Baba evine atıldım avukat varmi aramizda

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Umef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
100
12
98
Arkadaslar eskiden de yazmistim birseyler esim ise girdi calisiyor v.s bi havalara girdi benimle zaten hic ilgilenmezdi arkadaslariyla yiyor iciyor geziyor aile kavrami yok benide sevmiyor aradim bugun gelmeyi dusunmuyormus kafalarimiz uyuşmuyormus bir cocugum var 2 yasinda hayatinda biri oldugundan supheleniyorum ümidi olmasa beni ve oglunu bu kadar gozden cikaramaz çok cektim evlilik nedir bilmedim 3 senem boşa gitti rabbim yasatmasin bir daha destege ihtiyacim var napiyosan yap dedi bana aramam bir daha dedim sen bilirsn dedi ise giricem burada dedim kesin kararlimisin dedim napiyosan yap dedi bana delilige vurdurdum resmen aglayamiyorumda yasadiklarimi bilen bilir belki kurtuldugumami sevineyim bosa gecen yillarami verdim emekleremi

Onceki konulari okuyamadım kusura bakma. Ailen varsa onlardan yardim al. Yoksa cocugunu bakıcıya ver çalış. Yüzüne bakma bir daha. Evlendin ayrilamazsin diye bir sey yok ya

Aılem arkamda eşim arkadas ortamina kapildi bizi unuttu biz olamadik dedi ama biz olmaya gayret etmedi hic heryere tek gonderdi hic arkamda durmadi herseyi tek yasadim arkadaslariyla ölüme bile gider o derece hepsi bekar özendi onlarin bos dirdirsiz hayatina keyfi yerinde yani anliycaginiz

Ise girsem cocuga ailesi bakiyor diyip alma ihtimali varmi

1 senedir buraya konu açmışsınız.
1 sene önce ayrılın diyen olduğu zaman ayrıldınız mı ? Belli ki hayır.
Peki şimdi burada ayrılın yazanları dinleyecek mısınız?
Bu sefer farkli o istemiyor artik banada cesaret oldu ben birakmaya kiyamadim cocugum kucuktu v.s

Ve eşiniz madde bağımlısı iken çocuk mu yaptınız bunca sorunun içinde?
Ogrendigimde hamileydim tedavi oldu ona cabaladim cocugu aldiramazdim hata ettim dedi onuda birakmak istemedim tedavi asamasinda bir hayat kurtardim kendi bozmakla mesgul

Ise girsem cocuga ailesi bakiyor diyip alma ihtimali varmi
Sizce bu adam çocuğu almaya kalkar mı? Adam sizden kurtulma peşinde aklınca ama ondan kurtulması gereken sizsiniz. Zor biliyorum ama bahane üretmeyi ve kendinize acımayı bırakıp önünüze bakın. Emin olun en doğru şeyi yapıyor sizin için şu an farkında olmadan. İse girin çocuğunuza aileniz baksın sonra kendi düzeninizi kurun kimsenin merhametine bırakmayın kendinizi.

O istese devam edecektiniz öyle mi?
Eşiniz bağımlılığından kurtuldu mu peki ?
Herkesin yapisi farkli benim yapim birakmaktan yana degildi sevgisi var saniyordum ailesi arkamda durdu duzeltmeye cabaladilar olmayinca olmuyir en azindan oglunuz istemiyor beni yormayin diyebilicem

Herkesin yapisi farkli benim yapim birakmaktan yana degildi sevgisi var saniyordum ailesi arkamda durdu duzeltmeye cabaladilar olmayinca olmuyir en azindan oglunuz istemiyor beni yormayin diyebilicem
Şuan hala kullanıyor mu madde ?
Tedavi oldu dediniz ama arada kaçamak yapıyor mu

Kendi hayatima bakmak istiyorum artik cocugumu buyuttum emzirme donemim bitti su an bahane uretemem tutunacak birseyim de yok zaten ben ve cocugum artik

Eşiniz madde bağımlısı, yakın zamanda baba evine dönmüş sonra gene geri döndünüz. Zaten ayrısınız aynı evin içinde uzun zamandır. Size s.. g.t vsler hakaretler aşağılamalar yapmış. Oğlunuz var ve bu ortamda yetişmesine göz yumuyorsunuz. Defalarca boşanmak istediğinizi dile getirmişsiniz. Önceki konularınızdan okuduğum kadarıyla zaten iç açıcı bir hal yok ortada. Kendinize acımıyorsanız oğlunuza acıyınız. Gene burda size bir sürü üzülecek yorum yazacak kişi olacak. Dinleyecek misiniz? Şu an çok üzgün olabilirsiniz ama inanın ben bunları neden çekmişim çocuğuma yaşatmışım diyeceksiniz. Yazık günah çocuğunuza biraz kıymet veriyorsanız artık bitirin.

Alkol aliyor maddeye emin degilim ama knuda yapiyordur arkadas ortamida aynu ne derse arkadaslari he der o kapasitede
Kusura bakmayın ama size kızıyorum ben bu durumda.
Sizi suçluyorum.
Ailesine bağlılığı olmayan kötü alışkanlıklar edinmiş bi insana neden zaman harcadınız ?
Siz zaten topluma kazandırmak için çaba vermişsiniz karşılığını aldınız mı?
Bırakın ya bahaneleri.
Adam şuan hala kullanıyodur diyorsunuz. O çocuk onu görse babası hakkında ne düşünür ?
Eminim ki adam gelse istiyorum evliliğimizi dese siz zaten razısınız.
O adamın madde kullanması,arkadaş çevresi,çocuğunuzun psikolojisi gram umrunuzda değil. Olsaydı baba evinden geri dönmezdiniz.
1 senedir burada insanlara dert yanıyorsunuz. Çocuğunuz için faydalı ne yaptınız ?
Bu adam kocalık yapmamış ki evine baksın.

Kendime o kadar cok kiziyorum ki yuzume yuzume vuruyorum bunlari nereden sevdim o sevilmeyecek zalimi cefasini ben cektim sefasi hickimseye nasip olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…