• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evinde rahat edememem

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.569
426
73
26
Annem çok iyidir torununu çok sever. Ama babam için aynı şeyi pek söyleyemiyorum çünkü kızım dede diye yanına gider biraz oynar babam hemen bırakır ama kayınpederim hiç kucağından indirmez ağlasa susturmaya çalışır oynar gezdirir. Konuya geleyim. Annemlerin evi çok küçük kardeşim sürekli gece işe gidiyor gündüzleri uyuyor ben annemlere gidince kızım ağlayınca uyuyamıyor kapısına vs vuruyor. Babamın rahatsız olduğunu anlıyorum çok üzülüyorum ama kayınpederim hiç rahatsız olmaz. Eşim annenlere götüreyim orda kal biraz istersen diyor uzun süredie gitmediğim için ama ben rahatedemedeğim için gitmek istemiyorum. Kayınvalidemlerde daha çok rahatım burda acaba rahatsız olacaklar mı diye düşünmüyorum ama kendi babamın evinde rahatsız olacaklarına eminim.

Neden sürekli bi yerde kalman gerekiyor?
Eşin askeri personel felanmı?
Rahat edemiyorsan gitme yada yatılı kalma.
Görümcem vefat edince kayınvalidemlerin yanına geldik uzun süredir buradayız. Annemlerde buraya uzak olduğu için

Görümcem vefat edince kayınvalidemlerin yanına geldik uzun süredir buradayız. Annemlerde buraya uzak olduğu için
Evinize ne zaman geçeceksiniz? Baya oldu görümceniz vefat edeli. Evde gece çalışan insan varsa küçük çocukla biraz daha dikkatli olunur ama. Babanın kucağında çocukla yoruluyor olabilir. Gider iki saat oturur çay içer kalkarsınız. Bence alınacak bir şey de yok

Annem çok iyidir torununu çok sever. Ama babam için aynı şeyi pek söyleyemiyorum çünkü kızım dede diye yanına gider biraz oynar babam hemen bırakır ama kayınpederim hiç kucağından indirmez ağlasa susturmaya çalışır oynar gezdirir. Konuya geleyim. Annemlerin evi çok küçük kardeşim sürekli gece işe gidiyor gündüzleri uyuyor ben annemlere gidince kızım ağlayınca uyuyamıyor kapısına vs vuruyor. Babamın rahatsız olduğunu anlıyorum çok üzülüyorum ama kayınpederim hiç rahatsız olmaz. Eşim annenlere götüreyim orda kal biraz istersen diyor uzun süredie gitmediğim için ama ben rahatedemedeğim için gitmek istemiyorum. Kayınvalidemlerde daha çok rahatım burda acaba rahatsız olacaklar mı diye düşünmüyorum ama kendi babamın evinde rahatsız olacaklarına eminim.
Benim ailem ve eşimin ailesi yapı olarak çok farklıdır. Zaten kültürlerimiz de alakasız.
Annem çok titiz, tatlı-sert diyebileceğimiz atarlı giderlidir. Babam öyle pek oyun oynama kafasında değildir. Kayınvalidem ev işleri ve düzeni asla takmaz, çok oyuncudur, çocuk sevgisi çok çok fazladır. Annem evi sürekli toplu düzenli tutmaya çalışır ve çocukla olunca haliyle bu da sorun olur. Ben de ne kendi annemde ne kayınvalidemde mecbur olmadıkça uzun kalmam.
Zaman zaman keşke böyle olmasaydı diye düşünüyorum ama çok da takmıyorum bu durumu. Çünkü bu kötü niyetten değil, alışkanlıklar ve yapı meselesi. Ben de oyuncu biri değilim malesef. Çocukların seviyesine inmekte zorlanıyorum. Anne babalarımız yaşlı insanlar. torunları çok sevseler de gürültü, ağlamalar, tutturmalar onlara fazla geliyor. Ebeveynlik stillerimiz de çok farklı. Onlara göre bizim çocuklar fazla serbest ve şımarık.
Çocuğunuz büyüyen kadar ailenizin evinde daha az zaman geçirin rahatsız oluyorsanız. Çok da büyük bir sorun değil bana göre.

Kızınız kapıya vurup ağlarken siz de kenarda sadece çocuğu izliyorsanız ben kardeşinizin yerinde olsam olay çıkarırdım. Bu noktada bencil görünüyorsunuz, kaldı ki kardeşiniz keyfi gündüz güzellik uykusuna yatmıyor, çalışan insana saygınız olsun. Babanız da muhtemelen sizin ufak gördüğünüz bu tarz şeylerden rahatsız olup yüzünüze vuramadığı için huzursuz oluyor. Siz de haklısınız biri beni pohpohlasa çocuğumu da şımartsa o tarafa gitmeyi tercih ederdim. Bu ailenizle alakalı değil sizinle alakalı bir durum.

Biraz benzer şeyleri yaşıyoruz tam olmasa da
Abim de benim vardiyalı çalışır ama çocuğumun ağlama sesini duyunca hemen kalkar gelir ne oldu ona diye ağlamasına hiç dayanamaz. Babamda ağladığını duyunca kalkar gezdirir zaten çok ilgilenir. Annem daha ketum ve diğer erkek kardeşimde. Eşimin ailesi rahatsız olmaz asla mesela. Biraz sevgiyle biraz kişiklik özellikleriyle alakalı bir durum heralde bilemiyorum
Üç beş gün de sabretsinler çocuk sonuçta yetişkin hareketi beklememek gerek

Ben de olsam istemezdim.
Herkesin koşulları bir değil. Çalışma saatleri bir değil. Herkesin ruhsal ve bedensel durumu da aynı değil. Kafası çoluk çombalak gürültüsü kaldırmayana sonuna kadar hak veririm,çocuk sahibi bir anne olarak.
Bence ziyaret-taziye artık bitmeli ve evinizde kalmalısınız.

aileniz babanız haklı
evde çalışan insan varken öğlen uyuması gereken yatılı neden gidersiniz? birde uzun süre mi?
birde çocuk kapısını falan çalarken ne yapıyorsunuz
evinize ne zaman geçeceksiniz
yanlış anlamayın da eşiniz böyle alışmasın.. orda burda kal ekmek elden su gölden

Babanızın yaptığı sevgiden kaynaklanmıyor ki illa ki seviyordur ama bende çok oyun oynayan çocuklarla. Bu sevmediğim anlamına gelmiyor çok seviyorum ama elimde değil bu durum. Ayrıca kardesiniz ağır bir işte çalışıyormuş, kimse saatlerce uykusuz kaldıktan sonra biri gelip kapıya vursun istemez. Çok sevdiğim çocuğum da olsa dan dan kapıya vursa rahatsız olurum. Bunu babanıza annenize söylemiştir onlarda sizin anlamanizi bekliyordur.

Bence kıyaslama yapmayın. Ayrıca ailenizi yeni tanımıyorsunuz herhalde? Herkesin karakteri farklıdır beş parmağın beşi bir mi? En çok ilgilenen en çok seven olmuş gözünüzde. Babam da oyun oynamazdı oğlumla, hiç garipsemedim babamı tanıyorum çünkü:KK51:

Bazı insanlar nizam, düzen sever şahsen bende kayın valideniz gibi rahat olamam ev üzerime geliyor dağınık olunca. Ve babamlara gittiğimde de rahat rahat hareket edemem bozulan, dağılan yere müdahale ederim. Yani annenizinki de yapı meselesi. Okey oynamayı genelde herkes bilir, bilmeyen yoktur dersiniz belki ya, ben bilmiyorum. Ne okey, ne bowling, ne tavla aklınıza ne gelirse, yani oyunculukta sıfır bende.

Son düzenleme:
Kendi evinize gidin gorumceniz vefat etti diye neden orda kaliyorsunuz ayrica benim kvde kpderde oyledir cok sabirli cok ilgililer sagolsunlar. Ailem oyle degil oraya daha az gidiyorum sevgilerinden supem yok ama yapcak bisey yok sikayet etmeye hakkimiz yok onlarin evi onlara uyum saglamamiz gerekir kendinizi doldurmayin herkes bir olmaz

Görümce vefat etti diye kaynananızda niye uzun süre kalıyorsunuz? Hep bir yerlerde kalmak zorunda mısınız? Evinize geçin rahat rahat.

Back
X