Baba Sorunu

Eşime karşı Yaşadığım bi güvensizlikte var babamdan dolayı . O da bunun farkında . Insan diyor içinden babama bile güvenemeyeceksem ona nasıl güveneyim diye .

Tepkinizi kadına degil babanıza vermeliydiniz. Hiç görmediğiniz bir kadını sokak ortasında darp ve hakaret etmek hiç hoş degil. Belki gerçekten o kadın değildi.
Ayrıca annenizde boşansın mal paylaşımı yapılsın 7 yıldır neden bekliyor. Bir çok işi gücü eğitimi olmayan kadınlar boşanıp yeni bir hayat kuruyor anneniz bu konuda bi tık daha şanslı iki yetişkin evladı var sahip cıkar,destek olursunuz. Anneniz de alışmış bu duruma demek ki tepki vermediğine göre.

Zamanla annenden de babandan da sogursun iyicene. Benim ailemde de ipler kopmak uzereydi. O zaman sonunda zorla ayrildik babamla. Simdi annemle iyiyiz

Beterin beteri var, çocuğunun rızkını başkasına yedirenler var. Üstelik ikinci kadının dolduruşu ile çocuklarına tavır alanlar var. Allah oslah etsin

Eşime karşı Yaşadığım bi güvensizlikte var babamdan dolayı . O da bunun farkında . Insan diyor içinden babama bile güvenemeyeceksem ona nasıl güveneyim diye .
Çok haklısin canim. Bu surecte senin kendi içinde yaşadıgin huzursuzluk ister istemez esinle olan iliskine de yansır. Ama sakinligini koru ve babanin senin evliligini de olumsuz etkilemesine izin verme.

Üzülmekte haklısın, verdiğin tepki yaşadığımız dünyada anormal değil
Ancak şunu düşünmen lazım; 7 yıl aynı kişiyle beraber olan adam o kadını seviyordur
Bu evliliği bitirmeyen annenizde babanız kadar hatalı
Babanın yaptığı hatayı annen devam ettirmiş

yaşananları olduğu gibi annene anlatmalısın, her kadının bunu bilmeye hakkı var. boşanır boşanmaz o onun bileceği iş ama babanla arandan böyle bir şey geçtiyse annenin bunu bilmesi lazım.

adam bir sürü kadını aldatıyor yani?
bence psikolojik sorunu var. neden aldatmaya eğilimli?

benim babam hiç böyle bir tip olmadığı için bilemedim. tüm aileniz için için çok üzücü bir deneyim. allah sebır versin arkadaşım. hem annene hem kardeşlerine hem de babanla yaşadığın şeyler karşısında sana sabır versin rabbim.

Çok iyi yapmıssın ohh eline sağlık.bende babamın annemi aldattığı kadına iyi bir tokat atmak için neler vermezdim çok dişimi sıkıyorum aklıma geldikçe yolda yürürken gözüm hep o zilliyi arar görsem nerde olursa olsun döverdim insan böyle hırslanırmış.çok zor bende yasadım bunları.ama sen evliliğine yansıtma olan eşine sana olur.

Bu arada annene söyle me derim ben anneme anlattıgım cogu sey için pişmanım yazık kadın perişan oldu birde annem evden gitti annemin madsi manevi gücü vardı babam yalvardı yakardı boşanmadılar ama hala içinde bi acı.yazık anlatma annenene elinden birşeyde gelmezse kadıncagız bilmesin daha iyi.gercekden büyük yıkım oluyor. Ayrılır ayakları üstünde durur diyorsan anlat ama ayrılamıycaksa anlatma

Merhaba son durum nedir? Aklima takildi merak ettim.

Super otesi yapmissin.
Aynende oyle.
Cocuklarina ve damadina ornek olmasi lazim.
Babasin sen Baba!!.

merak ettim neden ''o degildi'' dedi orda??
Acaba yanlis kadinimi dovdun sandim bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…