Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hala sefasını diyorsunuz..valla pes...sankı 50 yasındamısın mıllet ellısınde hayat kuruyor kendine...şimdi kendımı tutamıyacam ya sabır ya sabır....Kendime o kadar cok kiziyorum ki yuzume yuzume vuruyorum bunlari nereden sevdim o sevilmeyecek zalimi cefasini ben cektim sefasi hickimseye nasip olmaz insallah
Siz şuan kaç yaşındasınızSudan cikmis balik gibi hissediyorum kendimi boş hissiz 6. Hissim kuvvetliymis 17 yasinda demistim ki biriyle evlenicem gercek aşk sanicam cok cekicem bir oglum olacak ve bosanicam ondan sonrasi daha guzel olacak benim icin demistim yasadiklarim şaka gibi geliyor bana resmen tahmin ettim ve hic bitmeyecek sandim baslarken ne umdum ne buldum
Kızmayin lutfen daha cok taze gelgitli sacma dusunceler insan bir daha iyi olamiycam saniyor bosanma sureci herkeste farkli seyrediyor ama bem daha guzel olacagina inaniyorum rabbim sasirtmasinay hala sefasını diyorsunuz..valla pes...sankı 50 yasındamısın mıllet ellısınde hayat kuruyor kendine...şimdi kendımı tutamıyacam ya sabır ya sabır....
24Siz şuan kaç yaşındasınız
Çok tesekkurler sizde degerlisiniz degerinizi bilen biri cikar insallah karsiniza evladim ilerde bana tesekkur eder umarim :)Hiç bişey için geç değil bende düğünüme 1 ay kala ayrılma kararı aldım geçtiğimiz ay..zararın neresinden dönerseniz karda olursunuz .ve unutmayın sizden bi tane daha yok siz teksiniz ve çok değerlisinz kendinizi genç yaşta yıpratmayın ..çocuğun o ortamda yetişmesindense sevgi dolu annesinde yetişmesi daha sağlıklı :)
Amin Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsınÇok tesekkurler sizde degerlisiniz degerinizi bilen biri cikar insallah karsiniza evladim ilerde bana tesekkur eder umarim :)
Sevmekse sevmekte istemiyorum artik onu bile tek yasadim gram duygum kalmaz insallah nefret bile etmem oda bir duygu sokakta yanimdan gecen herhangi biri olur gunun birinde benim icin insallahAllah yardımcınız olsun üzüntünüzü hissettim belliki eşinizi seviyorsunuz Allah hidayet versin eşinize inşallah hatasını anlar herşey daha güzel olur