- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
-
8 ve 11 yaşındalar.Çok mutlu olur ama daha da hüzünlenir mi diyorum ama dediğiniz gibi zaten buruk olacaktır.Çok mutlu olur bence. Alsanızda almasanız da içi buruk olacak zaten. Bari sevinmiş olur. Kaç yaşında çocuklarınız?
8 ve 11 yaşındalar.Çok mutlu olur ama daha da hüzünlenir mi diyorum ama dediğiniz gibi zaten buruk olacaktır.
çocuklardan böyle bir öneri gelmediyse onlar adına hediye almayın derim ben, çok küçük değiller çünkü.
ama çocuklarınız almak istediklerini söylerlerse onlarla birlikte alırsınız.
eşinizin babalar gününü söz ile kutlayın sadece derim.
Küçük değillermiş çocuklar adına değil de çocuklarla birlikte alınabilir bence8 ve 11 yaşındalar.Çok mutlu olur ama daha da hüzünlenir mi diyorum ama dediğiniz gibi zaten buruk olacaktır.
niye babalar gunu kutlanmasin esinizin..biyolojik degil ama sonucta iki evladinizin basinda bal gibi baba iste..kutlamamaniz ayib olur uzulur bence..
küçük değillermiş
bence olur
ben de küçük deyince 2-3 sandım
onlar da akılları erecek yaşta
ama çocuklara kendi babalarına da hediye almayı da teklif et
yani her iki babaya da hediye gibi
İkinci evliliklerimiz.İkimizin de önceki evliliklerinden 2 şer çocuğu var.Benim çocuklarım yanımda eşiminkiler başka bir ilde anneleriyle beraber yaşıyorlar.Eşimin çocuklarıyla arası soğuk nedeni de babalarının başka bir şehirde yaşaması.Onlar öyle diyorlar.
Eşim benim çocuklarıma karşı çok ilgili,çok iyi.Gerçek babalarından bile daha ilgili.Öz babalarıyla da görüşüyorlar bu arada.Çocuklar üvey babalarını da çok seviyorlar hatta küçük olan kendi isteğiyle ona da ''baba '' diyor. Eşimin şimdiye kadar hiç babalar günü kutlanmamış çocukları bazen arar,bazen aramaz bile ve sosyal medyada akrabalarını,dedelerini överler habire babalarının adı bile geçmez.Eşim bu duruma çok üzülüyor ama o kadar katılar ki bu konuda konuşmak dahi istemiyorlar.Ben araya gireyim dedim daha da tepki verdiler.
Sorum şu :Benim çocuklarım küçük.Ben onların adına hediye alıp kutlama yapayım mı babalar gününde eşim için? O bana hediye almadı ama çok önemli değil benim için .Öz çocukları uzakta diye üzülür mü bu konuda hassas,nispet gibi olur mu ? Bir yanım yapalım diyor diğer yanım boş ver diyor.Karar veremedim.Siz olsanız ne yapardınız ?
Çocuklardan alalım diye bir öneri yok ama ben alalım mı diye sorarsam sevinçle kabul ederler ondan eminim .
Allah razi olsun oyle adamlardan.cogu kadin cocuguma iyi baba olur mu korkusundan evlilige soguklar.diger cocuklari hatirlamadi birde siz daha cok uzulur..peki esiniz niye kendi cocuklarini aramiyor ilgilenmiyor.Öyle gerçekten.Hastalıkalrından,okul toplantılarına,ödevlerine,kahvaltılarına kadar koşturur allah razı olsun.
yanlış düşünüyor olabilirim ben,
ama kendim empati yaptığımda, onların ilişkisine karışmazdım diye düşünüyorum.
çocuklar talep ederse muhakkak yardımcı olurdum da teklifi ben ortaya atmazdım.
şu anda da eşimin babalar gününü de söz ile kutlarım zaten. çocuğum küçük, onun adına hediye almam, o kendi talep edecek yaşa gelince ona yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?