Baba evine atıldım avukat varmi aramizda

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkes hakli calismadim kendime guvenim yoktu hep iyi olsun istedim hersey iyi olacak diye kandirdim kendimi rabbim yolumu acik ve hayirli etsin insallah hu saatten sonra

Sudan cikmis balik gibi hissediyorum kendimi boş hissiz 6. Hissim kuvvetliymis 17 yasinda demistim ki biriyle evlenicem gercek aşk sanicam cok cekicem bir oglum olacak ve bosanicam ondan sonrasi daha guzel olacak benim icin demistim yasadiklarim şaka gibi geliyor bana resmen tahmin ettim ve hic bitmeyecek sandim baslarken ne umdum ne buldum

Kendime o kadar cok kiziyorum ki yuzume yuzume vuruyorum bunlari nereden sevdim o sevilmeyecek zalimi cefasini ben cektim sefasi hickimseye nasip olmaz insallah
ay hala sefasını diyorsunuz..valla pes...sankı 50 yasındamısın mıllet ellısınde hayat kuruyor kendine...şimdi kendımı tutamıyacam ya sabır ya sabır....

Siz şuan kaç yaşındasınız

Hiç bişey için geç değil bende düğünüme 1 ay kala ayrılma kararı aldım geçtiğimiz ay..zararın neresinden dönerseniz karda olursunuz .ve unutmayın sizden bi tane daha yok siz teksiniz ve çok değerlisinz kendinizi genç yaşta yıpratmayın ..çocuğun o ortamda yetişmesindense sevgi dolu annesinde yetişmesi daha sağlıklı :)

ay hala sefasını diyorsunuz..valla pes...sankı 50 yasındamısın mıllet ellısınde hayat kuruyor kendine...şimdi kendımı tutamıyacam ya sabır ya sabır....
Kızmayin lutfen daha cok taze gelgitli sacma dusunceler insan bir daha iyi olamiycam saniyor bosanma sureci herkeste farkli seyrediyor ama bem daha guzel olacagina inaniyorum rabbim sasirtmasin

Çok tesekkurler sizde degerlisiniz degerinizi bilen biri cikar insallah karsiniza evladim ilerde bana tesekkur eder umarim :)

Allah yardımcınız olsun üzüntünüzü hissettim belliki eşinizi seviyorsunuz Allah hidayet versin eşinize inşallah hatasını anlar herşey daha güzel olur

Allah yardımcınız olsun üzüntünüzü hissettim belliki eşinizi seviyorsunuz Allah hidayet versin eşinize inşallah hatasını anlar herşey daha güzel olur
Sevmekse sevmekte istemiyorum artik onu bile tek yasadim gram duygum kalmaz insallah nefret bile etmem oda bir duygu sokakta yanimdan gecen herhangi biri olur gunun birinde benim icin insallah

Kendinizi baba evine atılacak bir eşya gibi görmeseydiniz eşiniz de haddini bilir görmezdi. Once kendinize değer verin kendinize saygı duyun ki çevreniz de size saygı duysun.

Kapidan birakti gitti cunku valla deger gormeye gormeye benligimi unuttum ne yalan soyleyeyim bu duruma getiren de benim tabiki psikolojim cok zedelendi herseyden once anneyim kendimi toparliycam

Neyseki bazen erkekler daha dirayetli davranıp terkediyorda bazı şeyler yola giriyor.

Adam madde bağımlısı ilk önce. Ne verebilir çocuğuna söylermisin.? Nasıl izin veriyorsunuz bı duruma anlayamıyorum.

Bir an önce kurtulduğunuza şükredin. Babanızın evine gidin. Yada kendinize bir hayat kurun. Mahkeme tabiki böyle bir adama çocuk vermez korkma. Ve doğal olarak çalışmanda bir sakınca olmaz.

Bir silkelen kendine gel,hayat 3 yıl değil bir ömür...Kim için ne için? en iyi ilaç zaman ve bu zamanı oturup embesil kocanla mutsuz evliliğini daha ne kadar götürebilirdim düşüncesiyle harap etme...En yakın zaman da bir işe gir ve yeniden başla!

Eşleri tarafından boşandi diye öldürülen var bence kurtuldugun için şükret öyleleri it gibi döner dolaşır snra pişman olur

Ruh halim cok tuhaf bir tarafim sevincli bir tarafim ürkek ne yapacağini bilemez halde evimdeki esyalari kirip dokmek istiyorum arkadaslarini belkide sevgilisini getirecek benim huzurla kullanamadigim seyleri kimse kullanmasin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…