Babaannemin canımı sıkmasııııııı

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Bu kadın çıldırtacak beni ya da öldürecek ya cidden.Sabah kalkmışım ne güzel duşumu almışım kendime kahvaltı hazırlıcam oturma odasının camını açtım havalandırmak için.Mutfağa gittim kahvaltı hazırlıyorum üşenmeden kendi odasından gelip odanın camını şak diye kapattı sesimi çıkarmadım.Evimizde doğalgazlı kaloriferler yanıyo bide ayrı dogalgaz sobası yanıyo odada daha sıcak oluyo yani.
İçeri geçtim camı tekrar açtım babanneme kapatmamasını içerisini havalandırdığımı söyledim vay efendim ben bilerek yapıyomuşum bu evde istenmiyomuş anamın kızıymışım bilerek geberticekmişiz onu soğuktan.Odana gir kapını kapat gelmesin sana soğuk dedim ama dinleyen kim.İnşallah gittiğin yerde de sana böyle hakaret yaparlar kocan ağzını burnunu kırar da öyle gönderir seni bu eve.Kaynanan saçını yolsun da bilmem ne canıma tak ettirdi.
Başladım konuşmaya annem bitti bana mı sardın dedim kapatmıcam camı inat değil mi dedim üşüyen insan odasına gider odan zaten sıcak.Yukarda da amcamlar oturuyo indi aşağıya amcama diyoki bak oğlum bana nasıl hakaret ediyolar gör diyo tabii amcam da bana demediğini bırakmadı bende çok düşünüyosan anneni yanına al madem amca dedim yazıklar olsun dedi bana.
Siz söyleyin çıldırmakta haklı değil miyim ? Annem 21 senedir çekiyo bu kadını 6 sene önce dedem de vardı bir de.Küçükken kendi odalarında soba yakıp bizi salonda soğukta bıraktıkları günler geldi aklıma :KK34:

Son düzenleme:

Haklısın altı üstü evi havalandırmak istemişsin.Yine sen çok sert tepki verme.
Malum büyüktür çokta saygısızlık etme.

Anneni savunma moduna geçme. Annen kocaman kadın kendini savunsun.

Aile büyüklerine bakılacaksa çocukların eşit bakmasından yanayım.

Amcan adamsa bu lafın üstüne alsın baksın bir süre bakalım bakabiliyor mu ?:KK8:

Hem sen ve annenin sinirleri biraz olsun gevşer, rahatlarsınız.

Birazdan linç edileceksin hazır ol. :KK48:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah şu kayın grubu anneler..
Yaş ilerledikçe ölüm korkusu sarıyor ve size de hep çektirdiği için ölümünü hızlandırmayı istediğinizi düşünüyor,genelinde fikir bu :D
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama herkes de haddini bilsin yani.
Bana bakılıyor yalnız bırakılmadım deyip kimse şükür etmiyor,bir de üstüne çemkiriyor.
Sen he de geç.

Cnm odasinın kapisini kapatıp üstüne bir battaniye hırka alsa bişey olmaz aslında
Ama biraz ters heralde babaanneniz

Bence fazla inatlasip üstüne gitmeyin ölümlü dünya daha kaç yıl yasarki yaşlı zaten
Bak benim ikisi de vefat etti ölünce pişman olursun

Siz annenizin intikamını almak mı istiyorsunuz neden bu kızgınlık?
Ayrıca torunusunuz düşmanı değil,yaşınız kaç merak ettim?
Allah bu yaşlı insanları kimseye muhtaç etmesin....

Annemin intikamını falan almak istediğim yok kızgınlığım bana ettiği o hakaretlere okumadınız sanırım.

Siz annenizin intikamını almak mı istiyorsunuz neden bu kızgınlık?
Ayrıca torunusunuz düşmanı değil,yaşınız kaç merak ettim?
Allah bu yaşlı insanları kimseye muhtaç etmesin....

Ben konu sahibini haklı buldum. Yaşlı diye her yaptıklarını göz ardı mı edicez? Kaldı ki ettiği beddualardan da nası biri olduğu anlaşılıyo babaannenin

Amcan bu lafın üstüne alsın baksın bir süre bakalım bakabiliyor mu ?
Hem senin ve annenin sinirleri biraz olsun gevşer, rahatlarsınız.

Birazdan linç edileceksin hazır ol. :KK48:
O linç edeceklerin ileride ya da hali hazırda beraber yaşayanlar olduklarını düşünüyorum :KK53:

Amcan adamsa bu lafın üstüne alsın baksın bir süre bakalım bakabiliyor mu ?:KK8:

Hem senin ve annenin sinirleri biraz olsun gevşer, rahatlarsınız.

Asla yanlarına almazlar iki yengemde babaannemden nefret eder

Yazık ne olursa olsun yaşlı o. Yaşlılar çocuklaşıyorlar. Bağırman kızman hoş değil...

O linç edeceklerin ileride ya da hali hazırda beraber yaşayanlar olduklarını düşünüyorum :KK53:

Bende onların hiç b.ktan hayatları olmadığını, sürekli problem çıkaran insanlarla aynı evde yaşamanın zorluğunu bilmediğini, başlarına gelmediğini düşünüyorum.
İkiside olabilir tabii:KK70:

Sadece yaşlılara değil herkese saygılı olunmalı
Yaşlılar gençlere gençlerde yaşlılara ..
Bu böyledir
Şimdi ben yaşlıyım yaşımı kullanıp çoluğa çocuğa hayatı zehir edeyim olurmu böyle saçma birşey
Ayrıca ölümlü dünya falan filan geçin bunları
Ölümün yaşlısı genci yoktur !
Ne zaman gelecek belli değildir !
Kundakta bebek ölüyor görevde asker polis ölüyor yahu !
Benim tek söyleyeceğim yaşla bunun alakası yok
Torun sabah camı açmış ki ev havalansın bu olağan bi durum benimde ufak bebeğim var kar yağsa bile evi havalandırıyorum her sabah Babannenin yaptığı ise toruna zıt gitmesi
Belliki öncesinde de ters düşülmüş
Bırakın amcaya çıkarsın yukarı evine baksın annesine
Biraz mesafe koyun nefes alırsınız

Yasli diye herseylerine he deyip gecmek mi lazim iyi gecsin karsiniza beddua kufur ne varsa sallasin ozaman saygi hakedilir yasla alakasi yok bunun

Back
X