sıkma canını arkadasım malesefkı bazılarımız ılgılı sevgılı babalara denk dusemıyoruz mu dıyım kader mı dıyım yoksa bızde bır aksılık varmı? dıyım cunku bekarlıgımda benım babamda sevgı gosteren bır baba degıldı hatta benı optugunu dahı hıc hatırlamam dugunde bayramda,anca elını opturur,ve fıkırlerımız hala cok celısır,ama bır gun bıle benı gercekten sevdıgını hıssedemedım.sımdı esıme bakıyorumda oglumu boyle yurekten sevdıgınde ıcım tıtrıyo,bırebır baba sevgısı gormedım dıye belkı kıskanıyorum belkıde oglum sanslı dıye gururlanıyorum ıcten ıce bılemedım:26:
bunu engellemek için bir girişimin oldu mu yoksa baban hala böyle hissettiğinden habersiz mi?
ben her şeye katlanmaya hazırım da bu saatten sonra, ya okulumu elimden alırsa sırf burs kesilcek diye o zaman naparım bilmiyorum. düşündükçe nefesim kesiliyo boğazım düğümleniyo. karanlıklardayım
danışman hocanla konuşsan durumu anlatsan belki kötü olan dersinin hocasıyla konuşur yardımcı olur sana
hiç bi faydası olmazki. hocayı tanıyorum. sınıftan sadece 5 kişiyi geçirdi. elimden geleni yapcam bütünlemede inşallah geçebilirm de rahtlarım biraz. böyle insafsız hocalara da sinir oluyorum. kendisi hiç öğrenci olmamış gibi davranıyo, halden anlamıyo.
hiç bi faydası olmazki. hocayı tanıyorum. sınıftan sadece 5 kişiyi geçirdi. elimden geleni yapcam bütünlemede inşallah geçebilirm de rahtlarım biraz. böyle insafsız hocalara da sinir oluyorum. kendisi hiç öğrenci olmamış gibi davranıyo, halden anlamıyo.
bilirim öylelerini benim bir hocam vardı hepinizi geçiremem kötü öğretmen olurum demişti 3-5 kişiyi bırakıcam dedi ve onlardan biri de bendim..(( tatmin ediyorlar kendilerini...
bence sen yinede durumunu danışman hocana anlat bilsin seni şimdi olmazsa ilerde faydasını görürsün...samimi olmak kazandırır üniversiytede...senin için dua edicem inşallah geçersin bütlerde dersini
ya hoca bilemez senin doğru söyleyip söylemediğini..sonuçta biz de öğrenci olduk atmadığımız palavra kalmadı...kurunun yanında yaş ta yanıyor senin durumun...
Baban için keşke yapılacak birşey olsa güzelim yaa..anca dua etceksin ve aynı lisedeki hesapla derslerine iice sarılacaksın....bence gözdağı veriyor baban sana korkma almaz okuldan..yine gerizekalıya bağlar ama almaz emin ol...bunları söylüyorum çünkü hikayende kendimi buldum....benimkide böyleydi..devleti kazanmazsan okul hayatın biter dedi özel ünide okuttu..okulu uzatırsan bitti dedi yaz okulunada yolladı..bu model babalar gürlemeden yürümüyorlar..sakin ol..
ya işkence yapmadan rahatlamaz zaten...hazırlıklı ol ama sakin ol..biraz sabırla herşey yoluna gircek...ya bn 5 sene flört ettim babamdan gizli bilseydi ağzıma s*cardı aynı seninki gibi ama evlendim ey Güzel Allahım nasipte ne varsa onu yaşıyorsun sadece biraz sabır....merak etme herşey yoluna gircek canım benim yaa çok üzüldüm durumuna...
inşallah dediğin gibi olur canım da hiç sanmıyorum. olan işkenceyi yapar bana yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?