Baba olmayi beceremeyen koca

Terlik93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
34
12
3
31
Sinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum

Bugun kursum vardi 7de evden cikip 12bucukta geldim
1.5 yasinda cocuguma babasi bakti. Tabi bakmak denirse sorunda tam burda.
Giderken yatak odasina babasinin yanina yatirdim kapiyi cektimki disari cikmasin
5.5 saat sonra eve geldigimse hala odadaydilar kapi kapaliydi.
Esimin telefonu surekli kapaliydi tahminimce uyuyordu
Cocugumu yanliz birakmis
Ne bezini degistirmis ne karnini doyurmus nede oyuncak vermis kapatmis odaya tek yaptigi sey onun yaninda uyumak
Ya 1.5 yasindaki cocuk yanliz birakilirmi ya bisey olaydi
Yavrum beni gorunce hemen agladi hic ayrilmak istemedi gun boyu ara ara agladi he
Cok sinirlyim bilmiyorum baba bile olamayan adamdan daha ne kadar koca olur

Sinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum

Bugun kursum vardi 7de evden cikip 12bucukta geldim
1.5 yasinda cocuguma babasi bakti. Tabi bakmak denirse sorunda tam burda.
Giderken yatak odasina babasinin yanina yatirdim kapiyi cektimki disari cikmasin
5.5 saat sonra eve geldigimse hala odadaydilar kapi kapaliydi.
Esimin telefonu surekli kapaliydi tahminimce uyuyordu
Cocugumu yanliz birakmis
Ne bezini degistirmis ne karnini doyurmus nede oyuncak vermis kapatmis odaya tek yaptigi sey onun yaninda uyumak
Ya 1.5 yasindaki cocuk yanliz birakilirmi ya bisey olaydi
Yavrum beni gorunce hemen agladi hic ayrilmak istemedi gun boyu ara ara agladi he
Cok sinirlyim bilmiyorum baba bile olamayan adamdan daha ne kadar koca olur
İnanamıyorum ya çok ilginç gerçekten çok ilgiliymiş eşiniz mantıklı bir açıklama yapmadı mı peki

Yuh yani. Pek aç değildi diyorsunuz ama açıkmıştır. Ayrıca korkar çocuk ya kıyamam. Kim bilir ne sandı ne düşündü. Yazık çocuğa. Sorumuzluk. Ben olsam küçük kıyamet kopardı o kadar net.

Ölüm uykusuna mı yattın be adam.
Yazık yavrum neler düşündü kimbilir ufacık dünyasında... :KK43:
İnşallah birdaha olmaz , sorumluluklarını bilmeyen insanla yaşamak çok zor olsa gerek :KK43:

Yok ben eve geldim aldim kizimi buyugu kresten almaya gittim.eve dondugumde oda kapidaydi ise gitmek.icin
Kapıda konuşmadınız mı orayı anlamadım ben arardım kıyameti de koparırdım görmesem bile bir daha da asla emanet etmezdim çocuklarınızı ayırmayın bence yanınızdan daha kötü birşey olabilirdi.

Kapıda konuşmadınız mı orayı anlamadım ben arardım kıyameti de koparırdım görmesem bile bir daha da asla emanet etmezdim çocuklarınızı ayırmayın bence yanınızdan daha kötü birşey olabilirdi.
yok firsat olmadi
Bi sogudum.hic arayasim yok eve gelsin.bile istemiyorum
Malesef gittigim yere goturemiyorum.yaptigim zorunlu bi kurs ama rapor almayi dusunuyorum bakicak kimse yok baska

yok firsat olmadi
Bi sogudum.hic arayasim yok eve gelsin.bile istemiyorum
Malesef gittigim yere goturemiyorum.yaptigim zorunlu bi kurs ama rapor almayi dusunuyorum bakicak kimse yok baska
Anlıyorum nasıl bir kurs yanınızda götüremez misiniz ben götürüyordum küçük olduğu için pek sorun olmamıştı.Babasına bırakmayın da aman.

Anlıyorum nasıl bir kurs yanınızda götüremez misiniz ben götürüyordum küçük olduğu için pek sorun olmamıştı.Babasına bırakmayın da aman.
yurtdisindayiz zorunlu is bulma kursu cocuk goturemem. Kursada gitmezsem issizlik maasimi.kesicekler bilmiyorum nabicam

Back
X