Baba evindeyim sonunda.

Birde çıkarken beni tehtit ediyor bunu asla unutma diyor kv neymiş yarın akrabaları gelecekmisssss

Gelecekleri varsa görecekleri de vardir pisliklerin. Bu ne ya dag basimi. Bunlar seni sahipsiz bilmis anlasilan. Kardesim olsan ben bile dalardim onlara. Rabbim tez vakit bunlardan kurtulmayi nasip etsin. Ilerde cocugun seninle cok gurur duyacak gittigin icin emin ol.

Tebrik etmeye geldim. Sanki ben kurtuldum o evden. Eşinde ararsa şakın yüz verme şart koş. Ananı ömrüm boyunca ben ve çoçuğum görmeyecek.
Anama git anam bizde kalıcak gibi baskılar yapmıcaksın gibi şeyler söyle kabul ederse git. Etmezse gitme.

Yedisi neyse yetmişi odur.bu saatten sonra asla değişmez.ailen sağ,başındayken kendine güzel bir hayat kur.işe gir kendi paranın özgürlüğünün keyfini sür.geçmiş olsun.

Bazı arkadaşları çok kızdırdım biliyorum ve en sonunda başardm ve annemi çağırdım pilimi pirtimi topladım ve kv gözü önünde esimin önündeçocuğumu aldım çıktım babama anlattım herşeyi artık orayı unut diyor. Şimdi nasıl bir yol izleyeyim? konuları mi kısaca okursanz anlarsınız
Kimseye ortada çok büyük bir sıkıntı görmedikçe direkt ayrılmalısın demiyorum ama siz gerçekten ayrılın, eşiniz sizi tehdit eden, şiddet gösteren biri, size karşı gram saygısı yok, kayınvalideniz zaten ona diyecek tek laf bulamıyorum, neden ayrılın biliyor musunuz? 2 yaşındaki kızınız için, bugün ölsün diye beddua edilen bebeğiniz gün gelip büyüyecek, işte o zaman hem babaannesi hem babası tarafından dövülen bir çocuk olacak, sürekli beddua edilip dövülen, sizin çektiklerinizi çeken bir yavrunuz olmasını istemiyorsanız boşanın, kendiniz için değil el kadar bebeniz için boşanın.

n2 derlerse desinler aala zayıf durmayın dik durun
aileniz arkanızdaymış kıymetini bilin
çünkü birçok kadın aile desteği olmadığı için gördüğü zulmr sessiz kalıyor katlanıyor..

Birde çıkarken beni tehtit ediyor bunu asla unutma diyor kv neymiş yarın akrabaları gelecekmisssss

O geri döneceğini düşünüyor. Çünkü kendi yaptığının farkında değil. Sen geri döndüğünde bu yaptığını unutma diyerek orda bile alttan tehdit ediyor. Hiç düşünmüyor benim yüzümden evladım, torunumun huzuru kaçtı. Yuvalarının tadı yok, dağılma eşiğinde diye.

Kendine güven böyle insanlara muhtaç olma ilk fırsatta bir iş edinmeye çalış. Ve geri dönme. Dönersen de kv ile aynı evde asla yaşamayacağını anlayacak o kocan olacak adam. Her şartın kesin kabul edilmeden asla dönme.Yoksa bunun on beteri bir hayat seni bekliyor.

Son düzenleme:
Oh sonun da .
Geri dönme artık kimsenin kölesi değilsin .
Kendin ve kızın için yaşa artık.
Eşin dön diye ısrar edersede kabul etme .

defalarca dayak yedim ve kaynanam sadece bakmakla yetindi ayırmadı yemin ederm

birkere eşimle tartıştık. Kızım yaralamazlik yaptı ve eşim vurmaya kalkıştı bende dedim ki gunahtir o çocuk bilmiyor anlamıyor dedim.

Eşim cok şiddet uyguluyor birkere ailesinin yanında bu kızı it yerine koyun eve bile almayın bu orospusu demişti. Size yemin ediyormasla yanlışım olmadi

Her kavga da cagir o orospu anneni gavat babani seni alsınlar diyor daha ne küfürler ama hakkım helal değil asla.
Önceki konundaki mesajlarına baktım da gercekten bunlari yaptiysa eşin insan değilmiş. Kayinvaliden de al birini vur otekine. Sana ayrı ev açsa bile bu pislikle yaşamayı kabul etmemelisin. Ailen ne guzel arkanda. Kur hayatını yolun açık olsun.

En Büyük KKİşte bu ya :KK9: senden çok umutsuzdum ancak şu an resmen alnından öpesim var. Ama asıl iş şimdi başlıyor bak ilk adımı attın ve ailen arkanda bu nimeti sakın geri tepme kararlı dur. Yuva yıkmak tabi ki çok zor bunu evli olan herkadın bilir lakin senin bi yuvan yoktu canım sen sadece mevcut yuvada sığıntı muamelesi gösterilen biriydin o kadar. Allah senin için bundan sonra güzel kapılar açsın inşallah ve minik kızın için de tabi ki. O ölün diyen densize inat çoook çoook mutlu olun kızınla :dua:

Şimdi bir avukat tutun. Psikolojik şiddeté uğradığınız için tazminat ve kızınız için nafaka talep edin evlendikten sonra edinilen mal varsa yarısı sizin eşya mal mülk hiç bir şey bırakmayın onda cani yansın onun da annesinin de. İkinci evliliği yapmaya çekinsin ki başkasının da canı yanmasin

Oncelikle hayirli olsun canim. Baba evinde olmak ilk baslarda cok zor gelecek sana, sigamadigini dusuneceksin en kucuk bir tartismada bizim yuzumuzden mi kavga ediyorlar diyeceksin ama 2 3 ay sonra hic bisi kalmicak, ve emin ol cok pisman olacaksin keske daha once cikip gelseydim diye. Sen cok sabrettin cok fazla yuvani kurtarmak icin ugrastin ama, karsindakiler insan degil ki, anlamiyorlar resmen dunyaya sana eziyet icin gelmisler. Kv basini yastiga rahat koysun simdi oglumun yuvasini dagittim diye. Rabbim goruyor onunda cezasini verecek. Esine hic deginmiyorum bile.. simdi ana ogul yatsinlar artk. Ten tene koyun koyuna, sakin geri adim atma. Yalvarmz diyeceksin ama bellide olmz bi sure sonra dank eder kafasna kapinda kopk olur. Gitme artk bosanicam de. Ayri ev fln fln duzelmez ki. Dik dur. Sakin aglama onlar aglsn

Ah kuzum niye kendine bunu yapıyorsun. İnsanlar ne hadsiz. Bosan diyemem o senin kararın ama, Bu kaynanan seni öldürür, Yada kocan seni öldürür.
Kadının içindeki kini görüyormuşum 2 yaşındaki savunmasız çocuğa beddua ediyor.
Eşimde aynı pislik, anasına bak oğlunu al modeli.

Ne yap et kurtul...

Back
X