- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Merhaba. Şuan 7 aylık hamileyim. eşimle hamilelik öncesine kadar üstüme titreyen benden önce herşeyi düşünen bi eşim vardi. Şimdide herşey bitmiş değil ama eskiisi gibi iyi de değil hiç birşey. Benle gezmek için çabalar bişeyler yapalim diye üstüme titrerdi. Şimdi benle olmasinda napiyosa yapsin modunda. Dedim ki bebek yokken böyleyse hamilelikde herşey çokk güzel olur sandim. Sanki karnımda bebek yokmuş gibi arabayla 220 lerde hiz yapiyo. Alkol alip beni hirpaliyo üstüme yürüyor evden gidiyo ve dahasıda var.. Çocuk olunca değişiyolar mi yoksa iyice evden mi kaçiyolar.
Belki düşüncelerim sizi üzecek ama ben böyle birinin çocuk olunca düzeleceğine maalesef inanmıyorum. Aksine böyle insanlar çocuk oldu mu iyice bunalıp daha kötü hal alabilirler gibime geliyor. Ben de hamileyim ve benim de eşim de birçok değişiklik var ama hepsi olumlu yönde oldu çok şükür. Umuyorum sizin eşiniz için de böyle olur.Merhaba. Şuan 7 aylık hamileyim. eşimle hamilelik öncesine kadar üstüme titreyen benden önce herşeyi düşünen bi eşim vardi. Şimdide herşey bitmiş değil ama eskiisi gibi iyi de değil hiç birşey. Benle gezmek için çabalar bişeyler yapalim diye üstüme titrerdi. Şimdi benle olmasinda napiyosa yapsin modunda. Dedim ki bebek yokken böyleyse hamilelikde herşey çokk güzel olur sandim. Sanki karnımda bebek yokmuş gibi arabayla 220 lerde hiz yapiyo. Alkol alip beni hirpaliyo üstüme yürüyor evden gidiyo ve dahasıda var.. Çocuk olunca değişiyolar mi yoksa iyice evden mi kaçiyolar.
Eşim ölümüne içtiği için ertesi günü hatirlamiyor. Hatta sabah uyaniyo günaydin yavrum canim cicim hiç bisey olmamiş gibi devam ediyor. Ama benim içim paramparça.Ertesi gün hatırlıyor mu yaptıklarını? Sen bana bunları yapmıştın dün dediğinizde bi suçluluğu oluyor mu? Yoksa farkında olarak mı yapıyor?
İki türlüsü de kötü. Birinde alkol alınca kötüleşen biri var, böyle devam ederse alkolü azarlamaz bırakamaz ve evliliğe size belki çocuğuna da zarar verir. İkincisinde ise bilinçli bir kötülük var. U durumda değişmesi çok zor.
Hamilesiniz sizi üzmek istemiyorum, siz de eşinizde baba olscak ışığı görmüşsünüz, sevmişsiniz ki evlenmiş ve hamile kalmışsınız.
Sakince konuşsanız?
Yaa ne güzell maşallah Rabbim bozmasin. Eşim bi anda değişti bende ona şaşiriyorum. Hamilelikden önce böylese hamile kalinca ne yapar aceba diyodum. Bende ters tepti malesefBelki düşüncelerim sizi üzecek ama ben böyle birinin çocuk olunca düzeleceğine maalesef inanmıyorum. Aksine böyle insanlar çocuk oldu mu iyice bunalıp daha kötü hal alabilirler gibime geliyor. Ben de hamileyim ve benim de eşim de birçok değişiklik var ama hepsi olumlu yönde oldu çok şükür. Umuyorum sizin eşiniz için de böyle olur.
Onun da kendince geçerli sebepleri vardır. Durduk yere kimse bu hale gelmez. En güzeli sakin sakin konuşmayı denemek.Yaa ne güzell maşallah Rabbim bozmasin. Eşim bi anda değişti bende ona şaşiriyorum. Hamilelikden önce böylese hamile kalinca ne yapar aceba diyodum. Bende ters tepti malesef
Evet galiba değişiyorlar bende anlayamadımMerhaba. Şuan 7 aylık hamileyim. eşimle hamilelik öncesine kadar üstüme titreyen benden önce herşeyi düşünen bi eşim vardi. Şimdide herşey bitmiş değil ama eskiisi gibi iyi de değil hiç birşey. Benle gezmek için çabalar bişeyler yapalim diye üstüme titrerdi. Şimdi benle olmasinda napiyosa yapsin modunda. Dedim ki bebek yokken böyleyse hamilelikde herşey çokk güzel olur sandim. Sanki karnımda bebek yokmuş gibi arabayla 220 lerde hiz yapiyo. Alkol alip beni hirpaliyo üstüme yürüyor evden gidiyo ve dahasıda var.. Çocuk olunca değişiyolar mi yoksa iyice evden mi kaçiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?