Baba evine dondum ya sonra ?

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
Mrb içimi dokmek istiyorum size,herşeyi ana hatlarıyla anlatmak bile saatlerce surer ama kısaca şöyle,ben yedi yillik flörtun ardindan üç yıllık evliyim.eşimin ve ailesinin eksilerini o zamanda goruyordum aslinda ama aynı memleketli olmamız,adim cikar korkusu,aşk sevgi vs.sebeplerle hep yola devam ettim.balik bastan kokuyordu ama ben onemsemedim.burada tabiki ben hataliyim.
Ben meb de ogretmenim eşim özel sektorde öğretmen.yıllarca para alamadi,issiz kaldi ben ilk yilimda anne evinin dibine Atandim.aileme zerrefaydam olmadi hep gelecek kaygisiyla para biriktirdim esya dugun çoğunu üstlendim,ailem de kararlarima karıştı.öğrenim kredimiz dahi biriktirdim.evlenince sıkıntı olmasına diye.eşimin ailesine gelince bize dogridan olmasa da dolaylı yollardan hep zararları oldu.bizden para istemediler ama hep kayinlarima yardim ettiler.birine ev birine araba aldılar en goze görünen.diğerleri saymakla bitmez.Bu arada eşim Bu yila kadar neredeyse dersaneden hic para alamadı Bu yılda ben ücretsiz izindeyim.eşimin ailesi dugun zamanı hep evlat ayrımı yapmam deyip 50tl den kaçarken oğulları işsiz olduğuhalde yuzune bakmadilar.karın calisiyor dediler.aynı zamsnda onlara çok saygılı ve sevgi dolu yaklaştım bir eltim de çok terbiyesizoldugu halde hepiniz aynisiniz laflarını çok duydum.kısacası ne esimden ne ailesinden hiç takdir görmedim.hadi ailesini de geçiyorum ama esim benimle resmen yitisiyor uğraşıyor kıskanıyor kpss Ye girmiyor bile ama şu sabunu alalım desem bile iyiki çalışıyorsun beni ezmeye çabalıyorsun diyor nasıl zoruma gidiyor yaptıklarımı görüp takdir etmek yerine het seyden kavga cikariyor zoruma gidiyor kendimi savununca daha kötüye gidiyor.hep kavga hep kavga bazen şiddet sık sık git diyordu ben de babamı aradım baba evine döndüm şok oldu yapamam saniyordu üç gün oldu tık yok.bir de kizim var ona da çok zor sahip oldum o donemde de burnumdan getirdi.kızına çok düşkündü ama ne yapayım artik dayanamıyordum,bana dua edin cok sikintidayim

allah yardımcınız olsun zor bir durum..ama bab evine dönmekle suan için ver,lecek en güzel kararaı vermişsiniz sorumsuz bi insanla yaşamak zor olmalı.çok şükür işiniz cvar cocugunuzla yeni bir dünya kuurn kendinize derim ama tabi boşanın ayrılın demek kolay bizim için en güzel kararı siz vereceksiniz.siz yıllarca çabalamışsınız ama karsınızdaki adam kılını kıpırdatmamış sevgiyi haketmiyor bence

Allah yardımcın olsun. sorumsuz bir eş destek olmayan kv ve kb ile bu kadar tutunman bile büyük gayret gerektirir ve sen bunu denemişsin. inşallah baba evinde olduğun süre içinde eşin senin ve kızının kıymetini anlar ve hatalarını düzeltir.

Yaşadığınız sıkıntı kolay değil tabii Allah yardımcınız olsun öncelikle. Okuduklarımdan anladığım kadarınca siz elinizden geleni yeterince yapmışsınız zaten. Bundan sonra için eşinizin bir adım atması gerekiyor sizi tekrar kazanmaya çalışması bunun için çaba sarf etmesi lazım. Bence birkaç gün belki bir hafta zaman tanıyın kendinize ve eşinize, eşiniz bu süre zarfında bir de yalnız kalınca hatalarını, yanlışlarını daha iyi farkına varabilir. Siz de ona göre bir karar verirsiniz, yuva yıkmak kolay değil çünkü. Söylemesi kolay diyeceksiniz biliyorum ama yine de çok fazla üzmemeye çalışın kendinizi kızınızı düşünün bu süre zarfında.

Verilebilecek en doğru kararı vermişsiniz.Eşiniz beni eziyorsun diyeceğine çalışsın kpss sınavına girsin,çaba göstersin.Allah yardımcınız olsun.

sen elınden gelenı yapmıssın canım,eger cabalamak ıstemıyorsa bu evlılıkte iş bıtmıs demektır zaten ,sen bu kadar herseyı dusunurken onun kpss ye gırmemek ıcın ınat etmesı haylı ılgınç bır tavır..:44:

Allah yar ve yardımcın olsun rabbim ele güne avuç açtırmasın
inşallah eşiniz hatasını anlar diyelimde yuvanız dağılmasın
bakarsın eşin iş güç sahibi olurda yavrunada sana da sahip çıkar
sıkıntılar için inşirah duasını bol bol oku canım rabbim dermansız dert vermesinAllahın izniyle herşey düzelir tez zamanda inşallah

tam diyecektim çocuk varmı? son anda farkettim.
çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama evi terk etmekle iyi karar vermişsiniz bende aynı şeyi yapardım hiç aramadı mı daha?

insanlar hayatı hep birilerinin sırtına yüklemiş gidiyorlar ne güzel yaaa.....

sen çalış didin yeme biriktir hooppp birileri gelsin üstüne konsun ne ala yaaa...

ha bi de çalışmakta suç oluyor niyeeee çalışmayana daha çok yapıyorlar çalışan nasıl olsa para kazanıyor kendi alır yapar diye düşünüyorlar...

halbuki sen bi eşit davranda önce sonra karşındaki zaten görür senin iyi niyetini değil mi ama

boşver canım yuvanın dağılması iyi değil tabiki de belki eşinin aklı başına gelir o da çabalar o da para kazanmaya çalışır...

Iyi dilekleriniz için Allah razı olsun,daha hic aramadi.bu arada ilk msj da aceleyle yanlis yazmışım ailem karıştı diye.ya kizlar Bu adam Benim kazancimla geçinirken hiç utanmıyor ben anneme 10tl lik etek alsam alamazsın kendi ailemizi düşünmek zorundasin Benim ailem yardım etmiyor diye basimin etini yiyorsun sen de ailene yardim ediyorsun diyor.ki benim aileme hiç yardımım olmadı sayelerinde para biriktirdim.ben de het şeye gurur yapıyorsun da 5 10 liraya nasıl karışırsin diyorum saygısızlıkla suçlamıyorum.
Ve biliyorum ki 8haziranda seminer basliyor mecburen gelecek diyor içinden sanırıom

Sizi gönülden tebrik ederim.Kendinize olan saygınız ve kararlılığınız için.Bir şeyler de düzelecekse emin olun sizin bu kararınızın arkasında durmanızla değişecek.Değişmezse de canınız sağolsun kızınızla birlikte önünüze bakarsınız..İşiniz ve yanınızda olan bir aileniz var..

Hakkınızda en hayırlısı neyse öyle olmasını dilerim..

bende seni tebrik edenlerdenim..bence kararlılığını göstermekle en iyisini yapmışsın.

bu ne ya bu erkeklerin çalışan kadınlara kastı nedir anlamadım..bir egodur almış başını gidiyor..burunlarından kıl aldırmıyorlar..öte git desen ...he çalışıyorsun ya oluyorsun...offff off ne denir ki bilmem kelin ilacı yok ki başına sürsün...

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun,fakat okuduklarımdan sonra sizin çok güçlü bir kadın olduğunuzu düşünüyorum,baba evine döndüm şimdi ne olacak gibi sorular ile bence beyninizi yormayın,sonuç her ne olursa olsun sizin bu güçlü hal ile üstünden kalkabileceğinizi düşünüyorum,çünkü hiç kolay değil anlattıklarınıza bakılırsa,bu süre içinde bence biraz dinlenin,çünkü yeteri kadar yıpranmışsınız şu an ki süreci kendinize bir dinlenme olarak görün,eşiniz için aslında erkekler içinde zor bir durum,doğalarında zaten böyle birşeyi kabullenememe var ve bunun acısını da sizden çıkarmış(yanlış olsa da).umarım hakkınızda hayırlı olan ne ise o olur..

Yaptığımız bütün fedakarlıklardan sonra tek duymak istediğimiz; teşekkür. Onu bile yapmaktan acizler.

Cok zor yaşanılanlar tahmin edebiliyorum, siz elinizden gelenin en iyisini yapmışsınız zaten. Normalde ailelerden beklenen yardımlara karşıyım ama işsiz bir evlada el uzatmayan anne babaya da icimden küfretmeden duramıyorum.

Allah bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın sizi.

Kadin calisiyor ve evi gecindiriyorsa erkegin gururu inciliyor ama tersi olsa kadinlar takmiyor. Esinizin durumu : issizlik , parasizlik , ailenin desteginin olmamasi vs vs. esinizin psikolojisini bozmus. Bu arada sizi eziyor farkinda degil. Biraz uzaklasmak herseyi gözönünde bulundurmasi icin zaman vermissiniz. Iyi de yapmissiniz. Iliskide hic bir taraf 100% hakli degildir. Sizde bu süre icinde iliskinizi ve kendinizi göz önünden gecirin.Esinizde bir durup sakin kafayla düsünecektir.... Hakkinizda iyi olmasi dilegiyle.......

Allahtan dönebilecek baba eviniz var. bundan yoksun olan ve hayatının sonuna kadar çile çeken kadınlar var. Evlilik konusunda olmadasa aile konusunda şanslıymışsınız.
Ben bu tip sorunların çözülebileceğine inanmıyorum çünkü insanların değişiceğine inanmıyorum. Eşiniz bir hata yapmamiş,onun yapısı karakteri böyle. Siz onun değişeceğine inanıyor musunuz ?

canım benım öncelıkle hakkında hayırlısı olsun diyorum

sonrada inşallah baba evıne sıgarsın dıyorum

egerkı arkandaysa ailen sorun yok

ama ne olursa olsun evladınla zor sıgarsın baba evıne genelde öyle oluyorr

yıllardır yasadıgın ev sana yabancı gelıyor

ne acı bır durum

Allah sabır versın

canım sakın pes etme duygusala bağlayıp tekrar hemen dönmeni sağlamaya çalışıyo ,eğer şimdi dönersen hatasını anlamasına fırsat vermemiş olusun,biraz daha bekle semimnerdede rapor al bende meb de öğrtmnm.burnunu öyle bir sürtki tekrar döndüğünmde hiçbirşey eskisi gibi olmasın ,istediğin gibi olsun.şayet istediğin gibi olmayacaksa uğraşmaya değmez doğru bir karar vermiş olursun.arada çocuk var diye evliliklerini sürdüren birçok çift var sonuç hüsran hayatlarını çekilmez hale getiriyolar,hatta belki 2. çocuk olursa düzelir 3. olursa düzelir... gibi saçma sapan düşüncelere giriyolar .anladığım kadarıyla akıllı ve fedakar bir kadınsın,kararlı olmak çok güzel zararın neresinden dönersen kardır.ayrıca eşin fedakarlık göstermeli en azından meb geçmek için oturup çalışmalı benim kuzenimde senin gibi meb de eşi dersanedeydi çok az para alıyordu 2 sene bu şekilde mücadele ettiler adam gece gündüz kpss ye çalıştı 92 puan aldı meb geçti .insan istedikten sorma yapamayacağı şey yok.fedakarlık tek taraflı olursa ilişki yürümez çünkü bir taraf rahat ederken bir taraf sürünür...hakkında hayırlısı olsun .herşeyin düzelmesini eşinin kendine gelmesini ve senin gibi fedakar bir kadının değerini anlamasını diliyorum.kaynana elti vs.. gelince hepsi aynı herkesin başında :) sen kocanla olan sorunları aşarsan gerisi boş .

calisip evi gecindiren sen , evin tüm esyalarini alan senn, evi terk eden sen
niye
ben ya eve para getirirsin yada al bavulunu giderkende kapiyi cek derdim ve

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…