Babaanne belası !!!

offf bu ne yaa okurken içim sıkıldı.yaşlılara saygı sevgi diyorlarda bazı yaşlılarda yaşına başına bakmadan kaşınıyor bence.hiç çekemem allah başıma vermesin.nurlar içinde yatsın bir babaannem vardı ki anneme kendi annesi gibi davranırdı okadar iyi bi kadındı.annem çalışırdı babaannem akşam yemeğimizi yapardı evi toparlardı annem gelince yorulmasın diye.annemle babam tartışınca babaannem babamı ewden kovardı gelinime iyi davran diye.o ne öyle yaşlı kadının ağzında küfür falan.çirkeflik diz boyu.annen iyi sabrediyor bu kaynanaya.ben olsam sokmam bile bana çocuklarıma küfür eden bi kadını ewime.sizde karşısında susmayın verin ağzının payını.babanızda size hakveriyormuş nasıl olsa.ona kötü davranın demiyorum ama o size hakaret edince bozun onu haddini bilsin.sanırım ölümü yaklaşmış onun saldırcak yer arıyo ninecik

Bana da öyle geliyor .
Teşekkür ederim canım yorumun için .

Benim babaanemde bana takmış durumda. Sürekli eleştirecek bir şey buluyor ya
Ben kötüyüm, halamın çocukları melek
Halbuki hiçbiri suratına bakmıyor
Benden küçük kuzenim evlenecek ee neymiş benden ne zaman bir şey olacakmış
Yemin ederim o kadın bana insanlar nasıl cinnet geçirir sorusunun uygulamalı cevabı...

Deli tam bizim ki .
Biz kötü oluruz kızlarının çocukları her konuda 1 numara olur .
Var mı böyle bir şey ya .
Sürekli bir şeyler homurdanıyor cevap verince sinir krizi geçiriyor susunca eline ne geçerse fırlatıyor .

Ahh canım ahh .
Bunlar ne ki daha .
Anlatmadığım o kadar şey var ki .

Bn bile okurken çıldırdım burda, bence iyi davranmayın.. Yaşlı olabilir evet ama haketmiyor! İyi de davransanız sonunda küfürü yiyorsunuz sonucta.. Annen, sen, veya kardeşlerin önüne yemek falan götürmeyin, kendisi anlasın kalksın sofranıza gelip oturup yesin.. İyi davranıldıkça daha ters davranıyor..

Kendini haklı çıkarma sebebi başka bir şey değil
ama bir şey diyeyim mi bizim annelerimiz saf, pasif ondan böyle oluyor
ne kızları çekiyor ne de diğer gelinleri
bizimkiler sustukça stres topuna dönmüş
bizim evlerimiz ayrı ama inanır mısın hergün arar bizim evimizdeki işin derdi tasası ona düşer
bir de akşamları arar izahat alır
taş olsa çatlar gerçekten

Bak yemin ederim bir şey söylerken hiçbir kötü niyetim olmuyor o sözü öyle bir yere çekiyor ki şaşıp kalıyorum .
Bence kendisi de inanmıyor bu dediğine amacı sorun çıksın .

Oradan bile yetiyor bak .
İnsanın içi bu kadar fesat olmaz ya .
Kendi dediklerine inanmadığına eminim .
Diyorum ya sanki yemin etmiş huzuru kaçırmak için .
3 hafta yoktu ya evde inan hayat bu dedim .

Bak yemin ederim bir şey söylerken hiçbir kötü niyetim olmuyor o sözü öyle bir yere çekiyor ki şaşıp kalıyorum .
Bence kendisi de inanmıyor bu dediğine amacı sorun çıksın .

İçinde kötü niyetin olsun o zaman. Tutma içinde hiçbir lafını hepsini söyle.. Kavgaysa kavga, anlasın artık bence! Ben küfür ederim, ben çocukları döverim kimsede bişey diyemez' böyle düşünüyor.. Bu kadar güvenmesin kendine. Siz 4 kişisiniz o tek kişi..
Göz göre göre kimseye küfür etmesine, şiddet uygulamasına izin vermeyin..!

Bir de tehdit etmesi yok mu ?
Deli ediyor beni .
Kardeşim daha 4-5 yaşındaydı o zaman, çizgi film izleyeceğim dedi babaannem diyor kapat tvyi o izleyeceğim diyor o kapat tvyi .
En sonunda sinirlendi babaannem pamuk şeker çubuğunu gözüne soktu çocuğun .
Acayip kanadı gözü ama çok şükür bir şey olmadı .

Allah sabir versin. Atsan atilmaz denir ya. Yasli kadin. Okurken sinirden catladim.Sanirim sineye cekip olumunu beklemekten baska care yok

Daha o zamandan tepkinizi koyacaktınız! Ayrı bi ev de yaşasın kendine ait bi evi falan yok mu.. Hastalığıda yokmuş sapasağlammış? Sizinle yaşamak zorunda mı

okumasi varsa bir kac huzur evi katalogu birakin orta yerlerde. olmadi huzur evine birakmakla tehdit edin. yine olmazsa cidden huzur evine gonderin.

höhh bu doğru mu yaa:26: gözlerime inanamadım okurken
Allah inancı var mı peki içinde?
korkusu olmayan insan böyle şeyler yapabilir ancak.

ama er geç çıkar bak bu yaptıkları emin olabilirsin. asla yanına kalmaz.

bence çata çat kavga et. annen yapamaz kadın artık bıkmış belli ama siz yapın. o nasıl kavga ediyorsa aynı şekilde edin.

böyle insanlar edepten susmaktan anlamaz.

ben olsam saygı falan demez döverdim heralde
ay okurken bile delirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…