• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evine dönme..

Senin ailenin oldugu sehirde tutsun evi o zaman illa doneceksen ama seni hamileyken doven kocan cocugunu da siddet uygular bunlari nasil goze alabiliyorsun nasil beni seviyor diyebiliyorsun bilemedim

Çocuğu senden almalarının imkanı yok. Öyle bir evde çocuğunu büyütmek kadar korkunç bir şey yok.

Şimdi de gel tutucam diyor ama güvenmiyorum inandırıcı değil o sşehire donersem basima neler geleceğini çok iyi biliyorum telefonumu alacaklar basimda sabahtan akşama kadar nöbet tutacaklar ailemden kimseyle gorusturmeyecekler birşey olsa polisi arayamicam kimseden yardım istiyemicem eve kilitlicekler o yuzden gitmeye korkuyorum...
daha çok yeni evliyim boşanma davası açarım diyor ama benim bildiğim 1 sene geçmeden bosamiyor hakim.

Bir sene sonra da ya çocuğumu benden alırlarsa haziran da doğuyor 1 sene dolunca çocuğum 3 aylık oluyor ozaman da çocuğumu benden alıp ona verirlerse been naparim :KK43:(

Back