Görümcem vefat edince kayınvalidemlerin yanına geldik uzun süredir buradayız. Annemlerde buraya uzak olduğu içinNeden sürekli bi yerde kalman gerekiyor?
Eşin askeri personel felanmı?
Rahat edemiyorsan gitme yada yatılı kalma.
Evinize ne zaman geçeceksiniz? Baya oldu görümceniz vefat edeli. Evde gece çalışan insan varsa küçük çocukla biraz daha dikkatli olunur ama. Babanın kucağında çocukla yoruluyor olabilir. Gider iki saat oturur çay içer kalkarsınız. Bence alınacak bir şey de yokGörümcem vefat edince kayınvalidemlerin yanına geldik uzun süredir buradayız. Annemlerde buraya uzak olduğu için
Benim ailem ve eşimin ailesi yapı olarak çok farklıdır. Zaten kültürlerimiz de alakasız.Annem çok iyidir torununu çok sever. Ama babam için aynı şeyi pek söyleyemiyorum çünkü kızım dede diye yanına gider biraz oynar babam hemen bırakır ama kayınpederim hiç kucağından indirmez ağlasa susturmaya çalışır oynar gezdirir. Konuya geleyim. Annemlerin evi çok küçük kardeşim sürekli gece işe gidiyor gündüzleri uyuyor ben annemlere gidince kızım ağlayınca uyuyamıyor kapısına vs vuruyor. Babamın rahatsız olduğunu anlıyorum çok üzülüyorum ama kayınpederim hiç rahatsız olmaz. Eşim annenlere götüreyim orda kal biraz istersen diyor uzun süredie gitmediğim için ama ben rahatedemedeğim için gitmek istemiyorum. Kayınvalidemlerde daha çok rahatım burda acaba rahatsız olacaklar mı diye düşünmüyorum ama kendi babamın evinde rahatsız olacaklarına eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?