- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Acikcasi ne babam ne annem bunu kabul etmezler.Eğer size ve etrafınza zarar verdiğini kanıtlarsanız hastanede tedavi olmak zorunda çünkü risk teşkil ediyor. Şu an siz sakin davranmaya çalıştığınız ve üzerine gitmediği için sadece sözlü taciz ve hafif fiziksel taciz de bulunuyor ki bu yeterli fakat sesinizi yükseltirseniz ciddi manada saldırıda bulunmayacağı, canınıza kast etmeyeceğinin garantisini kimse veremez...
Hatta şimdiden akıl hastanesine yatıracağınıza dair konuşmaya başlayın bakalım ne yapacak paçaları tutuşunca ama iş sende değil babanda bitiyor burda...
Al benden de o kadar. Anneanneler sevilir genelde ama benim de anneannem kötü ruhlu karaktersiz bir kadındı, yıllarca neler yaptı bana burda anlatmakla bitmez tabii yaşım küçüktü br şey yapamıyordum ama öldüğünde bende çok üzülmüştüm, yani anlatması zor bir his... Halbu ki türlü türlü kötülüğü yapan o üstelik öldüğünde 90 lıktı :)
babannemin kayıp kızkardeşini buldumşaka bir yana Allah yardımcınız olsun. benimki babamın hayatını, annemin hayatını, üvey annemin hayatını , benim hayatımı altüst etti zor kurtuldum elinden, Allah size güzel talih versin de kurtarsın sizi de...
Bizimki de böyle aman o kıymet bilse ne bilmese ne umrumda değil.Aynen aynen
Hastalandi bir kere .
Ama yalan ama doğru bilmiyorum.
2 hafta ben vaktim ben yedirdim ben icirdim.
Diğer torunları ne geldiler ne aradilar.
Simdi de diyor ki ben hic hastalanmadim sen bana nerde baktin
Anne-babanın veya kendisinin onayının arandığı bir durum değil bu,çevresi için tehlike teşkil eden herkes tedavi olmak zorunda... Ben istemiyorum deme şansı yok yani...Acikcasi ne babam ne annem bunu kabul etmezler.
Bir sure tedavi olsa gerçekten iyi olur.
Ama hic sanmıyorum ki bana onay versinler.
Valla bizimki öldüğünde sanırım 75 civarıydı. Ama Allah'a bin şükür yatırmadan, hastalandırmadan, çektirmeden aldı. Böyle bile bakımı çok zorken birde bakıma muhtaç durumda olsaydı kimbilir ne zorluklar olurdu.
Anne-babanın veya kendisinin onayının arandığı bir durum değil bu,çevresi için tehlike teşkil eden herkes tedavi olmak zorunda... Ben istemiyorum deme şansı yok yani...
Bizimki de 3 seneye yakın yattı! Bakması için birilerini tuttuk neticede her daim yanında olabilmemiz mümkün değil, bakıcı kadınlar bir hafta bile dayanamıyordu o derece! Hala rüyamda görüyorum yine bizimle yaşıyormuş, yine eskisi gibi davranıyormuş offf anlayın yani psikolojimi nasıl bozdu...
Bende amma doluymuşum :)
Amin.:)
Tesekkur ederim.
Rabbim bebeginize herşeyin en hayirlisini versin inşallah :)
Valla canım bende doluydum hatta ilk yorumumda yazdım yazdım sildim. Bizim birini tutma durumumuz olmazdı. 3 elti bakardı dönüşümlü. Ama bizden çok annem ve yengemlere çektirdi. Anneme hamile haliyle yaptıklarını dinleyince deliye dönüyorum. Ben sadece birkez gördüm. O rüyayı da çok hatırlamak istemiyorum. Allah bizleri ilerde yaşlandığımızda bu durumlara düşürmesin.
Bizim ki de uydurur da bu konularda sadece abartir .
O da fena ya.
Seni yalanci bile cikarir bunlar .
Anlamiyorum ki dertleri ne.
Yasli basli kadinsin git çekilkosende otur ya
üzüldüm anneciğine babaanne hiç bir şeyi dert etmiyor ya ondan sağlam..Ben de hayranımdır abdestli namazlı ton ton yaşlılara ama bizimkiler de çok fena.birçok insan inanın sizin çektiklerinizi çekiyor.bizimkiler çareyi sırayla bakmakta buldu.ama anneniz zorlamazsa kimse bakmaz anladığım kadarıyla.ihale anneme kalıyordu ama direndi ne yapsın çekilecek dert değil.ona rağmen hala annemin sırtına bastonla vurur (annem 60 yaşında bu arada) bir yere gitmesine izin vermez,ağzı küfür ve beddua dolu,konu komşuya dedikodu zaten var.en son ben dayanamadım yeter annemin üzerine bu kadar gelme diye kıyamet koptu tabi.bem dururken bunu mu tutuyorsun diye.diyorum anne nasıl dayanıyorsun Allah rızası için yapıyorum diyor.babannem benden sağlıklı inanın yıllardır her ay doktora gider doktorlar bile şaşırır ne şeker ne tansiyon ne romatizma.en son evin huzurunu bozma nedenini söyleyeyim.tuvajetin kapısı açık yapar ve asla sifona basmaz.o evdeyken ev b..k kokar hep onca temizlik boşa gider o koku çıkmaz.annem,anne sadece bir düğmeye basacaksın çok zor değil dediği için.o günü bize zehir etti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
babaannelerin derdi belli hepsine allah sağlıklı uzn ömürler verisin cümlesinede,merhamette versin..oğullarının sevgisini paylaşmak..hanımını dahamı çok seviyordur diye çekememezlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?