Kızlar babam konusunda artık tahammül edemiyorum.

Eeee kira derdi yok adamın, emeklisi de varmış paraya ihtiyacı yok ki bu adamın anca sizi somuruyor ... Kardesin gayet akilli, verme parani. veremem ihtiyaçlarım var diyeceksin vermeyeceksin o kadar. Dirdir ederse de zilgiti çekersin sindirirsin. tamamiyle senin isguzarligin konu sahibesi, yıllar geçer elinde koca 0la kalırsın haberin ola.
Aynen öyle yıllar geçmiş konu sahibi babasına olan güya “merhametinden” evlenememiş bile olabilir. Fazla merhametten maraz doğar yalnız

Çok haklısınız ama işte yas ilerledikçe huysuzlaşıyor anne/babalar. İdare edin,üzülmeyin de bence. 3 günlük dünya,kalp kırmaya lüzum yok. Ben babamı 2004 senesinde kaybettim,annem de bazen babanız gibi zorluyor sınırlarımı,yaşlı deyip geçiyorum. Başka türlü katlanmak zor. Olduğu gibi kabullendim. Siz de öyle kabul edin,he deyin geçin.
Başınız sagolsun, mekanı cennet olsun inşallah :(

Eeee kira derdi yok adamın, emeklisi de varmış paraya ihtiyacı yok ki bu adamın anca sizi somuruyor ... Kardesin gayet akilli, verme parani. veremem ihtiyaçlarım var diyeceksin vermeyeceksin o kadar. Dirdir ederse de zilgiti çekersin sindirirsin. tamamiyle senin isguzarligin konu sahibesi, yıllar geçer elinde koca 0la kalırsın haberin ola.
İşgüzarlık demeyelim, annemden sonra tek kaldı diye fazlasıyla üstüne düştüm benim hatam, ama son konuşmamızdan sonra sınırları iyice koyduğumu dusunuyorum. Bundan sonrasına bakacağız.

Kendimle çok yakın gördüm seni, Bende 24 yaşındayım mezun oldum işe girdim, aileme hep destek oldum sen gibi hem maddi hem manevi. Evin yükü bendeydi benimde bir kız bir erkek kardeşim var. Erkek kardeşim para vermez eve bir şey almazdı. Kız kardeşim küçük zaten daha. Her neyse sen gibi her şeyi ben yaptım evlendim evlendikten sonra da bitmedi bu dert sürekli destek beklediler. Hem kendi evim hem annemlerin evi ağır geldi, Gidememeye başladım maddi desteği kesince boşan dediler. Boşanmadım şimdi kanlı bıçaklı düşmanlar. Sana nacizane tavsiyem sınırlarını çiz. Tüm yükü üstlenme sonrasında işler çığrığından çıkıyor.

Kendimle çok yakın gördüm seni, Bende 24 yaşındayım mezun oldum işe girdim, aileme hep destek oldum sen gibi hem maddi hem manevi. Evin yükü bendeydi benimde bir kız bir erkek kardeşim var. Erkek kardeşim para vermez eve bir şey almazdı. Kız kardeşim küçük zaten daha. Her neyse sen gibi her şeyi ben yaptım evlendim evlendikten sonra da bitmedi bu dert sürekli destek beklediler. Hem kendi evim hem annemlerin evi ağır geldi, Gidememeye başladım maddi desteği kesince boşan dediler. Boşanmadım şimdi kanlı bıçaklı düşmanlar. Sana nacizane tavsiyem sınırlarını çiz. Tüm yükü üstlenme sonrasında işler çığrığından çıkıyor.
Ne olacak bu halimiz :( tam klasik kafa çocuklar bize baksın kafası. İyi ki de boşanmamışsın, istiyorlar ki bir hayatımız olmasın. Konuştum geçen babamla. Hiç olmadığım kadar nettim. Sorun yaptı tabi şuanlık sakin. Mecbur kabullenecek.

Ayrı eve çıkmayı denesen?
Şuan onun için daha fazla bütçe ayırmam gerekli, biraz daha zamanım var onun için ama kendimi toparladığımda ilk adımım bu olacak, birikim yapmaya başlıyorum bu ay inşallah ayrı eve çıkmak için
Umarım halledebilirsin. İnsanın kendi düzeni olunca her şey farklı oluyor. Kapıyı kapattın mı her şey dışarda kalıyor. Yapabileceğin en güzel şey bu olur.

Back
X