Babaanne belası !!!

Acikcasi ne babam ne annem bunu kabul etmezler.
Bir sure tedavi olsa gerçekten iyi olur.
Ama hic sanmıyorum ki bana onay versinler.

Valla bizimki öldüğünde sanırım 75 civarıydı. Ama Allah'a bin şükür yatırmadan, hastalandırmadan, çektirmeden aldı. Böyle bile bakımı çok zorken birde bakıma muhtaç durumda olsaydı kimbilir ne zorluklar olurdu.

babannemin kayıp kızkardeşini buldum şaka bir yana Allah yardımcınız olsun. benimki babamın hayatını, annemin hayatını, üvey annemin hayatını , benim hayatımı altüst etti zor kurtuldum elinden, Allah size güzel talih versin de kurtarsın sizi de...

Amin.:)
Tesekkur ederim.
Rabbim bebeginize herşeyin en hayirlisini versin inşallah :)

Acikcasi ne babam ne annem bunu kabul etmezler.
Bir sure tedavi olsa gerçekten iyi olur.
Ama hic sanmıyorum ki bana onay versinler.
Anne-babanın veya kendisinin onayının arandığı bir durum değil bu,çevresi için tehlike teşkil eden herkes tedavi olmak zorunda... Ben istemiyorum deme şansı yok yani...

Bizimki de 3 seneye yakın yattı! Bakması için birilerini tuttuk neticede her daim yanında olabilmemiz mümkün değil, bakıcı kadınlar bir hafta bile dayanamıyordu o derece! Hala rüyamda görüyorum yine bizimle yaşıyormuş, yine eskisi gibi davranıyormuş offf anlayın yani psikolojimi nasıl bozdu...

Bende amma doluymuşum :)

Son düzenleme:

Valla canım bende doluydum hatta ilk yorumumda yazdım yazdım sildim. Bizim birini tutma durumumuz olmazdı. 3 elti bakardı dönüşümlü. Ama bizden çok annem ve yengemlere çektirdi. Anneme hamile haliyle yaptıklarını dinleyince deliye dönüyorum. Ben sadece birkez gördüm. O rüyayı da çok hatırlamak istemiyorum. Allah bizleri ilerde yaşlandığımızda bu durumlara düşürmesin.

Amin canım amin...

Bizim ki de uydurur da bu konularda sadece abartir .
O da fena ya.
Seni yalanci bile cikarir bunlar .
Anlamiyorum ki dertleri ne.
Yasli basli kadinsin git çekilkosende otur ya

Ben de hayranımdır abdestli namazlı ton ton yaşlılara ama bizimkiler de çok fena.birçok insan inanın sizin çektiklerinizi çekiyor.bizimkiler çareyi sırayla bakmakta buldu.ama anneniz zorlamazsa kimse bakmaz anladığım kadarıyla.ihale anneme kalıyordu ama direndi ne yapsın çekilecek dert değil.ona rağmen hala annemin sırtına bastonla vurur (annem 60 yaşında bu arada) bir yere gitmesine izin vermez,ağzı küfür ve beddua dolu,konu komşuya dedikodu zaten var.en son ben dayanamadım yeter annemin üzerine bu kadar gelme diye kıyamet koptu tabi.bem dururken bunu mu tutuyorsun diye.diyorum anne nasıl dayanıyorsun Allah rızası için yapıyorum diyor.babannem benden sağlıklı inanın yıllardır her ay doktora gider doktorlar bile şaşırır ne şeker ne tansiyon ne romatizma.en son evin huzurunu bozma nedenini söyleyeyim.tuvajetin kapısı açık yapar ve asla sifona basmaz.o evdeyken ev b..k kokar hep onca temizlik boşa gider o koku çıkmaz.annem,anne sadece bir düğmeye basacaksın çok zor değil dediği için.o günü bize zehir etti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok şaşırdım okuyunca yaşlılığı dolayısıyla mı böyle yoksa eskidende mi böyleymiş ?

Gercekten Allah sabir versin canim. Benim babaanemde asagi yukari senin ki gibi. Cocuklugumdan bu yana babaannem hep torun evlat ayrimciligi yapar halami halamin cocuklarini över durur. Kucukken bayramda bize 5 lira veriliyorsa onlra 10 lira verirdi. Evlendim dugunumde bana ceyrek takti halamin kizina cumhuriyet. Zamaninda annemede cok cektirdi o yuzden babannemi hic ama hic sevemedim. Simdi övdügü kizinda kaliyor artik annemde sonunda kurtulmus oldu. Darisi szinkilerin basina canim..

üzüldüm anneciğine babaanne hiç bir şeyi dert etmiyor ya ondan sağlam..allah kolaylıklar versin..

babaannelerin derdi belli hepsine allah sağlıklı uzn ömürler verisin cümlesinede,merhamette versin..oğullarının sevgisini paylaşmak..hanımını dahamı çok seviyordur diye çekememezlik..

Tatlim yazdiklarini okuyunca kendi babaannem geldi gozumun onune.
Benim babaannem 6 sene dizlerinden bi yere gidemedi annem de ayni senin gibi altindan aldi babaannemin. Babaanem afedersin altina kucuk abdestini yapardi annem temizligim derdi sanki altin madeni var "dokunma elleme" derdi. Bizimkinin de kufuru vardi. Hatta vurudu bile.
Ama annem bi kere bile karsi gelmedi hic babaannene.
Annen de benim annem gibi hayirli bir kadinmis.
Annem derdi ki "yasli kadin. Ciddiye alsam tabi kavga ederim ama cocuk gibi goruyorum" derdi.
Kapiya komsumuzun kucuk kizi gelirdi. Kapimizin onunde yerden 1 metre yuksekte sundurmamiz var. Kimseyi sevmezdi hatta cocuklari bile. Annemle bana ittirin su cocugu derdi :))
Seni cok iyi anliyorum. Ama arastir bak. Insan belli yasa gelincr beyindeki bazi hucreler hasar goruyor huyu degisiyor ya da ayni huyu daha baskin hale geliyor.
Ben babaaneme cok kizardim. Ama sonra acirdim canim.
Cunku o bizim gibi genc degil. Tabir caizse ölümü bekliyorlar.
Babaannem vefat etti inan. O kadar icim acidi ki. Hele annem. Halalarimdan fazla agladi icine oturdu vefati.
Yapma canim. Kizma bos ver. Kimin kimdem once vefat edecegi belli olmaz ama bizim yarinimiza umudumuz var. Ama onlarin yok. Psikolojileri bu yuzden bizimkinden cok farkli.
Allah annecigine de cok sabir versin. Ona Allah mukafatini kat kat verecektir.
He bak simdi aklima geldi.
Kardesim aniden evlencem dedi. Biz annemin kardesinin hanimlarindan epey cekmistik. Korktuk tabi. Ama annem dua almis. Gelinimiz masallah cok iyi. Acikcasi benim kayinvalideme olan yaklasimimdan daha sicak anneme daha icten daha samimi arabulucu sorun cikmasindan korkan. Masallah diyim de. Anneme diyorum ki dua aldin sen. Dua almasan bile Allah mukafatini veriyor herhalde :)) Allah sabredenleri iyi yapanlari sever canim..sen bugun babaannene sabretceksin yarin obur gun cok iyi bir esin olacak yuvan olacak ya da ne biliyim guzel bir isin olacak nerden bilebiliriz ki. Ama su gercek iyilik misliyle hep geri donder unutma tatlim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

babaannelerin derdi belli hepsine allah sağlıklı uzn ömürler verisin cümlesinede,merhamette versin..oğullarının sevgisini paylaşmak..hanımını dahamı çok seviyordur diye çekememezlik..

Valla benim babaannem babamı hiç sevmiyor bunu da her fırsatta dile getirir.en basitinden sofradan kalkınca babam der anne dua et bize,Allah bereket versin de,senin duan kabul olur der.o,bereket mereket vermesin zaten sana çok bile vermiş der sinirli sinirli

Ay tamam yasli saygi gosterelim de, biz de insaniz yani. Ben dayanamiyorum boye yasliyim deyip cocuklarina hayati zehir edenlere. Benim de kardesime annemin teyzesi bakti, tam bi ruh hastasiydi, nefret e derdim ondan. Oldu hic de uzulmedim, mahvetti beni pis kadin. Onun yuzunden huzur muzur kalmamisti bana. Surekli beni sikayet ederdi, bende cocugum yani 9-10 yasindayim. Herseye karisirdi ayyyhhh. Kufur, beddua bini bir para.
Anneannem de aksi. Dedem kanser, alzheimer hastasi, dayim bekar beraber oturuyolar. Annem gecen sene dedi bi bakici bulalim evi temizlesin yemeginiz yapsin diye, anneannem razi gelmedi, neymis bi yemek istemis. Annem yazik hergun yapti goturdu, bel fitigi oldu dedeme bakarken, o da 60 yasinda kadin yani, bi de surekli aglama, surekli dirdir bikti kadin. Dedem yemek bile yiyemiyor simdi, bir bakicisi var o bakiyor neyseki, ben bu kadinin ayagini kesicem bu evden cok para harcatiyor diyormus, sanki yemek malzemesinden baska bi malzeme istiyor dayimdan.
Babalar gununde dedeme bisey alirim, anneanneme almazsam kuser soylenir bi saat. Adama dusman resmen, ki dedem ona senelerce bakti, yemegini pisirdi evi temizledi. Olurse olsun ona mi bakicam diyo. Bencil iste yaa, cok zor.
Genetik bisey, bence delilik, korkuyorum insallah bana gecmemistir ya, zehir etmeyim cocuklarima hayati, ya bende delirirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…