Baba evine geri dönüş

Sakin ama sakın geri dönme ne yaparsa yapsın kapında köpek olsa gene de dònme. Çünkü 1 ay düzeltse gene ayni seyleri yaşayacaksın. Eger barışırsan aileni ezmiş olacaksın ve bir daha dönmeye yüzün olmayacak. Güçlü ol ve kurtul o pislikten sakin ardına bakma
Yalvaririm dua edin Rabbim onu pişman etsin ve boşanmak için kendisi ayağıma gelsin diye litfeeennnn

Yalvaririm dua edin Rabbim onu pişman etsin ve boşanmak için kendisi ayağıma gelsin diye litfeeennnn

Sana barışmak için yalvarmayada gelse barışmayacaksın. Korkma niye korkuyorsun ailen arkanda kimseye birsey yapamaz. Darp raporu aldin mi hic ? Olur da tehdit flan olursa uzaklaştırma aldirirsun

Ya gitmek istemiyorum ki zaten ailemde arkamda ama işte zorla götürürse ne biliyim ya daha yarın kaynanam kayinpederim annemi babamı beni arar dururlar daha beni suçlayacaklar offfffffff

Ya gitmek istemiyorum ki zaten ailemde arkamda ama işte zorla götürürse ne biliyim ya daha yarın kaynanam kayinpederim annemi babamı beni arar dururlar daha beni suçlayacaklar offfffffff

Kimse kimseyi zorla hic biryere goturemez. Kendin söylüyorsun ailem arkamda diye sen kendin gitmek istemezsen kimsenin suçlaması umrunda olmaz ailen sana inanıyor mu inanıyor bu yeter. Şiddet görmüşsün aiken gitmene göz yumar mi daha

Kimse kimseyi zorla hic biryere goturemez. Kendin söylüyorsun ailem arkamda diye sen kendin gitmek istemezsen kimsenin suçlaması umrunda olmaz ailen sana inanıyor mu inanıyor bu yeter. Şiddet görmüşsün aiken gitmene göz yumar mi daha
Evet izin vermiyolar ve en kötü olanı akraba olmak

Canım kardeşim 21 yaşında 3 yıllık evlisin e bunun nişanlılığı sözlülüğü sen ne ara sevdin 17 yaşında bu adamı sevgi aşk değil bu kendini kandırma

Neyden korkacaksın o korksun bak ailen kapı gibi arkanda sakın geri dönme bir daha sorun yaşarsan kimse seni ciddiye almaz

Zaten 3 yıldır şiddet görüyorsun ne çocuğu ne aşılaması kaç kurtul önüne bak yaşın çok genç kendine bu kötülüğü yapma

Canım kardeşim 21 yaşında 3 yıllık evlisin e bunun nişanlılığı sözlülüğü sen ne ara sevdin 17 yaşında bu adamı sevgi aşk değil bu kendini kandırma

Neyden korkacaksın o korksun bak ailen kapı gibi arkanda sakın geri dönme bir daha sorun yaşarsan kimse seni ciddiye almaz

Zaten 3 yıldır şiddet görüyorsun ne çocuğu ne aşılaması kaç kurtul önüne bak yaşın çok genç kendine bu kötülüğü yapma
Canım ablalarım dua edin lütfen benim için yalvaririm

Canım ablalarım dua edin lütfen benim için yalvaririm
Allah kurtarsın bu adamdan seni ve çok mutlu ol Rabbimin izniyle 🤲

Korkma korktukça seni korktuğun yerden vurup sindirmeye çalışacak korksan bile asla belli etme asla konuşma ailen muhatap olsun

Ve biz çocuk sahibi olmak istiyorduk 1 ay sonra aşılama yapacaktık demekki nasip değilmiş 3 yıldır olmadı en doğrusu buymuş Rabbimin bildiği birşey var mis ki olmadı inanılmaz güçsüzum şuan ne yapmam lazım acaba kafam donmus hiçbirşeyi doğru düşünemiyorum annem de babamda çok sabretti onlar da artık dayanamıyor benim bu halime ve ben onların bu hallerine dayanamıyorum bile
İyiki de olmamış canım olsaydı işin içinden çıkması daha da zorlaşırdı ama baba evine dönmüşsen ve bundan sonra ailen de arkandaysa tükürdüğünü yalama sana böyle bı adamdan hayır gelmez..

Aynen öyle zaten ne aradı ne sordu ailesi galiba hala bilmiyor

İyiki de olmamış canım olsaydı işin içinden çıkması daha da zorlaşırdı ama baba evine dönmüşsen ve bundan sonra ailen de arkandaysa tükürdüğünü yalama sana böyle bı adamdan hayır gelmez..
Ya bugün e kadar gelmedi birde bu saatten sonra mi gelecek zaten annesine aşık şimdi gitsin annesinin yanına Annesi baksın onu bakalım kaç gün çekerler kahrını

Back
X