Baba Da Ne Demek??

Bence bir yanlis anlasilma olmustur sonucta baslik

"Baba da ne demek" arkadasimiz apranxx yüzde yüz onun icin babanin ne ifade etdigini anlatmak istemistir...

Bu arada hayir onu tanimiyorum sadece cevabina iyimser taraftan bakiyorum..

sadece başlık okunup yorum yapılmıyor sonuçta değil mi.. orada benim yazdıklarımın içinde öyle cevabı hak eden hiçbirşey yoktu.. iyi niyet diyorsanız öyledir.....

Saygilar

evet canım söylenmemesi gereken bir kelime gibi geliyor yani babam yerine bir başkasını koyamıyoruma ben babamla çok iyi vakit gecirdiğim için ona her ynden borçluyum hep sverdi beni kızışı bile sevgi doluydu onun gibi kimse olamaz hele eşimin babası asla zaten eşimin ailesi ile problemliyim o nedenle de içimden gelmiyor beni kızı gibi seveip görmüyorlar bende onların çocukları gibi hissetmediğimden kendimi candan anne baba demiyorum umarım senin böle olmaz

pf..:26: işte en çok merk ettiğime de cevap verdin.. kızdığında acaba ne hissedilir diye kendi kendime düşünürdüm bu sorumu bilmeden de olsa giderdiğiniz için teşekkür ederim.. forumlarda okuduğum çoğu yazıya bakınca, genelde kendi kızları gibi görmüyorlar sonucu çıkıyor.. umarım öyle olmaz bende de...

canım benim okuyunca o kdara kötüoldum ki anlatamam, yazacaklarımın bu durumu aşmana faydası olur mu bilmem ama bak dinle... ben babası varken babasız büyümüş bir kız çocuğuyum, 1 yaşımdayken ayrılmışlar, inan o kadaraz sayıda rsmi vardı ki, zihnimde yüzünü şekillendirmeye uğraşır acaba şuan ki hali nasıldır diye düşünürdüm sürekli :( bu açıdan beni de babası ölmüş bir çocuk gibi düşünmeni istiyorum senden... sonra ne oldu biliyor musun ? ben 19 yaşıma gelince uzaktan görmek için babamı arama kararı aldım, merak beni kemirdi :( şimdi o kadar pişmanım ki sevdiceğim :( çünkü annem bana babamı hiç kötülemeden büyüttü ama ben karşıma çıkan kişi yüzünden ağır depresyon geçirdim, hatta psikoloğum da anneme kızdı, herkes kötüler sen niye bu adamı bu kadar nötr anlattın diye :) hayatımdan çıkarmakda hiç kolay olmadı... keşke hiç tanışmaya kalkmasaydım, uzakta seyahatte vs. gibiydi, mutluydum, şimdi verdiği acıyı kapatmaya çalışıyorum. onu tanıdıktan sonra bayramlardan soğudum :( çocukluğumdaki bayramları özlüyorum, o yoktu ama ben mutluydum bunu ancak onun cehennemini görünce anladım... sana bunları neden anlatttığıma gelince, babası varken baba hasreti çeken o kadar çok insan var ki, bunun acısı tarif edilemez, senin babacığınsa ömrü vefa etmediği için yanında değil, inan ömrü olsaydı senin yanından hiç ayrılmazdı... allah onu nurlar içinde yatırsın... bişey diyeceğim ama yanlış anlama lütfen öyle kötü anne babalar var ki insan bazen keşke ölmüş olduğu için yanımda olamıyor olsaydı, hiç olmazsa o zaman takdiri ilahi derdim, ama hayattayken o beni kedi yavrusu gibi bırakıverdi diyor bazen. allah affetsin :( bazen böyle düşünebiliyor insan... ama sonra toparlanıyor ve diyor ki, BU BİZİM SINAVIMIZ... senin ki de benim ki de...durumumuz farklı olsa da bil ki bazen rabbim bizi bazı hasretlerle sınıyor :( allah sana çoook iyi bir eş ve seve seve ağzını doldura doldura baba diyeceğin bi kayınpeder versin inşallah !!! tabii bana da :34:

öncelikle yazımı okuyup bu kadar kendi hayatınızdan detay vericek şekilde samimiyetle dönüş yaptığınız için teşekkür ederim..:29: ben hep kendimi en kötüsü hissetmiştim.. yada ayrılanlar için en azından bi babası var diye düşünmüştüm.. ama anlattığına bakılırsa 19. senede kendiniz gidip aramışsınız.. hissetmeye çalıştım o duyguyu gerçekten çok haksızlık bu... madem bakıp ilgilenmeyecekti neden evlenip çocuk yaptı gencecik yaşta annenizi de ağır sorumluluğa bıraktı diyesim geldi.. ama annenizi çok takdir ettim yine de.. belki görmek isteyeceğinizi düşünmeden hayallerinizdeki babanın iyi olmasını istediği için kötü anlatmamıştır..
evet yanımda olmak isterdi belki de... ömrü vefa etmediği için mecburi ayrılığımız.. haklısın bu bizler için bir sınav.. ve en iyi şekilde atlatmamızı diliyorum.. iyi dileğin için çok teşekkür ederim.. umarım Allah öyle bir bağ verir ki eşimiz babası için, gönlümüzde özel bir saltanatı olur..

sizinkide biraz yaraya tuz basmak gibi olmuş yani.. nispet yapar gibi yazmışsınız resmen kendinizi biraz konu sahibi yerine koysanız iyi olurdu..

nispet yapmak mı?????????Allah aşkına "baba"dan bahsediyoruz..araba,ev,pahalı bir kıyafet değil ki bu nispet yapayım...konu sahibinin yerine koyarak cevap verdim zaten...ben babamı kaybetmeyi düşünemiyorum bile..kaldı ki konu sahibi hiç baba sevgisi tadamamış..benim kastettiğim;eşin babasıyla da bu özlem giderilebiliyor,inşallah gerçek baba-kız gibi olurlar...farkındaysanız,şükrediyorum diye bahsettim.bazılarının babası olduğu halde yoksunlar baba sevgisinden...ben şükrümü belirterek 2 tane babam var yazdım...şoklardayım nasıl nispet olayına geldiniz diye...:53:

Bu nasıl bir yorumdur Ya Rabbi...
Nispet yapar gibi.
İnanılmaz bir bağ, gayet sağlıklı, başkasında hiç yokken filan.
Biraz dikkat ederek yorum yapsak iyi.

Onun dışında, seni istesemde anlayamam canım. Ama inan bana böyle olması lazımsa böyle olmuştur.Kader... Baban olsaydı ve hırsız,dayakçı,dolandırıcı, katil olsaydı istermiydin? Bazen neyin hayırlı olduğunu bilemezsin. Ölüm ya bu dersin neresi hayırlı, ama elbet her şeyde bir hayır vardır. :5:

tamamen iyi niyetimle önce kendi durumumu anlattım,sonra arkadaşım için karamsar olmaması için kayınpederler için de taaaaa içten baba dnilebileceğinin örneğini vermek istedim..başkasında hiç yokken derken babası olupta ilgilenmeyenler de var demek istedim...inanamıyorum ne kadar tartışmaya hazır durumda herkes...böyle hassas bir konuda nispet yapmak aklımın ucundan geçmedi.Allah korusun birgün benim de başıma gelebilir,nispet yapmakta ne demek...çok üzüldüm inanın...

evet o yazılana bozulmadım değil.. bazılarında hiç yokken bende 2 tane var denmesi benim gibi büyük boşluk yaşayan insanlara söylenmez... o cümle çok kırıcı...

canım,böyle üzgün bir gününde konunu bu kadar işgal ederek seni üzmek istememiştim aslında..ama o kadar yanlış anlaşıldım ki...normalde her konuya msj yazmam ama senin durumun beni etkiledi...babamı çok severim eksikliğini de Allah göstermesin,kendimi senin yerine koydum düşündüm nasıl zor olduğunu...ama senin konunda benden önce yazılan yorumlar çok karamsardı.biri babamı sevmem demiş,diğeri kayınpederime isteyerek baba demem demiş..sana moral vermek için eşinin babasıyla bu boşluğu doldurabilecek olduğunu kendi örneğimle göstermek istedim,aramız çok iyi diye...asla ama asla seni kırmak ve nispet yapmak için yazmadım o yorumu...sana moral vereceğimi düşünerek yazmıştım ama amacını aşmış yorum...kırdıysam tekrar özür dilerim,herşey gönlünce olsun...

Baba Da Ne Demek ?? Başlığını görünce içimden hemen şunu söyledim, konuya bile bakmadım yani...
Sadece söylemek istediğim için söylüyorum, Ana gezindiğin bağ, Baba yaslandığın dağ .........

canım,böyle üzgün bir gününde konunu bu kadar işgal ederek seni üzmek istememiştim aslında..ama o kadar yanlış anlaşıldım ki...normalde her konuya msj yazmam ama senin durumun beni etkiledi...babamı çok severim eksikliğini de Allah göstermesin,kendimi senin yerine koydum düşündüm nasıl zor olduğunu...ama senin konunda benden önce yazılan yorumlar çok karamsardı.biri babamı sevmem demiş,diğeri kayınpederime isteyerek baba demem demiş..sana moral vermek için eşinin babasıyla bu boşluğu doldurabilecek olduğunu kendi örneğimle göstermek istedim,aramız çok iyi diye...asla ama asla seni kırmak ve nispet yapmak için yazmadım o yorumu...sana moral vereceğimi düşünerek yazmıştım ama amacını aşmış yorum...kırdıysam tekrar özür dilerim,herşey gönlünce olsun...

detay verdiğinde demek istediğini anladım.. :17: tamamen yazılanı dümdüz düşündüm okuduğumda.. aslında amacının kayınpederine ne kadar bağlı ve sevgi doluluğunu göstermek olduğunu bu yazdığında anladım.. bu yazılandan sonra ilk yazdığını tekrar okudum.. çok teşekkür ederim.. üzülmüştüm ama şimdi yüzümde tebessüm oluşturdun.. :16: dilerim Allahtan senin yaşadığın gibi yaşarım bende o sevgiyi.. Allah daimi etsin başından eksik etmesin.. :nazar:

tamamen iyi niyetimle önce kendi durumumu anlattım,sonra arkadaşım için karamsar olmaması için kayınpederler için de taaaaa içten baba dnilebileceğinin örneğini vermek istedim..başkasında hiç yokken derken babası olupta ilgilenmeyenler de var demek istedim...inanamıyorum ne kadar tartışmaya hazır durumda herkes...böyle hassas bir konuda nispet yapmak aklımın ucundan geçmedi.Allah korusun birgün benim de başıma gelebilir,nispet yapmakta ne demek...çok üzüldüm inanın...

Yok.. Tartışmak için yazmadım. Sadece öyle algıladım. Nispet yapar "gibi" dedim. Tartışmak isteseydim. "Ne o öyle nispet mi yapıyorsun sen !?" tarzı direk çirkefleşirdim :1: Sadece biraz yanlış anlaşılmışsın. Yanlış anlamışız.:34: :54:

eşimin babasına bir süre baba demedim.... sürekli siz diye hitap ettim...

çünkü ben babamın 7 yaşında kaybettim. bunun öfkesi,hüznü,boşluğu üzerimdeyken içten gelerek diyemiyorum.

ama kayınpederimi çok severim. çok iyi bir insandır. baba demekte zorlandığımın farkında.
o da beni öylesine çok severki.. küçük bir çocukmuşum gibi sürekli 'kızım' yada 'cimcimem benim' diye seslenir.
bu konuda hiç kimse üzerime gelmedi. babalar gününü kutlamam ve hediye de almam... üzülüyorum daha fazlasını kaldırmıyor yüreğim.

ama arada hitap etmem seslenmem gerektiğinde diyorum 'baba' :43:

eşimin babasına bir süre baba demedim.... sürekli siz diye hitap ettim...

çünkü ben babamın 7 yaşında kaybettim. bunun öfkesi,hüznü,boşluğu üzerimdeyken içten gelerek diyemiyorum.

ama kayınpederimi çok severim. çok iyi bir insandır. baba demekte zorlandığımın farkında.
o da beni öylesine çok severki.. küçük bir çocukmuşum gibi sürekli 'kızım' yada 'cimcimem benim' diye seslenir.
bu konuda hiç kimse üzerime gelmedi. babalar gününü kutlamam ve hediye de almam... üzülüyorum daha fazlasını kaldırmıyor yüreğim.

ama arada hitap etmem seslenmem gerektiğinde diyorum 'baba' :43:

Başın sağolsun... Allah gani gani rahmet eylesin.. Üzerine gelmemesi ve alınganlık yapmaması, sana karşı sıcak tutumu çok güzel birşey.. ama sanırım ne kadar iyi olursa olsun demekte zorlanıyor insan.. :14: keşke böyle olmasaydı.. böyle arada , duygular arasında karmaşada kalmasaydık.. umarım benim baba adayım da seninki kadar sıcak olur bana

Merhaba arkadaşlar.. ben benimle aynı şeyi yaşayanlardan ve bu konuda beni anlayabilecek olanlardan yorum bekliyorum..

3 yaş gibi çok erken yaşta babamı kaybettim.. Hayatım boyunca hep "Baba" kelimesinden yoksun büyüdüm.. Daha doğrusu o kelimenin nasıl bir anlam yüklü oluşunu bile bilmiyorum.. Babalar gününü genellikle hüzün ve boşluk dolu geçirip odama kapandım.. :43: Yolda bir baba-kız gördüğümde her daim gözlerim doldu.. Bu yaşıma kadar bu kelimeyi kullanamamış olmanın acısını iliklerime kadar yaşadım hep.. O kadar tanımıyordum ki babamı, resimlerine baktığımda bile "babam" demek yabancı geliyor bana.. Sanki normal tanımadığım bir insan gibi... Size yemin edebilirim ki buraya baba yazarken bile yabancılaşıyorum o kelimeyle.. O kadar eksiklik hissediyorum ki... Bir yanım yokmuş kanadım kopukmuş gibi.. :43: Hep şunu düşünüyorum.... Hayatım boyunca hiç kullanmadığım bu kelimeyi ben evlendiğimde eşimin babasına nasıl söylerim?.. şuanki erkek arkadaşımın babasını çok seviyorum ve bazen hayal kuruyorum.. ona bir türlü baba dediğime dair hayal dahi kuramıyorum.. diyemeyecekmişim gibi.. :14: benimle aynı durumda olan yada bu durumu aşmama katkıda bulunabilecek olanlar var mı?

Ben de Babamı Küçük Yaşta Kaybettim..:14:
Nişanlandım..
Kayınvalideme Anne Diyebilirdim.. O Çok Basitti..
Ama Bir Başkasına Baba Demek..
Vee Senelerde Baba Kelimesini Kullanmamışsın..:14:
Öyle Zor Geliyordu ki..:14::14:

Alışıyorsun, Tek Baban Olduğu İçin Öyle İçten Söylüyorsun ki..:16:

Kayınpederimin Doğum Günüydü..
Aradım Birden Baba Doğum Günün Kutlu Olsun Dedim..
Sonra Ağzımdan 1 Kere Baba Kelimesi Çıktı Ya..
Hep Söylemek Zorunda Kaldım..

Bence ister baban yasamis olsun ister baban ölsün veya annen baban ayri yasamis olsun, ne olursa olsun eger kayinpederini seviyorsan is bitmistir arkadas, öyle candan baba diyorsunki, hayatinda 2. bir baban oldugu icin seviniyorsun.
Aynisi kayinvalide icinde gecerli :27:
Onun icin kafanizdan dert ve problem üretmeyin, birazda gelecegine birakin olaylari. Mutluluklar...

Benım annemın cok ciddi sağlık sorunları nedenıyle,benim 12-13 yasımdan itibaren ben ona annelik ettim, doyamadım..Babamıda çok kritik bi yaşantı ortasında aniden kaybettim, doyamadım... Hissettiklerinin ağırlığını az çok yaşayan biri olarak, polyannacılık yapıyorum.Erkek arkadaşımın ailesiyle yakın bir bağ kuracağıma eminim.Doyamadıgım kutsal sözleri söyleyebilmek için özlemle bekliyorum... Sadece yaşadıgınız eksiklikten ötürü olduğunu düşünmeyin.. bu zorlugu her aklı basında kişinin yaşadığına eminim..cinsiyet farketmez..yaşanmışlıklar farketmez..yıllar sonra ilk defa gördüğün bi ailenın kızı olma duygusunu benimseyebilmek hiç kolay olmayacak.. Bunu kolaylaştırabilmek sizin sıcak bakış açınıza kalmış..Evlatlarını emanet edecekler, çocuklarını soranlara bi kızım daha oldu diyebilecekler sizin için, anne/baba hitabınıza çok sevineceklerdir.Aslında aşabileceğiniz bu durumu sizin için çok zor ve çelişik geliyorsa durumunuzu izah edip,demezsiniz..Yaşadığınız gerçekten çok zor! içinizde fırtına koparacagınıza, paylaşın..Alışana kadar zaten zorlamayacaklardır..Bi hal yolu bulunur..

Ben de Babamı Küçük Yaşta Kaybettim..:14:
Nişanlandım..
Kayınvalideme Anne Diyebilirdim.. O Çok Basitti..
Ama Bir Başkasına Baba Demek..
Vee Senelerde Baba Kelimesini Kullanmamışsın..:14:
Öyle Zor Geliyordu ki..:14::14:

Alışıyorsun, Tek Baban Olduğu İçin Öyle İçten Söylüyorsun ki..:16:

Kayınpederimin Doğum Günüydü..
Aradım Birden Baba Doğum Günün Kutlu Olsun Dedim..
Sonra Ağzımdan 1 Kere Baba Kelimesi Çıktı Ya..
Hep Söylemek Zorunda Kaldım..

Başın sağolsun canım.. sanırım benim olayıma en yakın seninki.. ve sorun yaptığım şeye tam cevap vermişsin yaşayan biri olarak.. buna mutlu oldum.. en azından neler olabilir diye kafamda oluştu.. içten baba diyecek olmak bi süre sonra buna alışmak çok güzel bir haber diyebilirim.. aynı dediğin gibi anne demek kolay geliyor bana da.. çok teşekkür ederim yorumun için.. umarım baba derken hep için sevgi dolu olur :nazar:

Bence ister baban yasamis olsun ister baban ölsün veya annen baban ayri yasamis olsun, ne olursa olsun eger kayinpederini seviyorsan is bitmistir arkadas, öyle candan baba diyorsunki, hayatinda 2. bir baban oldugu icin seviniyorsun.
Aynisi kayinvalide icinde gecerli :27:
Onun icin kafanizdan dert ve problem üretmeyin, birazda gelecegine birakin olaylari. Mutluluklar...

evet sevdikten sonra sanırım biraz daha kolay söylenebilir.. pozitif yaklaşımın için teşekkürler..

Benım annemın cok ciddi sağlık sorunları nedenıyle,benim 12-13 yasımdan itibaren ben ona annelik ettim, doyamadım..Babamıda çok kritik bi yaşantı ortasında aniden kaybettim, doyamadım... Hissettiklerinin ağırlığını az çok yaşayan biri olarak, polyannacılık yapıyorum.Erkek arkadaşımın ailesiyle yakın bir bağ kuracağıma eminim.Doyamadıgım kutsal sözleri söyleyebilmek için özlemle bekliyorum... Sadece yaşadıgınız eksiklikten ötürü olduğunu düşünmeyin.. bu zorlugu her aklı basında kişinin yaşadığına eminim..cinsiyet farketmez..yaşanmışlıklar farketmez..yıllar sonra ilk defa gördüğün bi ailenın kızı olma duygusunu benimseyebilmek hiç kolay olmayacak.. Bunu kolaylaştırabilmek sizin sıcak bakış açınıza kalmış..Evlatlarını emanet edecekler, çocuklarını soranlara bi kızım daha oldu diyebilecekler sizin için, anne/baba hitabınıza çok sevineceklerdir.Aslında aşabileceğiniz bu durumu sizin için çok zor ve çelişik geliyorsa durumunuzu izah edip,demezsiniz..Yaşadığınız gerçekten çok zor! içinizde fırtına koparacagınıza, paylaşın..Alışana kadar zaten zorlamayacaklardır..Bi hal yolu bulunur..

Geçmiş olsun, başın sağolsun.. verdiğin örneklemeler için teşekkür ederim.. daha genel bakarsam evet dediğin gibi, babam olsun yada olmasın nihayetinde başka anne babaya öyle hitap etmek zordur.. :31: babasına izah edebilirim durumu belki de haklısın.. bi kez diyebildiğim anda eminim ki hep çekinmeden dicem ve o insan benim gözümde çok özel olucak.. teşekkür ederm yorum için..

Merhaba arkadaşlar.. ben benimle aynı şeyi yaşayanlardan ve bu konuda beni anlayabilecek olanlardan yorum bekliyorum..

3 yaş gibi çok erken yaşta babamı kaybettim.. Hayatım boyunca hep "Baba" kelimesinden yoksun büyüdüm.. Daha doğrusu o kelimenin nasıl bir anlam yüklü oluşunu bile bilmiyorum.. Babalar gününü genellikle hüzün ve boşluk dolu geçirip odama kapandım.. :43: Yolda bir baba-kız gördüğümde her daim gözlerim doldu.. Bu yaşıma kadar bu kelimeyi kullanamamış olmanın acısını iliklerime kadar yaşadım hep.. O kadar tanımıyordum ki babamı, resimlerine baktığımda bile "babam" demek yabancı geliyor bana.. Sanki normal tanımadığım bir insan gibi... Size yemin edebilirim ki buraya baba yazarken bile yabancılaşıyorum o kelimeyle.. O kadar eksiklik hissediyorum ki... Bir yanım yokmuş kanadım kopukmuş gibi.. :43: Hep şunu düşünüyorum.... Hayatım boyunca hiç kullanmadığım bu kelimeyi ben evlendiğimde eşimin babasına nasıl söylerim?.. şuanki erkek arkadaşımın babasını çok seviyorum ve bazen hayal kuruyorum.. ona bir türlü baba dediğime dair hayal dahi kuramıyorum.. diyemeyecekmişim gibi.. :14: benimle aynı durumda olan yada bu durumu aşmama katkıda bulunabilecek olanlar var mı?

canim benim öncelikle basin sagolsun.Yazdiklarini okurken bazi cumlelerin gercekten icime isledi cok uzuldum ama taktiri ilahi iste.aslina bakarsan ben de babamin varliginda onun yoklugunu yasadim.evliyim ve bir cocuk annesiyim bu yasima kadar babamdan hic bir sekilde yakinlik ve sevgi görmedim dugunumde dahi yoktu akli bir karis havada sadece kendini dusunen bir adamdi.annemi ve bizi cok uzdu cok kotulukler yapti.hatta kucukken babamin ölmesi icin yada eve gelmesin diye Allah a aglayarak dualar ederdim artik sen anla ne derece aci cektigimizi.cok uzun bir hikayem var aslinda romanlara konu olacak cinsten.su an cok sukur annemle babam ayrilar ve ben o adamin yuzunu dahi görmuyorum istemiyorumda zaten.onun yuzunden ne cocuklugumu anlaya bildim ne genc kizligimi hayati bize zehretti.sonrada terk etti gitti ama cektirdigi eziyetlere devam etti. benim BABA kelimesine yukledim anlamlar sadece kin ve öfke iceriyordu taki benimde bir cocugum olana dek. esimin ona her sarilisinda benim icimde kopan firtinalari inan ki annlatamam ama babaligin ne demek oldugnu simdi anliyorum.benim hala BABAM dIYE hitap ettigim bu adam bu sifati hak etmiyor.keske benim babam da ben kucukken olseydi de ben onu hep iyi biri olarak taniyip ansaydim.sakin yanlis anlama canim benim ins evlendigin zaman esin olacak kisinin anne ve babasi seni sevgiyle sefketle sarip sarmalar biraz olsun icindeki özlemi dindirirler.Allah seni iyi insanlarla karsilastirsin seni.

Benim bir babam var evet.
Ama nasıl bir baba?Bazen ölse hiç üzülmem diyorum :5:
Bütün hayatını bu düşünceyle geçiremezsin.
Zor biliyorum ama Rabbim böylesini uygun görmüş.

yabanci birinin vefati beni uzer ama banada baban öldü deseler hic bir sey hissetmem

biliyorsun musun bazen baban olupta sadece evet var diyorsun bunu hissederek yasayamiyorsun..gucunu arkanda hissedemiyorsun..
gercekten sakin uzulme cunku sen en azindan babam yok diye uzuluyorsun,baban olupta yok diye uzulmekte cok aci..
ben inaniyorum ki bundan sonra baba diyebilecegin bir baban olacak..hic zorlanir miyim diye dusunme..

söylediklerine sonuna kadar katiliyorum

baba kelimesi benim lügatım da yok artık..
Öğle bir Baba da yok benim için.. öldü gitti..

benim icinde babam yasayan bir ölü

benim babam ölmedi ama bana hic babalik yapmadi
eksikkligini kücük yastayken elbette hissettim ama simdi arttik umrumda degil bazen böle olacagina keske ölmüs olsaydi
daha iyi olurdu bile diyorum
baba kelimesi benim icinde cok yabanci
anne demek kolay ama baba demek cok zor
kendi babama dayi dedigimi bilirim :9:
tabi bu karsilikli oda bana annen baban nasil demisligi vardir yani:1:

Başın sağolsun canım.. sanırım benim olayıma en yakın seninki.. ve sorun yaptığım şeye tam cevap vermişsin yaşayan biri olarak.. buna mutlu oldum.. en azından neler olabilir diye kafamda oluştu.. içten baba diyecek olmak bi süre sonra buna alışmak çok güzel bir haber diyebilirim.. aynı dediğin gibi anne demek kolay geliyor bana da.. çok teşekkür ederim yorumun için.. umarım baba derken hep için sevgi dolu olur :nazar:

Amin, Cümlemizin İnşallah..:nazar::38:

Back
X