Baba dayanamıyorum yokluğuna

sasiba

Bir yanımız yaprak döker, bir yanımız bahar bahçe…
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
1.146
1.027
83
Kızlar babam 2017 ağustosda vefat etti. O öldü bende öldüm. Dayanamıyorum yokluğuna öyle böyle değil günlük hayata veriyim kendimi diyorum ama yok sanki hançer var içimde deşip duruyor. Bazen öleyim diyorum iki yavruma kıyamıyorum. Ama babama olan özlemimde hergün kahrediyor beni. Babasını kaybeden vardır mutlaka ayni acıyı çekmiştir. Nerdeyse iki yıl olacak. Benim dayanma gücüm kalmadi babama aşırı düşkündüm. Bes dk işten geç gelse yerimde duramazdım. Anneme bağırırdım sen nasıl karısın kocanı hic merak etmiyon mu. Rüyamda bile vefatını görünce çıldıracak gibi oluyorken gerçeğini yaşadım. Beni hiçbirşey değil babasizlik yikti. Hastaydı zaten beklenen birşeydi hatta son gördüğü elini tuttuğu konuştuğu kişide bendim. Ellerimde can verdi. Duasıyla sehadetiyle uğurladım. Bilmiyorum o zaman bana Allah tarafından bi güç geldi babami teskin edip,huzurla uğurlamak için ama sonrasında en çok kahrolanda bendim. En düşkün babasiz duramıyan bendim. Babami gözümden kıskanırdım. Çok üşürdü şimdi buz gibi toprağın içinde, karların altında. Üşümedin mi babam kalk diyorum ses yok. Geçen sene ilk babalar günüydü 5 kardeşten bir tek ben gittim kalk babam ben geldim,çingene kizin dedim. Soğuk taşına sarildim. Hergun dua ediyorum Allahım bari rüyamda babami goruyim öpeyim, sarılayım diye. Kokusunu,gülüşünü bana kizmasini çok özledim. Okuyan herkese teşekkür ederim. Benim en büyük derdim de bu ıçime attigim. Burda paylaşmak istedim. Nolur mazur görün dayanamıyorum artik

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. yakınlarımı kaybetmekten çok korkuyorum.. ((

Kızlar babam 2017 ağustosda vefat etti. O öldü bende öldüm. Dayanamıyorum yokluğuna öyle böyle değil günlük hayata veriyim kendimi diyorum ama yok sanki hançer var içimde deşip duruyor. Bazen öleyim diyorum iki yavruma kıyamıyorum. Ama babama olan özlemimde hergün kahrediyor beni. Babasını kaybeden vardır mutlaka ayni acıyı çekmiştir. Nerdeyse iki yıl olacak. Benim dayanma gücüm kalmadi babama aşırı düşkündüm. Bes dk işten geç gelse yerimde duramazdım. Anneme bağırırdım sen nasıl karısın kocanı hic merak etmiyon mu. Rüyamda bile vefatını görünce çıldıracak gibi oluyorken gerçeğini yaşadım. Beni hiçbirşey değil babasizlik yikti. Hastaydı zaten beklenen birşeydi hatta son gördüğü elini tuttuğu konuştuğu kişide bendim. Ellerimde can verdi. Duasıyla sehadetiyle uğurladım. Bilmiyorum o zaman bana Allah tarafından bi güç geldi babami teskin edip,huzurla uğurlamak için ama sonrasında en çok kahrolanda bendim. En düşkün babasiz duramıyan bendim. Babami gözümden kıskanırdım. Çok üşürdü şimdi buz gibi toprağın içinde, karların altında. Üşümedin mi babam kalk diyorum ses yok. Geçen sene ilk babalar günüydü 5 kardeşten bir tek ben gittim kalk babam ben geldim,çingene kizin dedim. Soğuk taşına sarildim. Hergun dua ediyorum Allahım bari rüyamda babami goruyim öpeyim, sarılayım diye. Kokusunu,gülüşünü bana kizmasini çok özledim. Okuyan herkese teşekkür ederim. Benim en büyük derdim de bu ıçime attigim. Burda paylaşmak istedim. Nolur mazur görün dayanamıyorum artik
Başınız sağolsun ..Aynı acıyı bende 3 sene önce yasadim..Sizi çok iyi anlıyorum :(

Allah babana rahmet eylesin sana da sabırlar versin .. babasına cok düşkün bir kızcocuğu olarak içim acıyarak okudum.. Allahın insallah annemden babamdan önce ölürüm amin :(

Ben agladim okurken. Sadece bir kere babamı ölmüş olarak gordum rüyamda. O kadar etkilenmiştim ki. Ama bizde hep iletişim kopukluğu var. Iste ölünce bu uzaklığı aşamamış olmanın acısını da yaşamıstim rüyamda. Bunlar geldi konuyu okuyunca aklima.
Ama önemli olan bir nokta var burada. Uzun süren yas normal değildir. Destekle aşmaniz lazim hala aynı tazeligindeyse.
Bir de ölüm bir kayıp değildir. Uzun süreli bir ayrılıktir. Böyle düşünün.

Ölüm hak getire derler. Aglayarak okudum. Lutfen hergun dua edin umarim birgun cennetin en guzel yerinde babaciginiza kavusursunuz.

Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun. O sizi hep izliyor bunu unutmayın. Ruhlar asla ölmez. Siz mutlu olduğunuzda o ne kadar seviniyordur kim bilir.

Baba hassas noktamdır benim. Allah hayattta olan babalara sağlıklı ömür versin, vefat eden babaların ruhlarına da huzur versin. Çocuklarının mutluluklarını, başarılarını görüp görüp kıvanç duysunlar inşallah.

Allah babana rahmet eylesin sana da sabırlar versin .. babasına cok düşkün bir kızcocuğu olarak içim acıyarak okudum.. Allahın insallah annemden babamdan önce ölürüm amin :KK43:
Teşekkür ederim inşallah allah başınızdan eksik etmez

ALlah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Bazen düşüncesi aklıma geliyor o bile beni deli etmeye yetiyor. ALlah sabır versin çok üzüldüm ağır bir acı. Evlatların için dayanman gerekiyor. En azından kırmamışsın babanı vicdan yükün yok hayattayken değerini bilmişsin bence bu içini rahatlatman için büyük etken. Baban üşümüyor yattığı yerde sadece Allah’ın emaneti olan bedenini bıraktı gitti toprağa. Farkına varki baban belkide hiç olmadığı kadar yakınında kalbinde aklında. Allah huzur versin gittiği yerde ağzından duasını elinden hayrını eksik etme iyi olduğunu düşün...

Back
X