayi supurecek supuremiyorlar yattigi icin salonda.en sonunda adam wc ye gidince supurmeye basliyorlar tabi annesi kiziyo soyleniyo cekirdek coplerini kitabin uzerime atmis kiyafetleri sandalyelere asik.oda hastane gibi kokuyormus.Adam wc den cikinca da cikin gidin diyip kufurler edip bagiriyo arkadasimada vuruyo.Sonra kavga cikiyo adamla kadin birbirine giriyo birbirine vurmalar etmeler...Sonra akrabalar felan dahil oluyo ayiriyorlar konusuyorlar.Ve babasi arkadasima beddua etmis..kerhanelere dussun insallah baba baba diye inlesin allah belasini versin oyle bir evladim yok pislik o.... Diyor..Sizce kabul olur mu? Arkadasim dogdugundan beri onlarin kavgalarini suursuzca aman coluk cocuk var diyip dengesizce barismalarini cekiyor..Annesi adamin kimsesi yok diye aciyor merhamet gosteriyo ama adam cok lanet birisi kadina surekli kufur ediyor hastaligindan vuruyor allah kimi hasta edecegini biliyor daha da fena edecek diye kadini mahvediyor..sizce napmalari lazim..Bedduasi tutar mi?