- Konu Sahibi Gul receli
Hiç acımam öylesine de baba demem zaten gebersin köşelerde madem evladını kerhanelere layık goruyo oda e 5 lik olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baba bedduasi tutar dedikleri şey gerçek babalar ve nankör evlatlar için geçerli. Bu herif adam olamamis ki baba olsun. Arkadasiniz gönlünü ferah tutsun. Allah hakliyi haksizi görür. Sirf spermi yumurta yi dolledi diye de boyle bir yaratigin bedduasini gerçekleştirmez.Kizlar bir arkadasim adina yaziyorum.Annesi kanser hastasi ve yillardir aile ici sorunlari var.Surekli sorun yasiyorlar gecimsiz dengesiz huzursuz bir babasi var.Surekli sorun cikaran..Babasini yatistirmaya calisirken annesiyle arasi acildi hep..Bu sefer annesini yatistirirken babasiyla arasi açıldı.Annesinin durumu ciddi artik kanser hastasi oldu ve hala adam kavga ederken bile pis kanserli diye bagirabiliyor.Kavga ettiklerinde agzindan ser akiyor resmen.2 yildir kari koca iliskileri yok ayri yatiyorlar.Konusmuyorlar.Adam kadinin yemeklerini begenmeyip kendi yemegini yapiyor ayri.Ekmek aliyor sakliyor yumurta aliyor sakliyor kendine gore aliyor her seyi sakliyor ve cocuklarina hicbir maddi manevi yardim yapmiyor.Annesi de yillardir calisiyor eve yemek taşıyor pazara gidiyor tasiyor.Adamin hicbir kari olmadigi gibi birde o kadinin tasidiklarini yiyor içiyor yuzsuzce..Arkadasima cok uzuluyorum..Bugun yine problem yasamislar adam calismiyor etmiyor odayi supurecek supuremiyorlar yattigi icin salonda.en sonunda adam wc ye gidince supurmeye basliyorlar tabi annesi kiziyo soyleniyo cekirdek coplerini kitabin uzerime atmis kiyafetleri sandalyelere asik.oda hastane gibi kokuyormus.Adam wc den cikinca da cikin gidin diyip kufurler edip bagiriyo arkadasimada vuruyo.Sonra kavga cikiyo adamla kadin birbirine giriyo birbirine vurmalar etmeler...Sonra akrabalar felan dahil oluyo ayiriyorlar konusuyorlar.Ve babasi arkadasima beddua etmis..kerhanelere dussun insallah baba baba diye inlesin allah belasini versin oyle bir evladim yok pislik o.... Diyor..Sizce kabul olur mu? Arkadasim dogdugundan beri onlarin kavgalarini suursuzca aman coluk cocuk var diyip dengesizce barismalarini cekiyor..Annesi adamin kimsesi yok diye aciyor merhamet gosteriyo ama adam cok lanet birisi kadina surekli kufur ediyor hastaligindan vuruyor allah kimi hasta edecegini biliyor daha da fena edecek diye kadini mahvediyor..sizce napmalari lazim..Bedduasi tutar mi?
+1Baba bedduası tutar derler.
Yalnız kızına "kerhaneye düşsün "diyen adam zaten babalık vasfına sahip değildir.
"İtin duasi kabul olsa gökten kemik yağar "
Kizlar bir arkadasim adina yaziyorum.Annesi kanser hastasi ve yillardir aile ici sorunlari var.Surekli sorun yasiyorlar gecimsiz dengesiz huzursuz bir babasi var.Surekli sorun cikaran..Babasini yatistirmaya calisirken annesiyle arasi acildi hep..Bu sefer annesini yatistirirken babasiyla arasi açıldı.Annesinin durumu ciddi artik kanser hastasi oldu ve hala adam kavga ederken bile pis kanserli diye bagirabiliyor.Kavga ettiklerinde agzindan ser akiyor resmen.2 yildir kari koca iliskileri yok ayri yatiyorlar.Konusmuyorlar.Adam kadinin yemeklerini begenmeyip kendi yemegini yapiyor ayri.Ekmek aliyor sakliyor yumurta aliyor sakliyor kendine gore aliyor her seyi sakliyor ve cocuklarina hicbir maddi manevi yardim yapmiyor.Annesi de yillardir calisiyor eve yemek taşıyor pazara gidiyor tasiyor.Adamin hicbir kari olmadigi gibi birde o kadinin tasidiklarini yiyor içiyor yuzsuzce..Arkadasima cok uzuluyorum..Bugun yine problem yasamislar adam calismiyor etmiyor odayi supurecek supuremiyorlar yattigi icin salonda.en sonunda adam wc ye gidince supurmeye basliyorlar tabi annesi kiziyo soyleniyo cekirdek coplerini kitabin uzerime atmis kiyafetleri sandalyelere asik.oda hastane gibi kokuyormus.Adam wc den cikinca da cikin gidin diyip kufurler edip bagiriyo arkadasimada vuruyo.Sonra kavga cikiyo adamla kadin birbirine giriyo birbirine vurmalar etmeler...Sonra akrabalar felan dahil oluyo ayiriyorlar konusuyorlar.Ve babasi arkadasima beddua etmis..kerhanelere dussun insallah baba baba diye inlesin allah belasini versin oyle bir evladim yok pislik o.... Diyor..Sizce kabul olur mu? Arkadasim dogdugundan beri onlarin kavgalarini suursuzca aman coluk cocuk var diyip dengesizce barismalarini cekiyor..Annesi adamin kimsesi yok diye aciyor merhamet gosteriyo ama adam cok lanet birisi kadina surekli kufur ediyor hastaligindan vuruyor allah kimi hasta edecegini biliyor daha da fena edecek diye kadini mahvediyor..sizce napmalari lazim..Bedduasi tutar mi?
Acaba bu arkadaşının annesi boşanmayı seçenekler arasında tutuyor mu? Al işte çocuk var diye boşanmayıp bu hale geliyolar. Çocukları suan cok mutlu dimi iyiki boşanmamış!
Arkadasin alsin annesini de, kardeşleri varsa onları da çıksın gitsinler. Kirada otursunlar. Çalışıp düzen kurup yaşasınlar.
Ev anneye aitmiş ama adam gitmiyor napacaklar başka?
Evin tapusunu falan da alsın yanına giderken.
Kimsesi yok diye acıyorsa o zaman ölene kadar o evde oturmasına müsaade etsin kadin, kendi de çocuklarını alıp cekip gitsin.
Acıdığı icin evli kalmaktan iyidir bu.
Hazır evi ne bırakacaksın satılsın daha iyi .O baba müsvedeside dımdızlak sokakta kalsında gününü görsün.
Kadın kanser hala bu adama acıyorsa ne diyeyim.
Ben olsam ben de öyle yaparim ama hani acıdığı icin birakmiyormus ya madem ki acıyor o zaman böyle yapsin onunla yasamaktan iyidir dedim. Yoksa ben olsam çocuklarimi da alir ceker giderim önce kiralik bi eve çıkarım, o evi de satışa çıkarırım satılınca gelen parayla yeni bi ev alırım. O da ne yaparsa yapsın derim. Kadin zaten kendisi çalışıyormuş adam çalışmıyor bile. Zaten işi gücü varmis kadinin hangi akla hizmet bunu çekiyor anlamis değilim.
Ne hayatlar var gercekten üzüldüm insallah aklini kullanır kadin.
En mantıklısı o.
O kadın kendini sevmiyor bence.Onca lafa hakarete rağmen yanında bulunduruyorsa daha akıllanacağını zannetmem.İnsanın bir canı var.Sağlığını kaybettimi gözü hiçbirşeyi görmemesi lazım.
Ya bi de biz burda o kadar akil veriyoruz yazıyoruz zaman harcıyoruz da insallah bu konular fake değildir ya son zamanlarda öyle ummadigim kisiler fake çıktı ki artik eski üyeden bile süphe duyar oldum.
Ben gerçekten böyle konulardan etkileniyorum üzülüyorum imkanim olsa iletisim adreslerini alip yardım bile etmek istiyorum çoğu zaman ama imkanim yok.
Bizi uydurma hikayelerle yok yere üzmüyorlardır insallah. Gerci bi yandan fake olmasını tercih ederim böyle hayatlar yaşayan insanlarin oldugunu okumaktansa varsın fake olsun.
Böyle koca böyle hayat arkadasi mi olur ya ne demek pis kanserli?kadını kendisi kanser etmistir eminim.
Gerçekten güven sarsıcı.Violet,adı p ile başlayan avukatım diyen arkadaş,Zeynep güven .merve okan
Daha kimler çıkacak bakalım.En çokta avukatım diyen şaşırtmıştı beni.Zeynep Güven günlerce merak ettik öldümü kaldımı başına bir iş geldimi diye .