Kızlar Selam...
Bu konu başlığını kullanacağıma ihtimal vermezken, düğüne sayılı gün kala kimselere derdimi diyemez oldum..
Annem ve kayınvalidem oldukça anlayışlı ve destek oluyor. Bu konuda inanılmaz şanslıyım, Allah ikisinden de razı olsun. Ne gelinliğe ne mobilyaya karışmadılar, siz gidin alın içinize sinsin bize de süpriz olsun dediler. Ama babaannem sorun üstüne sorun yaratarak resmen sabrımı deniyor.
Annem evlendikten sonraki 9 sene babaannem ve babamın babaannesi ile, yani iki kayınvalideli bir evde yaşayarak geçirmiş. Çocuktum ama emir semir hatırlatırım babaannem annemi ağlatır, benim yediğime içtiğime giydiğime oturduğum yere kadar karışırdı. Büyük babaannem nazik bir kadındı ve kollardı gördükçe. Ama tabi oda zaman yenik düştü ve aramızdan ayrıldı. Babaannem bizde bakıma kaldı yıllarca. yaklaşık 12-14 yıl kadar. Ama annem çalıştığı için, artık tek kalamayan babaanneme amcamın talimatı ile Rahmetli Yengem baktı. Kadıncaz 2 yıl da eziyetlere dayanamadı kanser oldu dertten vefat etti. Şimdi ise halamın yanında 1 yılı geçti. Ama halam da istemiyor eniştem artık sıkılmış. Babaannem de arayıp düğüne para harcamayın, bana bakın alın buradan diyor sürekli. Ve bu da benşm zoruma gidiyor. Geçen gün aradı ve o kız çocuğu o kadar para harcama bana acil para yolla ben annenim dedi. babamda kına için tuttuğumuz salonun parasını sussun diye yolladı. Ama yetinmedi. dün akşam gene aramış, yeter düğün düğün bırak onu el adama gidecek sen de saray yaptın gitti paralar boşa demiş, kıyamet kopmuş. Babam ağzına geleni saymış, hastalandı tansiyonu delirdi.
Ben de artık zor sakinleşiyorum. Sizce napmalıyım? Yorum yapmalımıyım yapmamalıyım. Konu saçma ama can sıkıcı....