- Konu Sahibi sevdicegim
Bence bir yanlis anlasilma olmustur sonucta baslik
"Baba da ne demek" arkadasimiz apranxx yüzde yüz onun icin babanin ne ifade etdigini anlatmak istemistir...
Bu arada hayir onu tanimiyorum sadece cevabina iyimser taraftan bakiyorum..
sadece başlık okunup yorum yapılmıyor sonuçta değil mi.. orada benim yazdıklarımın içinde öyle cevabı hak eden hiçbirşey yoktu.. iyi niyet diyorsanız öyledir.....
Saygilar
evet canım söylenmemesi gereken bir kelime gibi geliyor yani babam yerine bir başkasını koyamıyoruma ben babamla çok iyi vakit gecirdiğim için ona her ynden borçluyum hep sverdi beni kızışı bile sevgi doluydu onun gibi kimse olamaz hele eşimin babası asla zaten eşimin ailesi ile problemliyim o nedenle de içimden gelmiyor beni kızı gibi seveip görmüyorlar bende onların çocukları gibi hissetmediğimden kendimi candan anne baba demiyorum umarım senin böle olmaz
pf..:26: işte en çok merk ettiğime de cevap verdin.. kızdığında acaba ne hissedilir diye kendi kendime düşünürdüm bu sorumu bilmeden de olsa giderdiğiniz için teşekkür ederim.. forumlarda okuduğum çoğu yazıya bakınca, genelde kendi kızları gibi görmüyorlar sonucu çıkıyor.. umarım öyle olmaz bende de...