Baba evindeyim sonunda.

Çok şükür.. Ne yapacağınıza babanızı çağırarak karar vermişsiniz zaten.. Babanızda unut o evi demiş.. Daha üzerinde düşünmeye gerek yok..
Siz çıkarken birşey demedi mi ana oğul?

Gerçekten helal olsun sana kolay kolay boşan demem kimseye ama o evde sen köleden farksizdin duyduğun hakaretler cabasi lütfen kendine değer ver artık ve evladına sen değerlisin bir evlat böyle bir baba olmadan gayet güzel yetişir şimdi tuhaf gelir ona da zaman lazım hayırlı olsun insallah boşandım dediğin günleri de görürüz hep beraber ne derse desin barışma dönme artık bir kere yüz göz olundu mu bir daha iflah olunmuyor

Bir kadın daha güçlü durdu ezdirmedi şükür o ev cok mutsuz ana ogul içleri bitmiş o miniğin neşesi enerjisi bile kalplerine huzur vermemiş bundan sonra onun için kendin için mutlu yaşamak için çabala pes etme sen bu dünyaya ıkı vıcdansıza hızmet etmek için gelmedin

Umarım herşey yazdığın gibidir gerçekte farklıdır
ve asla yazılmaz yaşadıkların ve yazmadıkların nelerdir

Erkekler bu süreçte önce kararlılığınızı yoklarlar. O hakaretler yağdıran şiddet uygulayan erkek çiçek alır hediye vaatlerde bulunur. Sakın kanmayın. Kararlı olun güçlü olun.
Ailenin seni desteklemesine çok sevindim. Allah onlardan razı olsun niceleri sahip çıkmıyor. Kıymetini bil.
Eğer dönmek istiyorsanız ki önermem o adam değişecek bi tip degil. Muhakkak şart koşun ama o şartlar somut olarak gerçekleşmeden bir adım gitmeyin.
Son olarak gereksiz iletişime girmeyin kafanız karışır . Sizi aman çocuk aman çocuğun psikolojisi aman elalem der. Inanmayin.
Bu güçlü adımınız için tebrik ediyorum. Yolun açık olsun Allah iyilerle karşılaştırsın seni ve evladını.

Bu hayatta once kendinizi sayip seveceksiniz ki diger insanlarda sizi saysin. En guzelini yapmissiniz bu saatten sonra Allah yardimciniz olsun. Evladınıza huzur içinde bakın kavga, gürültü, beddua olmayan sağlıklı bir hayat sunun ona.

çok iyi yapmışsın helal olsun sana bak eşin senin gelmeyeceğini anlayınca ağlaya ağlaya kapıya dayanacak sakın kabul etme bu adam sana ayrı ev açtım der sabret der hiçbir şey değişmez o kv yaptığın şeyleri annene yapsan hayır duası alırsın hiç yoktan kimse seni dövmez sövmez kendini bir daha ateşe atma çocuğum için deme inan hiçbir çocuk aile içinde büyüme uğruna annesinin dayak yediğini hizmetçi gibi olduğunu görmek istemez mutlu anne her zaman mutlu evlattır

eşin anasına çok yüz vermiş kaynanan ondandır huysuzuk yapıyor seni tınlayan yok
eşine haddini bildireceksin söylediklerine değil yaptıklarına bakacaksın

Bazı arkadaşları çok kızdırdım biliyorum ve en sonunda başardm ve annemi çağırdım pilimi pirtimi topladım ve kv gözü önünde esimin önündeçocuğumu aldım çıktım babama anlattım herşeyi artık orayı unut diyor. Şimdi nasıl bir yol izleyeyim? konuları mi kısaca okursanz anlarsınız
Bazı arkadaşları çok kızdırdım biliyorum ve en sonunda başardm ve annemi çağırdım pilimi pirtimi topladım ve kv gözü önünde esimin önündeçocuğumu aldım çıktım babama anlattım herşeyi artık orayı unut diyor. Şimdi nasıl bir yol izleyeyim? konuları mi kısaca okursanz anlarsınız
Ne büyük nimettir babanın arkanda olupta orayı UNUT demesi.şimdi dik durma zamanı ,kadın isterse yapamayacağı hiçbir şey yoktu.güzel ,iyi bir işe gir çalış .Kazancını çocuğun için yap ihtiyaçlarını al.Bu seni onurlu bi kadıb kılar.heleki ayaklarının üstünde durmaya başlayıp bunun hazını aldıpın zaman,neden daha önce böyle bi karsa vermemişim diye pişmanlık bile duyacaksı.ALLAH yardımcın olsun

Bir kaç gün kalıp gelicem zannetti son ana kadar belli etmedim. Yanlarında bir anda çıktım evden kv özür diliyor birde annemden allaha havale ettim.
tabi siz gidince ev işlerini yemeklerini kime yaptıracak kaynananız? herkes cekmez o kadını kadın demeye bıle utanıyorum ruhsuz cani torunlarına öl dıyecek akdar şeytanın teki belli ki. eşiniz pişman olrsa annenden ayrı eve cıkalım sartıyla barısın... ki eşinizin yaptıkları da akılsır ermeyen seyller. Anne ile uyumaktan bahsetmıstınız. evlenmeseymıs ozaman. eşini seven bırakın bunu sizin sözünğzden cıkmaz. asıl erkeklik budur. yok eger kabul etmezse de calısın anne babasına evladı hıcbır zamanyük olmazz.. Arkanızda aileniz var sizin. Umarım hersey yoluna girer

Back
X