Sizin durumunuz çocuktan önceyi çocuktan sonrayı aşmış.. anlattıklarınız siz hamile kalınca mı başladı? İçki içiyor hırpalıyor falan?Merhaba. Şuan 7 aylık hamileyim. eşimle hamilelik öncesine kadar üstüme titreyen benden önce herşeyi düşünen bi eşim vardi. Şimdide herşey bitmiş değil ama eskiisi gibi iyi de değil hiç birşey. Benle gezmek için çabalar bişeyler yapalim diye üstüme titrerdi. Şimdi benle olmasinda napiyosa yapsin modunda. Dedim ki bebek yokken böyleyse hamilelikde herşey çokk güzel olur sandim. Sanki karnımda bebek yokmuş gibi arabayla 220 lerde hiz yapiyo. Alkol alip beni hirpaliyo üstüme yürüyor evden gidiyo ve dahasıda var.. Çocuk olunca değişiyolar mi yoksa iyice evden mi kaçiyolar.
Önceden alkol aldiğindan gram zarari yoktu eğleniyoduk ona arkadaşlik ediyodum kendi israr ediyodu nolur gel diye. Şimdi afama eve gelme desem dünden rağzı. Hamileleğimin 3. Ayinda başladı. Eliyle iteklemeler üstüme yürümeler falan. Dün gene aynisi oldu işlek bi caddede 4 5 kez arabayla sıfır çizdi ama ben arabada bağriş çagriş hayatta duymuyo. Kendimi geçtim bebek var ama umrunda degil artik ağla ağla biktim yoruldumSizin durumunuz çocuktan önceyi çocuktan sonrayı aşmış.. anlattıklarınız siz hamile kalınca mı başladı? İçki içiyor hırpalıyor falan?
Alkol alıp hırpalama kısmı cok yanlıs onun dışında.Ben de eşiö hamile olunca cok üstüme titrer diye düsünmüstüm cünkü önceden öyleydi bir de hassas biri ,ama öyle olmadı normal devam etmeyi gectim aramızda tartısmalar falan oldu.Bence erkekler bocalıyor biraz hamileliği ilk öğrendiklerinde,ne yapacaklarını bilemiyorlar.Baktım öyle gitmiyor beklentilerimi düsürdüm her seyi cözdük cok sükür.Merhaba. Şuan 7 aylık hamileyim. eşimle hamilelik öncesine kadar üstüme titreyen benden önce herşeyi düşünen bi eşim vardi. Şimdide herşey bitmiş değil ama eskiisi gibi iyi de değil hiç birşey. Benle gezmek için çabalar bişeyler yapalim diye üstüme titrerdi. Şimdi benle olmasinda napiyosa yapsin modunda. Dedim ki bebek yokken böyleyse hamilelikde herşey çokk güzel olur sandim. Sanki karnımda bebek yokmuş gibi arabayla 220 lerde hiz yapiyo. Alkol alip beni hirpaliyo üstüme yürüyor evden gidiyo ve dahasıda var.. Çocuk olunca değişiyolar mi yoksa iyice evden mi kaçiyolar.
Evet haklisiniz. Bende öyle düşünüyorum baba sorumluluğu yükleniyor bocaliyolar. Etrafimdakiler kucağına alinca nasıl değişcek gör diyolar ama gram umudum kalmadı. Bende akışına biraktım ama çok üzülüyorum.Alkol alıp hırpalama kısmı cok yanlıs onun dışında.Ben de eşiö hamile olunca cok üstüme titrer diye düsünmüstüm cünkü önceden öyleydi bir de hassas biri ,ama öyle olmadı normal devam etmeyi gectim aramızda tartısmalar falan oldu.Bence erkekler bocalıyor biraz hamileliği ilk öğrendiklerinde,ne yapacaklarını bilemiyorlar.Baktım öyle gitmiyor beklentilerimi düsürdüm her seyi cözdük cok sükür.
Bence hamile kalınca cok beklentiye girip üzülüyoruz.En iyisi her seye olağan akısında devam etmek..Aile olmak karsılıklı anlayıs göstermek büyük yanlıslar yoksa tolere edip devam etmek değil mi zaten?
Bana göre yok o zoruma gidiyor zaten haksız yere böyle bi anda değişmesi bana davranişlari ne yaptim suçumu söyle yada sana kötü ne dedim diyorum cevap yok. Bekarmiş gibi geziyim arabada dolaniyim içiyim istiyo ee bende mantiken bi onuna kiziyorum sonra kiyamet kopuyo.Bilemiyorum en azından benim çevremdeki erkekleri hamilelik de çocuk da değiştirmedi, iyiyi kötü kötüyü iyi yapmadı. Başka sıkıntılarınız olabilir mi
bende şuan bu anlattiklarinizi düşünüyorum. Nereye kadar?? Şuan bile çekip gidesim var. Karşima alip konuşsam amann hee offf poff. Konuşulmayada gelmiyor. Malesef alkol sorunu var bayilana kadar içiyim kafasinda. Çok doldum taşamiyorum şu halimle bana bunlari yapmasi ayri bi koyuyo. Yada ben çok yüz verdim hep pofladim sirtimi dönmedim bi kere yada bunu istiyor. O beni gidemez diye görüyor galiba.Çok üzüldüm adınıza.. hala çocuktan önce aşamasındasınız çünkü. Çocuktan sonra daha yorgun olacaksınız. Dikkatiniz hep bebeğinizdenolacak günü gelecek yemek yapamayacak temizlik yapamayacaksınız. Belki psikolojik olarak yorgun olacak destek bekleyeceksiniz vs… bu eşle çok zor. İçki sorunu benim için net boşanma sebebi. Eşinizin içme boyutu sosyal içiciliği aşmış belli ki. Çok üzgünüm. Sonu iyi görünmüyor evliliğinizin. Değişeceğini sanmıyorum. 60 yaşından sonra değişebiliyorlar bu tipler sadece..
Çok yakın çevremde benzer iki evlilik var.. sonu hüsran oldu birinin kadın çektiğiyle kaldı.. biri de 60 yaşından sonra akıllandı veya işte artık pek içemiyor hasta çünkü.. tavsiyem eğer boşanmayacaksanız, Bebeğiniz doğana kadar beklentilerinizi sıfırlayın doğuma odaklanın. Biriktirebildiğiniz kadar para biriktirin. O içkiliyken asla arabasına binmeyin. Zorla yanına oturtup konuşup konuşup kavga çıkarma huyu yoksa az muhattap olun uyuyor gibi yapın gerekirse.. en azından zarar vermesin.. Karnınızda çocuk boşan git demek istemezdim ama sonu maalesef bu. Ben olsam durmazdım travmam var bu konuda.. çocuğunuzu da bu evde büyütmek de doğru değil. Sabır diliyorumbende şuan bu anlattiklarinizi düşünüyorum. Nereye kadar?? Şuan bile çekip gidesim var. Karşima alip konuşsam amann hee offf poff. Konuşulmayada gelmiyor. Malesef alkol sorunu var bayilana kadar içiyim kafasinda. Çok doldum taşamiyorum şu halimle bana bunlari yapmasi ayri bi koyuyo. Yada ben çok yüz verdim hep pofladim sirtimi dönmedim bi kere yada bunu istiyor. O beni gidemez diye görüyor galiba.
Birden değişti deme lütfenMerhaba. Şuan 7 aylık hamileyim. eşimle hamilelik öncesine kadar üstüme titreyen benden önce herşeyi düşünen bi eşim vardi. Şimdide herşey bitmiş değil ama eskiisi gibi iyi de değil hiç birşey. Benle gezmek için çabalar bişeyler yapalim diye üstüme titrerdi. Şimdi benle olmasinda napiyosa yapsin modunda. Dedim ki bebek yokken böyleyse hamilelikde herşey çokk güzel olur sandim. Sanki karnımda bebek yokmuş gibi arabayla 220 lerde hiz yapiyo. Alkol alip beni hirpaliyo üstüme yürüyor evden gidiyo ve dahasıda var.. Çocuk olunca değişiyolar mi yoksa iyice evden mi kaçiyolar.
Hani çocuğun geleceği, maddi sıkıntılar gibi şeyleri dert edebilir belki diyeceğim de, söylediğiniz şeyler çok uçlarda, 180 derece dönmesi mümkün gelmiyor, belki de hep böyleydi de çocuk olunca nasıl olsa gidemez artık diye huyunu gün yüzüne çıkardı. Evliliklerde şahit olduğum bir şey varsa o da, çocuk iyi giden bir evliliği daha iyi, kötü gideni daha da kötü yapıyor.Bana göre yok o zoruma gidiyor zaten haksız yere böyle bi anda değişmesi bana davranişlari ne yaptim suçumu söyle yada sana kötü ne dedim diyorum cevap yok. Bekarmiş gibi geziyim arabada dolaniyim içiyim istiyo ee bende mantiken bi onuna kiziyorum sonra kiyamet kopuyo.
Hamilelikten önce böyle değil miydi? 3 aylık hamilelikten sebep bu kadar değişmiş olamaz bence.Sebebi hamilelik değildir diye düsünüyorumBana göre yok o zoruma gidiyor zaten haksız yere böyle bi anda değişmesi bana davranişlari ne yaptim suçumu söyle yada sana kötü ne dedim diyorum cevap yok. Bekarmiş gibi geziyim arabada dolaniyim içiyim istiyo ee bende mantiken bi onuna kiziyorum sonra kiyamet kopuyo.
Hiç alkol almazdi demedim farkindaysanizBirden değişti deme lütfen
Hiç alkol almayan adam alkole mi basladi
Hiç şiddeti yokken hirpalar filan oldu öyle mi.
Hiç inanasim gelmedi sen kendine inaniyorsun?
Hiç alkol almiyo mu demişim ben??Birden değişti deme lütfen
Hiç alkol almayan adam alkole mi basladi
Hiç şiddeti yokken hirpalar filan oldu öyle mi.
Hiç inanasim gelmedi sen kendine inaniyorsun?
Evet dediklerinizde haklisiniz galiba. Az önce aldım karşima konuştum. Ailesinede o bakiyor maddi manevi yönden ailesininde sikintilari var doldum falan filan dedi ama tabiki bana yansıtcak durumu yok. Benim yaptiğim bisersey var mi dedim senlik bişey yok doldum zorlaniyorum dedi. Neyse en azindan içimdekileri döktüm kendide bilsinHani çocuğun geleceği, maddi sıkıntılar gibi şeyleri dert edebilir belki diyeceğim de, söylediğiniz şeyler çok uçlarda, 180 derece dönmesi mümkün gelmiyor, belki de hep böyleydi de çocuk olunca nasıl olsa gidemez artık diye huyunu gün yüzüne çıkardı. Evliliklerde şahit olduğum bir şey varsa o da, çocuk iyi giden bir evliliği daha iyi, kötü gideni daha da kötü
Son zamanlar bi anda böyle gerçekden ama az önce aldim karşima konuştum ailesinede eşim bakiyo maddi manevi yönden beni çok yoruyolar dedi. Senlik bi durum yok ama sana yansitiyorum haklisin dedi. Ama işte bende yoruldum. Derdimi anlatmaya çaliştim anladiysa tabi.Hamilelikten önce böyle değil miydi? 3 aylık hamilelikten sebep bu kadar değişmiş olamaz bence.Sebebi hamilelik değildir diye düsünüyorum
Senin dilemenle olacaksa kemikte yağması lazımHiç alkol almazdi demedim farkindaysaniz
Hiç alkol almiyo mu demişim ben??
Evet şiddeti yokken olmaya başladı kime neyin yalanini yada kandirmacasini yaşicam.
Yok ya benim evde canım sıkıldida ben bi oturuyum senaryo yaziyim dedim işim gücüm yok karnım burnumda.
Dilerim aynisi size de olur
Çok üzüldüm durumuna, sen eller üstünde tutulmaya layık bir anneyken; alkol alıp, hırpalamak, 220’lerde hız yaparak canını tehlikeye atmak, evden gidip sana destek olmamak .. ne demek? Hamilelik öncesine kadar herşey normaldi demişsin, sorun bebek olabilir mi? Ya da buna hazır olmuyor olabilir mi? Gerçi hazır dahi olmasa, hayatını birleştirdiği karısına hayat eşine destek olması gerekmez mi? Bahanelere yer verilmemes gerekiyor bu konuda, al karşına konuş ne derdi ne düşüncesi varsa. Orta yol bulunsun, sana yazık , yüreğine yazık; sen annesin. Adam ise ; düzelir .. Adam değil ise Allah’a havale.. çocuktan sonra iyice kopmaması dileğimdir. Böyle bir süreçte , sana destek olmaması üzücü .Merhaba. Şuan 7 aylık hamileyim. eşimle hamilelik öncesine kadar üstüme titreyen benden önce herşeyi düşünen bi eşim vardi. Şimdide herşey bitmiş değil ama eskiisi gibi iyi de değil hiç birşey. Benle gezmek için çabalar bişeyler yapalim diye üstüme titrerdi. Şimdi benle olmasinda napiyosa yapsin modunda. Dedim ki bebek yokken böyleyse hamilelikde herşey çokk güzel olur sandim. Sanki karnımda bebek yokmuş gibi arabayla 220 lerde hiz yapiyo. Alkol alip beni hirpaliyo üstüme yürüyor evden gidiyo ve dahasıda var.. Çocuk olunca değişiyolar mi yoksa iyice evden mi kaçiyolar.
Senin dilemenle olacaksa kemikte yağması lazımseninde çocuğundan çıksın o
Böyle biri konu açtı mi illa aralarindan birinin kılçıklık yapmasi lazim yaa harbi bu konun kılçığıda sensin he.Senin dilemenle olacaksa kemikte yağması lazımseninde çocuğundan çıksın o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?