Kızlar babam konusunda artık tahammül edemiyorum.

siz kendi canınıza değer vermiyorsunuz.
evi kardeşinizle geçindiriyorsanız ve kardeşinizin çekeceği krediye destek olacak kadar gücünüz varsa minik bir daire tutup kendi evinize neden çıkmıyorsunuz da kendinizi bu sefil duruma koyuyorsunuz.
ayrıca neden babanızın karısıymış gibi davranıyorsunuz ve babanızın da aynen bu muameleyi uygulamasına izin veriyorsunuz?
Ufak bir miktarda destek olacağım. Ayrı eve çıkma düşüncem var ama onun için biraz daha para ayırmam gerek. Bazen sinirleniyorum diyorum şımarıklık yapma baba her istediğini alıyoruz yapıyoruz dışarı cıkarıyoruz. Sevgimizi üstünden eksik etmiyoruz. Sonra diyor ki yük oluyorum öleyim de kurtulun benden falan diyor :) Benim hatam benim duygumu sömürüyor, yazdıklarınız iyi geldi bundan sonra sınırını ben de o da bilecek. Kardeşimle konustum aksam babamla bir konuşma yapacagız tahminen etmediği beddua kalmayacak ama alışacak.

Ufak bir miktarda destek olacağım. Ayrı eve çıkma düşüncem var ama onun için biraz daha para ayırmam gerek. Bazen sinirleniyorum diyorum şımarıklık yapma baba her istediğini alıyoruz yapıyoruz dışarı cıkarıyoruz. Sevgimizi üstünden eksik etmiyoruz. Sonra diyor ki yük oluyorum öleyim de kurtulun benden falan diyor :) Benim hatam benim duygumu sömürüyor, yazdıklarınız iyi geldi bundan sonra sınırını ben de o da bilecek. Kardeşimle konustum aksam babamla bir konuşma yapacagız tahminen etmediği beddua kalmayacak ama alışacak.

etsin yahu. onun bedduası mı sizi bu hayatta batıracak? kendisi baba olsun da evi geçindirmenin yolunu bulsun bütün gün sığır gibi yatacağına. siz de sadec ekendi işinizi görün bu saatten sonra. kazık kadar adama analık yapmaya bu denli meraklıysanız evlenin. en azından tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

etsin yahu. onun bedduası mı sizi bu hayatta batıracak? kendisi baba olsun da evi geçindirmenin yolunu bulsun bütün gün sığır gibi yatacağına. siz de sadec ekendi işinizi görün bu saatten sonra. kazık kadar adama analık yapmaya bu denli meraklıysanız evlenin. en azından tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
O kadar haklısın ki :)

Tekrar evlenmeyi düşünmez mi ya da siz sıcak bakar mısınız böyle bir şeye?

Eninde sonunda ikiniz de kendi hayatınızı kuracaksınız. Erkeklerin çoğu belli bir yaştan sonra yalnız yaşamayı beceremiyor. Yine aklınız kalacak, yine size yük olacak. Yanına bir can yoldaşı olsa siz de rahat edersiniz o da sanki.

Tekrar evlenmeyi düşünmez mi ya da siz sıcak bakar mısınız böyle bir şeye?

Eninde sonunda ikiniz de kendi hayatınızı kuracaksınız. Erkeklerin çoğu belli bir yaştan sonra yalnız yaşamayı beceremiyor. Yine aklınız kalacak, yine size yük olacak. Yanına bir can yoldaşı olsa siz de rahat edersiniz o da sanki.
Evlenmek istiyor aslında sürekli imalarda ben de kardeşim de karşı değiliz evlensin istiyoruz. 3. evliliği olur bu arada evlenirse :) ama problem değil. Çok zor bir adam. Gidip dışarı sosyalleşmiyor sosyalleşse belki biriyle tanışır.

Evlenmek istiyor aslında sürekli imalarda ben de kardeşim de karşı değiliz evlensin istiyoruz. 3. evliliği olur bu arada evlenirse :) ama problem değil. Çok zor bir adam. Gidip dışarı sosyalleşmiyor sosyalleşse belki biriyle tanışır.
Belli bir yaştan sonra o işler sosyalleşerek, birini bularak olmuyor sanki ya. Birileri aracı oluyor tanıştırıyor falan.

Annemi kaybettik. Ev kira öyle borcumuz falan yok çok sükür. Haftada bir çıksam gözüne batıyor ama insanım ben hep ev iş ev iş olmaz ki. Kardeşim daha net bir insandır ben ise yumuşak yüzlüyüm kıyamıyorum ama artık yapacağımı biliyorum. Benden kötüsü olmaz ama yapacak bir şey yok
Babanız niye çalışmıyorki.

Babanız niye çalışmıyorki.
Aslında çok uzun seneler çalıştı. Rahatsızlandı biz de çalışma artık dedik eve destek olursun dedik uzun zamandır evde. Geçenlerde artık sıkılıyordu evde. İşe gireyim dedi iş bulduk sonra vazgecti yapamam diyor. Aslında haftanın 4 günü çalışacaktı ama istemedi. Hem sıkıntısı gecer hem de maddi olarak biraz daha destek olabilirdi ama dediğim gibi gönlü yok çalışmaya artık. Sağlığında bir problem yok rutin kontrolu iyi çok sükür. Doktor da calısabilirsin hatta iyi olur dedi. Yorucu bir işte değildi

Baban evlensin, sen de kardeşinle ayrı eve çık. Bu böyle olmaz. Sen evlensen yine gözün arkada kalacak. Herkes kendi hayatını kursun. Bak çocukluğu geçmiş bari gençliğin bu şekilde geçmesin.
Valla evlilikten bile korkuyorum ne yapacak diye. Babama kısmet aramaya başlıyorum en kısa zamanda :) Biz kardeşimle olsa gül gibi geçiniriz aslında

Aslında çok uzun seneler çalıştı. Rahatsızlandı biz de çalışma artık dedik eve destek olursun dedik uzun zamandır evde. Geçenlerde artık sıkılıyordu evde. İşe gireyim dedi iş bulduk sonra vazgecti yapamam diyor. Aslında haftanın 4 günü çalışacaktı ama istemedi. Hem sıkıntısı gecer hem de maddi olarak biraz daha destek olabilirdi ama dediğim gibi gönlü yok çalışmaya artık. Sağlığında bir problem yok rutin kontrolu iyi çok sükür. Doktor da calısabilirsin hatta iyi olur dedi. Yorucu bir işte değildi
E siz evlenip ya da ayrı eve çıkarsanız babanız nasıl gecinecek fikri var mı. Çalışabilir durumdayken çalıssınki gerçekten yaslandığında siz bakabilin. Açık açık deyin ben yoruluyorum diye oturun konuşun. Yapmazsa da aç kalır. Hem bu şekilde yapmaya başlar belki kendine de meşgale olur

E siz evlenip ya da ayrı eve çıkarsanız babanız nasıl gecinecek fikri var mı. Çalışabilir durumdayken çalıssınki gerçekten yaslandığında siz bakabilin. Açık açık deyin ben yoruluyorum diye oturun konuşun. Yapmazsa da aç kalır. Hem bu şekilde yapmaya başlar belki kendine de meşgale olur
Akşam kardeşim geldiğinde karşımıza alıp konusacagız kötü olacağız büyük ihtimal ama yapacak bir şey yok. Maddi manevi bittik onun isteklerine yetişelim diye

Çok teşekkür ederim. Aynen öyle her gün ertesi gunun yemeği bırakıyorum. Dışarı cıkmamız bile planlı. Yemek yapıp cıkıyoruz kardeşim ya da ben. Aslında babam da cok guzel yemek yapar ama tembel biraz işte :) Kendi halinde evet ama bir şeyi yapmadığımızda mesela öyle ağır konusuyor ki. Kalbimi paramparca ediyor
Çok haklısınız ama işte yas ilerledikçe huysuzlaşıyor anne/babalar. İdare edin,üzülmeyin de bence. 3 günlük dünya,kalp kırmaya lüzum yok. Ben babamı 2004 senesinde kaybettim,annem de bazen babanız gibi zorluyor sınırlarımı,yaşlı deyip geçiyorum. Başka türlü katlanmak zor. Olduğu gibi kabullendim. Siz de öyle kabul edin,he deyin geçin.

Ay bu adam eli ayağı tutarken siz evlenirseniz gelir evinize coreklenir. Nasılsın diye sormayın bile ya ! Eve gelince niye yemek yapmadın o kadar çalışıyoruz diye sorun kızın biraz. Saçma saçma ilişkiler ! Saçma saçma sömürülmeler !

Eeee kira derdi yok adamın, emeklisi de varmış paraya ihtiyacı yok ki bu adamın anca sizi somuruyor ... Kardesin gayet akilli, verme parani. veremem ihtiyaçlarım var diyeceksin vermeyeceksin o kadar. Dirdir ederse de zilgiti çekersin sindirirsin. tamamiyle senin isguzarligin konu sahibesi, yıllar geçer elinde koca 0la kalırsın haberin ola.

Back
X