- 10 Kasım 2016
- 19
- 8
- 6
- 40
- Konu Sahibi tulumbatatlisi
-
merhaba yorumun ici. tesekkurederim. yeni kardeslerinle.. babandan olma ortak kardeslerinle yani hic uvey gibi sorunlar yasadinizmj? yada senin psikolojin bundan olumsuz etkilendi mi?
çok tatlısınız ahanda yazıyombanadabirisi yazsin yahu :)
Kızınız babasıyla görüşüyor mu ?evet tabiki yakin olmalari gerekmez. sadece benim kizima dahs cok hayati zindan edermi acaba bu sefer yebi kardesi kiskanup. benim kendi evlwtlsrim hic birini birbirindne ayormam. ama ilerde nasil gelisir epey endisem var buna ragmen cocukda istiyorum. yorumun icin tesekkurler
QUOTE="defne-28, post: 56819439, member: 622580"]Sizin kızınız be eşinizin kızı Arasında kan bağı yok bir yakınlıkları olmak zorunda da değiller . Birbirlerine zararları Olmasın yeter .
Kendi kızınızla şimdi olursa yeni bebek nasıl yetiştirirseniz öyle yakın olurlar . Biyolojik olarak öz ve öz kardes olmayacaklar belki ama yakın olabilirler sonradan .
Aynı fikirdeyim .her ikinizinde evladı varken ortak bir çocuğa çokta gerek yok bence,illa istiyoruz derseniz sizin kızınız açısından daha çok sorun olur bence çünkü aynı evde olacaksınız sürekli ve bebek doğunca ister istemez ilginiz bebeğe kayacak, eşinizin kızı zaten haftasonu sizinleymiş büyüdükçe gelip gitmesi azalacak belki hiç gelmeyecek ilerde. o doğacak kardeşini sever bence ama kıskançlık yapabilir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?