Baba evinde rahat edememem

ben iki tarafta da en fazla 1 gün kalabilirim çocuğum yok ama ben rahat edemiyorum. Eşim kalalım derse sen kal o zaman ben eve gidiyorum derim hep mecbur gelir.
bence evinize dönmeyi teklif edin eşinize ihtiyaç duydukça özledikçe gider görür geri dönersiniz?

Gece vardiyasında çalışan bir kardeşin varsa ziyaretlerini ona göre ayarlaman lazım , sürekli sağda solda çocukla gezmek zor değilmi ? Ben bir yere giderken kampçı gibi oluyordum çok zor geliyordu

Kendi evinize geçin nasıl bi orda bi burda kalabiliyosunuz hemde cocukla. Eşinizde buna alışmış belli ki rahata gelmiş istersen kal diyor. Kendi ev duzeniniz kalmaz böyle evli cocuklu insanlar baska yerde uzun sure kalmamali ne cocugunun nede eşler arasinda düzen kalir boyle. Sonrada iş aile kiyaslamaya gelir halbuki kardeşiniz cok hakli hic vardiya calismadiniz heralde sitem edip bozuluyosunuz gece calismak gündüze benzemez

Çalışan kardeşe yazık değil mi neden bu kadar düşüncesiz bu bebekli insanların çoğu? Evet bebek çok kıymetli bir şey de yani herkes buna göre hareket etmek yaşamak zorunda değil, herkes bebekle saatlerce oynayıp size sevgilerini ıspatlamak zorunda da değil. Kendi evinize gidin artık

Herkes çocukla uzun uzun oynayacak bundan keyif alacak diye bir şey yok ki. Bu sevgi göstergesi değil bence. Kardeşiniz de aynı şekilde çalışıyor yoruluyor çocuk gürültüsünden rahatsız olmak en doğal hakkı. Zorunlu bir durum için gitmemişsiniz ki keyfi ziyarete gitmişsiniz. Ben sizi haklı bulmadım. Kendi evinizde rahat edin mühim olan o. Kıyas yapmanızıysa aşırı saçma ve bencilce buldum.

Babaları niye kıyaslıyorsun, adamın kafası kaldırmıyor olamaz mi? Kardeşin gece çalışıyor, gündüz çocuk sesinden rahatsız oluyor, sen rahat vermedik diye utanacağına kendi rahatını dert ediyorsun. Ne kadar bencil ve ne kadar alıngansın.

Son düzenleme:
Kv ve kpnizin bu sürekli oynama ve ilgisi bence görümcenizin vefatı ile de ilgili. Çocıgunuz ile vakit geçirerek acılarını hafifletiyorlar o an için kafa dağıtıyorlar.

Aile-akraba yanında çocukla uzun süre kalınmaz, herkese rahatsızlık olur.
Bence evinizde olmalısınız.

Arkadaş kaç yaşınıza gelmişsiniz hala öğrenemiyorsunuz. Ya anne babalarınızı eleştirmeyi bırakın. Öyleler. Yapabilecek bir şey var mı ? Yok. Değişecekler mi hayır. Bazı insanlar sevgilerini dışarı yansıtır bazıları yansıtamaz. Bazılarının tahammül seviyesi yüksektir bazıların ki düşük. Benim babamda çocuktan hemen sıkılır. Ama çok para harcayarak belli eder. Hiç esirgemez parasını. Kayınbabam kucağından indirmez ama para harcamaya canı gider. Anlatabiliyor muyum ? Herkesim karakteri farklı. Bu kendi anneniz babanızsa tek yapmanız gerek şey kabullenmek.

Yaa evet aynı şey benimde aklıma geldi. Bende ders çalışamazdım yeğenlerimden ve ağlardım. Onları istemediğim için değil çalışamadığım için. Ki düşünün işe giden insan uykusuz gidiyor. Çocuğumuz var diye bencil olma hakkımız yok. O evde ki insana da yazık. Bunu bir anne önceden evde yaşayan bekar olarak yazıyorum. Her iki durumu da yaşayan bir insan olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…