Her adam bir iş sahibi olabilir.. Az çok demeden,evini geçindirebilecek kadar para kazanabilir.
Sözü sohbeti keyifli olabilir. Meslek hayatında da başarılı
Akşama kadar birçok kişinin sıkıntısıyla uğraşabilir. İki lokma ekmek götürebilmek için evine, kendisini çok yorabilir
Sevdiği takımın hiçbir maçını kaçırmayabilir alınan yenilgiler için günlerce kafa yorabilir
Evlatlarının geleceği için türlü yatırımlar yapabilir
Her erkek bunların tümünü yapabilir ama her erkek BABA olamaz ki !
Düşündüm babamı düşündüm kendimi düşündüm
Çocukları için babaları KAHRAMANdır.
Baba yanımızdaysa, korkmayız
Baba yanımızdaysa güvendeyiz
Peki ya baba yanımızda değilse ?
Babalar, para kazanmanın,onların fiziksel ihtiyaçlarını doyurmanın görevleri olduğu duygusunu üzerlerinden atamadılar.
Babalar, çocuklarının, kendileri için kazanacakları paradan daha çok, baba ilişkisine, babanın sarılıp öpmesine, babayla oturup uzun sohbetler yapılmasına ihtiyaç duyduklarını bir türlü göremediler..
Sizinde söylemek isteyip söyleyemedikleriniz varsa buyurun lütfen

Sözü sohbeti keyifli olabilir. Meslek hayatında da başarılı
Akşama kadar birçok kişinin sıkıntısıyla uğraşabilir. İki lokma ekmek götürebilmek için evine, kendisini çok yorabilir
Sevdiği takımın hiçbir maçını kaçırmayabilir alınan yenilgiler için günlerce kafa yorabilir
Evlatlarının geleceği için türlü yatırımlar yapabilir
Her erkek bunların tümünü yapabilir ama her erkek BABA olamaz ki !
Düşündüm babamı düşündüm kendimi düşündüm
Çocukları için babaları KAHRAMANdır.
Baba yanımızdaysa, korkmayız
Baba yanımızdaysa güvendeyiz
Peki ya baba yanımızda değilse ?
Babalar, para kazanmanın,onların fiziksel ihtiyaçlarını doyurmanın görevleri olduğu duygusunu üzerlerinden atamadılar.
Babalar, çocuklarının, kendileri için kazanacakları paradan daha çok, baba ilişkisine, babanın sarılıp öpmesine, babayla oturup uzun sohbetler yapılmasına ihtiyaç duyduklarını bir türlü göremediler..
Sizinde söylemek isteyip söyleyemedikleriniz varsa buyurun lütfen