güzel dileklerin ve fikirlerin için çook teşekkür ederim canım.bence düşünceleriniz güzel uygulayın bence.bu arada bende evimi tadilat yaptırdım mutfağımı kırmızı beyaz yaptırdımçok güzel oldu her gelen çok beğeniyor mutfağımı .çıkmak istemiyorlar mutfaktan gelenler :))
bu arada beyazı ağırlıklı kullanabilirsin dolablarında kırmızıyı da aralara serpiştirsin dolapçınız.ben öyle yaptırdım çok hoş oldu tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir.evini en güzel şekilde dekor edip ömür boyu mutlu ve huzurla oturman dileğiyle canım
gerçekten çok zormuş.birde istediğimiz gibi işin ustasıda bulunmuyor bu mevsim tam inşaat sezonu oldugu için hızlı ilerlemiyor iler.şimdi eski fayanslar söküldü,eski mutfak dolapları,kapılar söküldü.bu hafta seramikler döşenecek.mutfak dolaplarımın modelini verdik ,alt kırmızı-üst beyaz olacak.bu hafta fayansları seçicez.ewet bu işler bi hayli zor canım allah kolaylok versin herşeyi içine sine sine yap bence acele etmeden yap arkadaşım.mutfağımın resimlerini eklemeye çalışacağım inşlh.bu arada evini istediğin gibi yapınca bende evinin resimlerini görmek isterim paylaşırsan sevinirim canım kolay gelsin
allah bağışlasın oğlunu canım iyki ev içinde değilsin çok zorrrrrrrrrrrrr çokkk eviçinde tadilatt kum beji doğru seçim canım kolay gelsin herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?