• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba neden byle yaptn?

Swetter

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
805
2
316
İstanbul
Yaklasık 5-6 yıldır annemle babam arasında sureklı bır problem var. kavga edıyorlar 1 ay konusmuyolar barısıyorlar 3 gun sonra bı daha kavga.. artık son kavgalarında babam anneme el kaldırmaya basladı :((. ben evlıyım ve cogunu olaylar olup bıttıkten sonra kardeslerımden ogrenıyorum. artık en son olayda annemde ıpler koptu. babamın ınternette bırıyle yazısmalarını yakalamıs. hemde oyle boyle degılmıs sastım kaldım. :((( yıllardır guvendıgım sevdıgım hatta hayran oldugum babam dıger erkekler gıbı cıktı. ve bu olaylardan sonra babam evden ayrıldı sımdılık baska bı sehırde bır arkadasında kalıyor. annem kafayı yemek uzere. sureklı babamın maıllerını takıp edıyor kafasında kuruyorda kuruyor. ısın kotusu kız kardeslerım ( bırı 19 bırı 16 yasında) bu olaylardan cok etkılenıyor. kucuk olan aksamları gec gelmeye basladı babamın yoklugunu fırsat bılerek. konusmayı denedım olmadı dovdum olmadı bı turlu laf dınlemıyor. ıste basta baba olmayınca boyle oluyor demekkı.. annemle babama deflarca bı terapıste gıtmelerını onerdım ama yok ınat ıkısıde. kendı oz babamdan sogudum :(( o kadar uzgunumkı.. ıstemesemde benım evlılıgım bıle etkılenıyor bu olaylardan. sımdılık esımden saklıyorum babamın yedıgı haltları. paylasacak kımsem yok.kucuk bı bebegım var ılgılenmem gereken ama ona bıle veremıyorum ılgımı tam olarak. cok sıkıntılıyım anlatıp rahatlamak ıstedım. okumak ıcın vakıt ayıran herkese tesekkurler..

canım Allah yardımcınız olsun canım,bende buna kızıyorum,bu yaştan sonra erkeklere ne oluyorsa :oklava:,çoluğun çocuğun var,pişman olur ama iş işten geçmiş olur,

Canım benim gerçekten çok üzüldüm.Torun sahibi adamın yaptığı işe bak.Baban için denecek hiç bir şey yok.Annende kendi kararlarını kendi verir.Ne yapacağını kendisi daha iyi bilir.Ama en önemlisi kız kardeşlerin.Sanırım erkek kardeş yok sende ama.Ne bileyim aile yakınlarınızdan kızların abi deyip saydığı sevdiği hiç kimse yokmu.Onlardan birinden destek alsan onlar konuşsa kızkardeşlerinle.Sen dinletemezsin sözünü kardeşlerine.Yada eşine anlatsan bütün olanları.Oda çekse onları karşısına güzelce bir konuşsa.Aman valla ortalık kötü be arkadaşım kardeşlerine sahip çık lütfen bi cahillik etmesinler.

Yaklasık 5-6 yıldır annemle babam arasında sureklı bır problem var. kavga edıyorlar 1 ay konusmuyolar barısıyorlar 3 gun sonra bı daha kavga.. artık son kavgalarında babam anneme el kaldırmaya basladı :((. ben evlıyım ve cogunu olaylar olup bıttıkten sonra kardeslerımden ogrenıyorum. artık en son olayda annemde ıpler koptu. babamın ınternette bırıyle yazısmalarını yakalamıs. hemde oyle boyle degılmıs sastım kaldım. :((( yıllardır guvendıgım sevdıgım hatta hayran oldugum babam dıger erkekler gıbı cıktı. ve bu olaylardan sonra babam evden ayrıldı sımdılık baska bı sehırde bır arkadasında kalıyor. annem kafayı yemek uzere. sureklı babamın maıllerını takıp edıyor kafasında kuruyorda kuruyor. ısın kotusu kız kardeslerım ( bırı 19 bırı 16 yasında) bu olaylardan cok etkılenıyor. kucuk olan aksamları gec gelmeye basladı babamın yoklugunu fırsat bılerek. konusmayı denedım olmadı dovdum olmadı bı turlu laf dınlemıyor. ıste basta baba olmayınca boyle oluyor demekkı.. annemle babama deflarca bı terapıste gıtmelerını onerdım ama yok ınat ıkısıde. kendı oz babamdan sogudum :(( o kadar uzgunumkı.. ıstemesemde benım evlılıgım bıle etkılenıyor bu olaylardan. sımdılık esımden saklıyorum babamın yedıgı haltları. paylasacak kımsem yok.kucuk bı bebegım var ılgılenmem gereken ama ona bıle veremıyorum ılgımı tam olarak. cok sıkıntılıyım anlatıp rahatlamak ıstedım. okumak ıcın vakıt ayıran herkese tesekkurler..

aile problemleri evli cocuklarinin huzurunu dahada kaciriyor hep

seni cok iyi anlayabiliyorum canim ister istemez etkileniyorsunuzdur

ama babanin yaptigi hatayi esine anlatma ,gun geliyor öyle bir darbeyle cakiyorlar ki insana bunu o zaman baban icin diyecekleri suankinden daha cok canini yakacaktir

allah babani islah etsin öyle dua et cnm

kardesin icin inan ne diyecegimi bilmiyorum ,cunku kendim kardeslerim icinde, ayni seyler olmasada bazi durumlarda ayni gibiyiz benneyaptımki

kırkından sonra azanı teneşir paklarmış......bu ne ya.o kadın sana onca yıl emek versin.çocuklarını büyütsün. tam rahat edeceği zamanda adamın yaptığı işe bak.ne diyeceğimi şaşırdım..kardeşinde fırsat kolluyormuş demekki.anneye destek olacağına onu dahada çok üzüyor.

bence baban orta yaş bunalımına girmiş belli bir yaşa gelen erkekler kendilerini beğenmemeye
başlayınca çözümü başka kadınların beğenisini çekmekte ararlar çünkü annenle zaten evlidir ve annenin
onu evliliğin getirdiği mecburiyetten kabul ettiğini düşünürler aynen anlattığın gibi önce annenle kavga
etmelere ve bu kavgaların dozajını artırmakla başlar daha sonra beğeni arayışına girilir bir çoğuda sonuç
itibari ile aldatır. gerçekten çok üzüldüm annenin yapması gereken tekşey sabır ama önleminizi yolun
başında almalıydınız evlilik terapistinden çok babanın kişisel psikolojik tedavi olması gerekiyordu.

Asıl şimdi yapılması gereken en önemli şey kardeşlerinle ilgilenmem ama daha çok annenin ilgilenmesi...

çok üzüldüm canım durumuna işallah düzelir herşey:çok üzgünüm:allah babanı doğru yola sokar işallah:Saruboceq::Saruboceq: ne desem bilemedim bu yaşta olmasına daha bi şaşırdım herşeyin var torun çocuk eşin neden şu erkeklerin gözü doymazki:tomato:

öncelikle dövdüğünüz kişi 16 yaşıda bir genç kız.
zaten ergenlik döneminde bir sürü sorun yaşıyor, bir de ablasından dayak yiyor.
bu şekilde sözünüzü dinler mi hiç?
aksine daha da uzaklaşır hepinizden.
düzeltiyim diye daha çok karıştıracaksınız herşeyi.

annenize gelince;
madem bu kadar sorunları var neden boşanmayı düşünmüyor?
bu yaşta göz göre göre aldatılıyor.
boyunca 3 çocuğu var.
niye eziyet çekiyor boş yere?

sizin adınıza çok üzüldüm....

ama sizin de burada yaptığınız bir hata varki 16 yaşındaki kızkardeşininzi konuşarak sorunları çözmek yerine onu dövdüğünüzü yazmışsınız.....

inanın dayakla eğitim olmaz daha kötü bir hal alır.....

şimdi gelelim babanıza dede sıfatındaki yaşı başı yerinde olan bir insan çok kötü bi vaziyet...

ama artık bu olaylara şaşırmıyorum desem yeridir heralde....

bu insanlar bizim aramızda dolaşıyor üstelik...

kusura bakmayın ama ben böyle insanlara iyi gözle bakmıyorum.....

yolda görsek bebeğimizi sevseler bizde dede dedirtiriz korkmaya başladım artık ben bu toplumdan.....

evlatarımız nasıl bi dünyaya getiririyoruz diye iyice endişe etmeye başladım artık....

allah yardımcınız olsun...

bence annenize artık bu yaştan sonra böyle şeylerle uğraşan bi insabdab hayır gelmez....

umarım annenizin bundan sonra hayatını eşsiz devam ettirebilecek hem maddi hem manevi gücü vardır

annenize gelince;
boyunca 3 çocuğu var.

bence her sorunun sonunda bosanma olmamali
baska türlü de cözüle bilir sorunlar

canim benim gercekten cok aci bir durum ama belliki babaniz bir eglence olarak
görüyor
tabiiki yalnistir yaptigi ama erkeklerde dönem dönem olabiliyor
yazik olan evlatlara oluyor
hayirla son bulmasini dilerim hayirli olan ne ise o olsun
sabirlar dilerim

annenize gelince;
boyunca 3 çocuğu var.

sanıyorum beni anlamanız için; asla söz dinlemeyen, dediğiniz gibi 16 yaşında ve ben özgür bir insanım istediğim hayatı yaşarım diyen, akşamları istediği saatte eve gelen bir kız kardeşinizin olması lazım. bende kesinlikle şiddetten yana değilim ama bir o kalmıştı denemediğim. onunda işe yaramadığını tecrübe etmiş oldum.
anneme gelincede bende ayrılmalarından yanayım ama o cok karısık duygular içinde su anda.

bence her sorunun sonunda bosanma olmamali
baska türlü de cözüle bilir sorunlar

canim benim gercekten cok aci bir durum ama belliki babaniz bir eglence olarak
görüyor
tabiiki yalnistir yaptigi ama erkeklerde dönem dönem olabiliyor
yazik olan evlatlara oluyor
hayirla son bulmasini dilerim hayirli olan ne ise o olsun
sabirlar dilerim

bana göre evlilikte aldatarak eğlenilmez.
bu hareketi kadın yapsa gene aynını söyler miysiniz?
yani konu sahibi annem olmadık şeyler yazıyor dese -sözüm meclisten dışarı-
gene eğleniyormuş, dönem dönem olur der misiniz?
evet her sorunun sonunda boşanma olmamalı haklısınız;
ama aldatma bana göre başka türlü çözümlenemez..

sanıyorum beni anlamanız için; asla söz dinlemeyen, dediğiniz gibi 16 yaşında ve ben özgür bir insanım istediğim hayatı yaşarım diyen, akşamları istediği saatte eve gelen bir kız kardeşinizin olması lazım. bende kesinlikle şiddetten yana değilim ama bir o kalmıştı denemediğim. onunda işe yaramadığını tecrübe etmiş oldum.
anneme gelincede bende ayrılmalarından yanayım ama o cok karısık duygular içinde su anda.

anlamamız için illa birebir aynını yaşamamız gerekmiyor ki.
evet dayak işe yaramamış, zaten yaramaz da.
ama sizden birkaç adım daha uzaklaşmış olmasın kardeşiniz.
tabi ki temennim bu değil, inşallah olmaz.
ama dayak genelde ters teper...

annenize gelince;
boyunca 3 çocuğu var.

esmeraldaya katılıyorum bende..

babanız dede olmanın verdiği sıfatla yaşlandığı kanısına vardı. ve şuan kendini ispatlıyor. yaşlanmadım ben hala, dede değil turp gibi delikanlıyım diye..

bazı erkekler bu sendroma girerlermiş.

anneniz içinde kolay olmasa gerek. annenize destek olun.

babanızı arayın ve konuşun. ikna edin gelmesi hususunda..

sakin bir ortamda anneniz ve babanızı konuşturun.

olumlu olumsuz sorunlrını anlatsınlar. bir çözüm bulmaya çalışın.

allah yardımcınız olsun

babanız dede olmanın verdiği sıfatla yaşlandığı kanısına vardı. ve şuan kendini ispatlıyor. yaşlanmadım ben hala, dede değil turp gibi delikanlıyım diye..

bazı erkekler bu sendroma girerlermiş.

anneniz içinde kolay olmasa gerek. annenize destek olun.

babanızı arayın ve konuşun. ikna edin gelmesi hususunda..

sakin bir ortamda anneniz ve babanızı konuşturun.

olumlu olumsuz sorunlrını anlatsınlar. bir çözüm bulmaya çalışın.

allah yardımcınız olsun
kesinlikle katiliyorum tabiiki dogru oldugunu söylemiyorum ama dönem dönem olabiliyor bu erkeklerde konusmak konusmak konusmak diyorum ben ve suda var hata her zaman tek tarafda araniyor bu yalnis bence eger ortada bir hata varsa bu iki kiside aranmali tek kiside degil
yine ekliyorum kesinlikle yalnistir babanizin yaptigi ama konusun konusarak bütün sorunlar cözüle bilir ama bosanmakla bir yuvayi yikmakla hic bir sey cözülmez
Allah yardimciniz olsun

Back
X