Onceki konulari okuyamadım kusura bakma. Ailen varsa onlardan yardim al. Yoksa cocugunu bakıcıya ver çalış. Yüzüne bakma bir daha. Evlendin ayrilamazsin diye bir sey yok yaArkadaslar eskiden de yazmistim birseyler esim ise girdi calisiyor v.s bi havalara girdi benimle zaten hic ilgilenmezdi arkadaslariyla yiyor iciyor geziyor aile kavrami yok benide sevmiyor aradim bugun gelmeyi dusunmuyormus kafalarimiz uyuşmuyormus bir cocugum var 2 yasinda hayatinda biri oldugundan supheleniyorum ümidi olmasa beni ve oglunu bu kadar gozden cikaramaz çok cektim evlilik nedir bilmedim 3 senem boşa gitti rabbim yasatmasin bir daha destege ihtiyacim var napiyosan yap dedi bana aramam bir daha dedim sen bilirsn dedi ise giricem burada dedim kesin kararlimisin dedim napiyosan yap dedi bana delilige vurdurdum resmen aglayamiyorumda yasadiklarimi bilen bilir belki kurtuldugumami sevineyim bosa gecen yillarami verdim emekleremi
Bu sefer farkli o istemiyor artik banada cesaret oldu ben birakmaya kiyamadim cocugum kucuktu v.s1 senedir buraya konu açmışsınız.
1 sene önce ayrılın diyen olduğu zaman ayrıldınız mı ? Belli ki hayır.
Peki şimdi burada ayrılın yazanları dinleyecek mısınız?
Ogrendigimde hamileydim tedavi oldu ona cabaladim cocugu aldiramazdim hata ettim dedi onuda birakmak istemedim tedavi asamasinda bir hayat kurtardim kendi bozmakla mesgulVe eşiniz madde bağımlısı iken çocuk mu yaptınız bunca sorunun içinde?
O istese devam edecektiniz öyle mi?Bu sefer farkli o istemiyor artik banada cesaret oldu ben birakmaya kiyamadim cocugum kucuktu v.s
Sizce bu adam çocuğu almaya kalkar mı? Adam sizden kurtulma peşinde aklınca ama ondan kurtulması gereken sizsiniz. Zor biliyorum ama bahane üretmeyi ve kendinize acımayı bırakıp önünüze bakın. Emin olun en doğru şeyi yapıyor sizin için şu an farkında olmadan. İse girin çocuğunuza aileniz baksın sonra kendi düzeninizi kurun kimsenin merhametine bırakmayın kendinizi.Ise girsem cocuga ailesi bakiyor diyip alma ihtimali varmi
Herkesin yapisi farkli benim yapim birakmaktan yana degildi sevgisi var saniyordum ailesi arkamda durdu duzeltmeye cabaladilar olmayinca olmuyir en azindan oglunuz istemiyor beni yormayin diyebilicemO istese devam edecektiniz öyle mi?
Eşiniz bağımlılığından kurtuldu mu peki ?
Şuan hala kullanıyor mu madde ?Herkesin yapisi farkli benim yapim birakmaktan yana degildi sevgisi var saniyordum ailesi arkamda durdu duzeltmeye cabaladilar olmayinca olmuyir en azindan oglunuz istemiyor beni yormayin diyebilicem
Alkol aliyor maddeye emin degilim ama knuda yapiyordur arkadas ortamida aynu ne derse arkadaslari he der o kapasitedeŞuan hala kullanıyor mu madde ?
Tedavi oldu dediniz ama arada kaçamak yapıyor mu
Kusura bakmayın ama size kızıyorum ben bu durumda.Alkol aliyor maddeye emin degilim ama knuda yapiyordur arkadas ortamida aynu ne derse arkadaslari he der o kapasitede
Ise girsem cocuga ailesi bakiyor diyip alma ihtimali varmi
Madde kullanan adamın kimseye sefası olmaz emin olunKendime o kadar cok kiziyorum ki yuzume yuzume vuruyorum bunlari nereden sevdim o sevilmeyecek zalimi cefasini ben cektim sefasi hickimseye nasip olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?