Babalar Günü

Çocuklardan alalım diye bir öneri yok ama ben alalım mı diye sorarsam sevinçle kabul ederler ondan eminim .

Bence sorun cocuklarınıza, hediye almak ister misiniz diye. Isterlerse de godin seçin güzelinden bi hediye :) bence cok cok mutlu olur esiniz, ben bile heyecanlandım burda. :)

Bence sorun cocuklarınıza, hediye almak ister misiniz diye. Isterlerse de godin seçin güzelinden bi hediye :) bence cok cok mutlu olur esiniz, ben bile heyecanlandım burda. :)
Teşekkür ederim çok tatlısınız :) Herkes o kadar güzel şeyler yazdı ki çok mutlu oldum ve kararımı verdim.Çocuklar da istediklerini söylediler yarın iki babaya da hediye alacağız :)

ya benzer bir konuyu da ben açtım. bence yapın ya mutlu olacağını düşünüyorum. hem sizin evlatlarınızı da kendi evladı gibi görüyomuş. neden yanlış anlasınki.

Sürprize gelince bence yap bir şey olmaz
Nedeni ise şu
Bir çocuk anne ve babası boşanmış olsa da babasının babalar gününü kutlar. Kutlamıyorsa babadan kaynaklı bir sıkıntı vardır babadan o sıcaklığı alamamışlardır yoksa hiçbir çocuk, öz annesi doldursa bile, boşandılar diye babasından kopmaz
Adamın üzüntüsü çok samimi gelmedi bu nedenle sürprizinizin Canını acıtacağını sanmam.

ben olsam hediye alırdım. hem çocukların mutlu sağlıklı aile ortamında yaşamaları gerektiğinden o sevgi sıcaklığı hissetmeleri gerektiğinden dolayi hemde eşime jest olmasi acisindan alırdım... ama çocukların ayrim yapiyo şeklinde dusunmemeleri içinde biyolojik babalarını kutlamalarini saglardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…