Babaanne belası !!!

Okurken icim sisti resmen😳 Annenize mashAllah diyorum babaannenizide Allaha havale ediyorum.Maalesef yapacak birsey yok bu durumda.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Masallah benim babannemle aramiz cok iyi cok sukur.Annemlede iyidir.Bir sorunumuz yok herseyimizi anlatiriz konusuruz tartisiriz orta yolu bulmaya calisiriz.Arada babami bile cekistiririz Cok sukur Annemin gorumceleriyle kaynana kayinbabasiyla kardeslerinin karisiyla cok cok iyi arasi.Benimde umarim boyle olur <3 <3

Amin.
Hepinize tesekkur ederim kizlar.
Babaannem doğuştan boyle bence.
Rahmetli dedem anlatirdi da.
İlk evlendiği zamanlar da bile boyleymis.
Düşünün artik.
Hepinizden Allah razi olsun.
Akil hastanesi konusunda acikcasi kimse razi gelmez evden.
Belki en iyisi o ama

valla canım aynısından bizde de var belki de daha ileri versiyonu :/ 5 gündür bizde anneme ağza alınmayacak küfürler etmiş ölmüş babasına laf saymış, kendi oğulları kızları kaçar olmuş, pisliği de yanı sıra !! evin içine atmış çiş yapmış bir torbaya, sırf keyfi düşün yani... annem kaç gün temizledi annemin yaşıda az değil yani 50 yaşında kadın, sabır denilen bi şey bırakmıyor kimsede .. Rabbim aklımıza mukayet ol sizlerede ALLAH sabırlar versin cnm benim.

Amiin çok tesekkur ederim canim.
Size de insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…