Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
32 yaşında 2 çocuk bekar anneyim,çok sevdim sevildim sonra sevilmedim boşandım
babamı 10 kere görmemişimdir
içim de hep ukte geçen gün şuursuzca içip sarhoş olup sabaha kadar babamı anlatıp ağlamışım arkadaşıma anlatıp ağladığım tek şey babammış öyle içimi acıtıyor içimde acı bir babam bir de eski kocam
32 yaşında 2 çocuk bekar anneyim,çok sevdim sevildim sonra sevilmedim boşandım
babamı 10 kere görmemişimdir
içim de hep ukte geçen gün şuursuzca içip sarhoş olup sabaha kadar babamı anlatıp ağlamışım arkadaşıma anlatıp ağladığım tek şey babammış öyle içimi acıtıyor içimde acı bir babam bir de eski kocam
Çok üzgünüm ama bazı kadınlar da kopamıyor bu adamlardan, çevremde çok duydum eşinden ayrıldıktan sonra da mutlu olmuyor, bu sefer çocuklarına o hayatı zindan ediyorlar. Bu arada çok güzel yorumlar okudum, iyi ki varsınız KK kadınları.
Çok üzgünüm ama bazı kadınlar da kopamıyor bu adamlardan, çevremde çok duydum eşinden ayrıldıktan sonra da mutlu olmuyor, bu sefer çocuklarına o hayatı zindan ediyorlar. Bu arada çok güzel yorumlar okudum, iyi ki varsınız KK kadınları.
Kurtulamadim ki. Simdidr annem ona inanmış çocuklar boşan diyor demiş kardeşimi dövmüş baba bozuntusu kardeşimi aldım bende. Annemin psikolojisink bozdu ama zorla nasıl kurtulayim