çok doğru bacım, okuyacağım diye ne tufanlar kopuyordu ev de... o yaşlar da koca, sevgili aklıma bile gelmezdi. şimdi okudum, kendi ekmeğimi kazanıyorum çok şükür kimseye de eyvallahım yok, ne kaynananın hizmetçisiyim ne kocanın...Bir laf vardir " herkes zekasiyla orantili yasar " diye.
Böyle aptallar olmazsa, zekiler nasil ilerleyecek hayatta ???
Eskiden cok üzülürdüm, simdi aptalliklarina doymasinlar diyorum.
Biz üniversiteye gidecegiz diye dayak yiyen nesilden, su koca merakina nasil gectik hic anlayamadim !!!
Hep merak etmişimdir neden bazı insanlar 20 ye varmadan kaçıp evlenmek ister?
O yaşlarda insanın aklına nasıl gelir ki bu?
Şartlar desen malum...
Yıllar sonra hüsranla biten hayatlar..
İnşallah Allah pişman etmez diyelim.
hormon olaylarından çok bence bedensel aklın faal olmamasından kaynaklı.Hormonların azgınlığından , tabi herkesin hormonları azmıyor , tamamen bedensel akıl duruyor zaten
bende 17 yaşında kaçarak evlendim....Bir laf vardir " herkes zekasiyla orantili yasar " diye.
Böyle aptallar olmazsa, zekiler nasil ilerleyecek hayatta ???
Eskiden cok üzülürdüm, simdi aptalliklarina doymasinlar diyorum.
Biz üniversiteye gidecegiz diye dayak yiyen nesilden, su koca merakina nasil gectik hic anlayamadim !!!
ben cevaplayım....sevgilim olduğunu babam öğrendi çok utandım durmak istemedim hır gür daha fazla yüzyüze bakmamak için kaçtım.... isteselerdi vermezdi yaşım çok küçüktü cahildim babam ceketimi satar okuturum diyordu...biz çerkeslerde zaten 35 ten önce evlilik yok denecek kadar az...2 ablam 35 33 yaşlarında abim 37 yaşında bekar vardı....iiyi birşey mi değil....ama yaptım mı yaptım....Hep merak etmişimdir neden bazı insanlar 20 ye varmadan kaçıp evlenmek ister?
Şartlar desen malum...
Hep merak etmişimdir neden bazı insanlar 20 ye varmadan kaçıp evlenmek ister?
Şartlar desen malum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?