Baba dayanamıyorum yokluğuna

Geçip gidiyor günler ama nasıl geçiyor işte
Bilemiyorum, bulamıyorum ben yolumu
Ani bi kaza ile gitti benim babam
Unutamıyorum, rastgele annemi arayıp bağrışmaları duyduğum o anı.
2 saat uzakta yaşıyordum aileme ben haberi alıp gidene kadar herşey olup bitmişti.
Veda bile edemedim.
En son ne konuştuk babamla hatırlayamıyorum.
Özlüyorum sadece çok hem de
Allah gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

Benim kızım 3 yasinda kaybetti babasini. ..hatirlayamiyor bile...bir anısı yok zihninde. .sizin aciniz çok abartılı bence zira bu kadar zaman geçmiş ve bir annesiniz nihayetinde :) Hayat bu ...gerçek de bu...
Yaşadınız mi bu acıyı bilmiyorum. Ama dediginiz gibi kızınız 3 yasinda ve babasıyla bir zaman geçirmemiş,babalik nedir bilmiyor bu ayrı bir acı ama benim babamla heryerde anim var,babamin kokusunu sevgisini hissedip arkamda durması var. Bana gülüp,konuşması çocukken koynunda uyumusluğum var yani babayı yasamisligim var. Başım sıkıştığında dünya umrumda değildi çünkü babam var derdim şimdi kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. Yaşayıpta kaybetmek ayrı birşey,yaşamayıp kaybetmek ayrı birşey. Bildiğin duygu ve bilmediğim duygu. Ikisi çok ayrı ve büyük acı

Tam bir saat önce arkadaşım mesaj attı. Babamı çok özledim biliyor musun diye. O da üç sene önce kaybetti. Konuştuk konuştuk. O da söyledi. Burnumun direği sızlıyor dedi. Yalvarıyorum rüyamda göreyim diye dedi. O kazada kaybetti. Hatta dedi ki az önce konuşurken. Ben babamı kaza yerinde de görmedim evden çıktı sonra teneşirde gördüm çok zoruma gitti dedi. Keşke birkaç gün yoğun bakımda yatsaydı dedi hastanede olsaydı da dokunsaydım öpseydim sarılsaydım sıcak tenine dedi. Hatta hangisi daha dayanılır biraz konuştuk. Göz göre göre elinde can vermesi mi diğeri mi.. rabbim yardımcınız olsun. Allah sabır versin rahmet eylesin.
Amin benim babam yoğun bakımdaydı ama bilinci acıktı doktorlar resmen ölmesini bekliyordu 5gun kaldı. Babam beni burdan çıkarın evimde ölücem dedi. Zar-zor çıkardık doktorlar yolda ölür dedi bizde olsun kabul ediyoruz dedik. Pazartesi akşam 5te evine geldi salı sabahı 11de vefat etti yani birgün bile göremedik zaten inliyordu. Son yediği en sevdiği karpuzkarpuzdu 2 dilim yedi. Sabah can cekismesiyle uyandık. Daha ben ne olduğu anlamadan bir anda can verdi. O sırada beynim durdu babamin öldüğünü bile anlamadim. Gözümün önünde can veriyordu ben şok içinde bekliyordum. Şimdi diyorum keşke bolca öpeymişim kokusunu iyice içime çekseymişim inanki ölürken yanında bile ölseydi öyle bir beyin donması yaşıyorsun ki öldükten sonra ne olduğunu anlıyorsun. O an dünyayla ilişkin kesiliyo sanki. Allah rahmet eylesin cumlemizinkine ne diyim daha

Kızlar babam 2017 ağustosda vefat etti. O öldü bende öldüm. Dayanamıyorum yokluğuna öyle böyle değil günlük hayata veriyim kendimi diyorum ama yok sanki hançer var içimde deşip duruyor. Bazen öleyim diyorum iki yavruma kıyamıyorum. Ama babama olan özlemimde hergün kahrediyor beni. Babasını kaybeden vardır mutlaka ayni acıyı çekmiştir. Nerdeyse iki yıl olacak. Benim dayanma gücüm kalmadi babama aşırı düşkündüm. Bes dk işten geç gelse yerimde duramazdım. Anneme bağırırdım sen nasıl karısın kocanı hic merak etmiyon mu. Rüyamda bile vefatını görünce çıldıracak gibi oluyorken gerçeğini yaşadım. Beni hiçbirşey değil babasizlik yikti. Hastaydı zaten beklenen birşeydi hatta son gördüğü elini tuttuğu konuştuğu kişide bendim. Ellerimde can verdi. Duasıyla sehadetiyle uğurladım. Bilmiyorum o zaman bana Allah tarafından bi güç geldi babami teskin edip,huzurla uğurlamak için ama sonrasında en çok kahrolanda bendim. En düşkün babasiz duramıyan bendim. Babami gözümden kıskanırdım. Çok üşürdü şimdi buz gibi toprağın içinde, karların altında. Üşümedin mi babam kalk diyorum ses yok. Geçen sene ilk babalar günüydü 5 kardeşten bir tek ben gittim kalk babam ben geldim,çingene kizin dedim. Soğuk taşına sarildim. Hergun dua ediyorum Allahım bari rüyamda babami goruyim öpeyim, sarılayım diye. Kokusunu,gülüşünü bana kizmasini çok özledim. Okuyan herkese teşekkür ederim. Benim en büyük derdim de bu ıçime attigim. Burda paylaşmak istedim. Nolur mazur görün dayanamıyorum artik
başınız saolsun benim babam gidelide 3 yıl olacak sizi en iyi ben anlarım geçen yıl evlendim güldüm eğlendim ama kalbim alev alev yandı hep eksiktim, hep yarım ama biliyorum babam biliyordu, gördü beni o gün düğünden 2 gün önce rüyamda gördüm yemyeşil bir ormanda ağırladı beni düğün yemeği yedirdi, hiç konuşmadı sadece gülümsedi, gülerek adete mutlu ol diyerek uğurladı beni eşimin evine hep eksik, hep yarımım Rabbim sabrımızı versin.

başınız saolsun benim babam gidelide 3 yıl olacak sizi en iyi ben anlarım geçen yıl evlendim güldüm eğlendim ama kalbim alev alev yandı hep eksiktim, hep yarım ama biliyorum babam biliyordu, gördü beni o gün düğünden 2 gün önce rüyamda gördüm yemyeşil bir ormanda ağırladı beni düğün yemeği yedirdi, hiç konuşmadı sadece gülümsedi, gülerek adete mutlu ol diyerek uğurladı beni eşimin evine hep eksik, hep yarımım Rabbim sabrımızı versin.
Başın sağolsun canim. Birde bilir misin eskiler hep ölmüş kişi rüyada konuşmuyorsa yanina gelmiş derler. Inş öyledir. baban seni baba evinden uğurlamaya gelmiş. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah

Başın sağolsun canim. Birde bilir misin eskiler hep ölmüş kişi rüyada konuşmuyorsa yanina gelmiş derler. Inş öyledir. baban seni baba evinden uğurlamaya gelmiş. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah
Saol cnm Allah razı olsun evet öyle derler bende kendimi avutuyorum öyle babacigima malum oldu tekne kazintisini uğurlamaya geldi diyorum.

Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin inşallah ama emin olun varken yok olması daha acı,çok isterdim babamın ölü olmasını sırf öldüğü için bizimle olmadığını bilmek daha az acıtırdı canımı..

Ayni duygulari yasiyorum, benim babam 2013 sonunda vefat etti. Hala cok ozluyorum :(

Boğazım düğümlendi resmen
Göz yaşlarım sel oldu :KK61:
Yaaa bu saatte mahvoldum vallahi

Allah sabır versin inşallah size
başiniz sağolsun ne dicemi bilemiyorum

Benimde en korktuğu m şey babamı kaybetmek ona bişey olursa ne yaparım bilmiyorum

Basın Sağolsun :((

Ben Varım :(

Acı Geçmiyor ama insan alışıyor o acıyla yasamaya ben bi süre yardım almıştım sizde alın en azından rahat edersiniz.

Kızlar babam 2017 ağustosda vefat etti. O öldü bende öldüm. Dayanamıyorum yokluğuna öyle böyle değil günlük hayata veriyim kendimi diyorum ama yok sanki hançer var içimde deşip duruyor. Bazen öleyim diyorum iki yavruma kıyamıyorum. Ama babama olan özlemimde hergün kahrediyor beni. Babasını kaybeden vardır mutlaka ayni acıyı çekmiştir. Nerdeyse iki yıl olacak. Benim dayanma gücüm kalmadi babama aşırı düşkündüm. Bes dk işten geç gelse yerimde duramazdım. Anneme bağırırdım sen nasıl karısın kocanı hic merak etmiyon mu. Rüyamda bile vefatını görünce çıldıracak gibi oluyorken gerçeğini yaşadım. Beni hiçbirşey değil babasizlik yikti. Hastaydı zaten beklenen birşeydi hatta son gördüğü elini tuttuğu konuştuğu kişide bendim. Ellerimde can verdi. Duasıyla sehadetiyle uğurladım. Bilmiyorum o zaman bana Allah tarafından bi güç geldi babami teskin edip,huzurla uğurlamak için ama sonrasında en çok kahrolanda bendim. En düşkün babasiz duramıyan bendim. Babami gözümden kıskanırdım. Çok üşürdü şimdi buz gibi toprağın içinde, karların altında. Üşümedin mi babam kalk diyorum ses yok. Geçen sene ilk babalar günüydü 5 kardeşten bir tek ben gittim kalk babam ben geldim,çingene kizin dedim. Soğuk taşına sarildim. Hergun dua ediyorum Allahım bari rüyamda babami goruyim öpeyim, sarılayım diye. Kokusunu,gülüşünü bana kizmasini çok özledim. Okuyan herkese teşekkür ederim. Benim en büyük derdim de bu ıçime attigim. Burda paylaşmak istedim. Nolur mazur görün dayanamıyorum artik
Ne güzel bir Babaymış sevilmeye layıkmış bol bol dua edin Allah rahmet eylesin kardeşim amin

Okuyamadım devamını.
Ben de geçen sene mart ayında kaybettim.
Bazen bunları ben mi yaşadım diyorum.
Başın sağolsun.

bende babamı yeni kaybettim seni çok iyi anlıyorum geçecek türden bi acı değilmiş bu

Back
X