Yaklasık 5-6 yıldır annemle babam arasında sureklı bır problem var. kavga edıyorlar 1 ay konusmuyolar barısıyorlar 3 gun sonra bı daha kavga.. artık son kavgalarında babam anneme el kaldırmaya basladı
(. ben evlıyım ve cogunu olaylar olup bıttıkten sonra kardeslerımden ogrenıyorum. artık en son olayda annemde ıpler koptu. babamın ınternette bırıyle yazısmalarını yakalamıs. hemde oyle boyle degılmıs sastım kaldım.
(( yıllardır guvendıgım sevdıgım hatta hayran oldugum babam dıger erkekler gıbı cıktı. ve bu olaylardan sonra babam evden ayrıldı sımdılık baska bı sehırde bır arkadasında kalıyor. annem kafayı yemek uzere. sureklı babamın maıllerını takıp edıyor kafasında kuruyorda kuruyor. ısın kotusu kız kardeslerım ( bırı 19 bırı 16 yasında) bu olaylardan cok etkılenıyor. kucuk olan aksamları gec gelmeye basladı babamın yoklugunu fırsat bılerek. konusmayı denedım olmadı dovdum olmadı bı turlu laf dınlemıyor. ıste basta baba olmayınca boyle oluyor demekkı.. annemle babama deflarca bı terapıste gıtmelerını onerdım ama yok ınat ıkısıde. kendı oz babamdan sogudum
( o kadar uzgunumkı.. ıstemesemde benım evlılıgım bıle etkılenıyor bu olaylardan. sımdılık esımden saklıyorum babamın yedıgı haltları. paylasacak kımsem yok.kucuk bı bebegım var ılgılenmem gereken ama ona bıle veremıyorum ılgımı tam olarak. cok sıkıntılıyım anlatıp rahatlamak ıstedım. okumak ıcın vakıt ayıran herkese tesekkurler..