• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba Evi

Kızlar evliliğim 5.ayına girmek üzere, ve ben eşime evime alıştım hatta fazla alıştım, öyle ki aile evime gitmek istemiyorum, sıkılıyorum orada, gideyim göreyim istyorum annemleri ama gittikten yarım saat sonra bana basıyorlar evime gitmek istiyorum. ve daha kötüsü dün annemler bize geldi, bide ben zorla çağırdım, ama uzun uzun oturunca bunaldım, rahat etmek istedim biraz da rahatsızdım, onlar da bozuldu sanırım, bilmiyorum gerçi hasta olduğumu biliyorlardı.

burada başkalarının yazdıklarını okuyorum, ailelerinden kopamıyorlar bende sanki 10 senelik evli gibi evimden kopamıyorum, eşim evde bile olmasa evimde oturasım geliyor, yengem (abimin karısı) her haftasonu aileme gider, ben gitmiyorum mesela, gerçi ben çalışıyorum o ev hanımı. dün akşamdan sonra iyice içime dert oldu, bende sorun mu var kızlar? niye böyleyim? normal mi bu durum? bu arada annemi babamı çok severim asla bir sorunumuz yok.

bende yeni evlendim evet pek aile ile zaman geçirmek istemeyebilirsin eşine alışıyorsun benimde senin gibi ailem uzaktan biraz belki de ondandır evet sevgi hep var ya da kocaya daha çok bağlanmak mı acaba bilemiyorum :)

Back