Babalari tarafindan istenilmeyen 2 bebek.

Kizlar 23yasindaym biri 17aylik biri 3aylik 2oglum var esim 2sini de istemedi ha cinsiyetlerini ogrenince vay oglum olcak bee diye havalara girdi 2sinde de 2gun 3.gun yine basa sardi ilk geceden hamile kaldm ilk ogluma 2.de gercekten korunmamiza ragmen oldu, demek ki nasibi varms yavrumun.. 2si de sezaryen bu arada arka arkaya oldugu icin bana bise olur diye de cok korktu, cok kotu seyler yasatti sirf dogurmayaym diye; dayak hakarer kufur hee turlu saygiszlk ama asla vazgecmedm yavrularmdan... Zaten sinirli biri ustelik askeriyede iyice psikolojisi yiprandi. 2.yi dogurdm diye uzman oldu parasi iyi diye, cocuklara iyi bi gelecek sunalm diye ama hic degsmedi.Her gun her Allahin gunu 2cocuk dogurdun, 2ayagmi bi pabuca soktun, sen lisede unide yeternce yasamssn demek ki ama ben yasayamdm bise, senle yasayacktm bu hayati ne guzel senin yuznden adim cikti 2cocukla, rezil kepaze ettin beni vs vs diyip duruyo, istisnasz her gunu boyle ve asiri kiskanc; basortume taktigim minicik ignenin rengne bile karisir, asla renkli taktrmaz illa siyah olcak belli olmayacak artk benm de benligm kalmadi 2cocuga bakck takaatim kalmadi Allahtan annem geldi de rahatladm biraz..
Size bisey olacak diye korkup sizi dövdü hakaret ve küfür etti bu tezatlık zaten ruh sağlığını gösteriyor eşinizin iğnenin rengine bile karışması da aynı şekilde... Allah evlatlarıyla sınamasın ne diyeyim eşiniz pek normal değil sanırım...

Yorumların hepsini okuyamadım ama eşiniz ne oldum delisi olmuş.
Uzman oldu diye kendisiniz başbakan oldum zannetmiş.
Biraz para görünce hayatını yaşayacakmış ,canım aslında çocuk bahanesi seni de istemiyor
Seni istese aşağılamaz, bekar arkadaşları şura gittim ,sunu yaptım derken ,kendisi evli ben yapamıyorum diyerek içten içe hayıflanıp sinirini sizden çıkarıyor gözü dışarıda bu adamın 2 degil 10 çocuk olsa değişmez onların gelecegi için bu işi yapsaydı başa kalkmazdı emin ol.

İyi de çocukları yapan ben değil sensin demiyormmusunuz ?
Hergun sen söylen huzursuzluk çıkar senin yüzünden senin yüzünden die

Babam bizi istemese bizi annemin başına kaksa dayak atsa annem anında kapının önüne koyardı o adamı. Askeriye şartları zor olabilir evet ama her şeyi de psikolojiye bağlamayın karakter diye bişey var. Daha adamı yüceltiyosunuz bana bişey olmasın diye, çok seviyo vs. Her gün yüzlerce kadın öldürülüyo ve öldürenlerin savunması "çok seviyordum" oluyo. Allah akıl fikir versin size.

Üstelik bir de kendi kendinize hamile kalıp, adama çocuğu diye yutturmuşsunuz! Ve bu adam millete daha da rezil olmuş. Ne ayıp.

Kizlar 23yasindaym biri 17aylik biri 3aylik 2oglum var esim 2sini de istemedi ha cinsiyetlerini ogrenince vay oglum olcak bee diye havalara girdi 2sinde de 2gun 3.gun yine basa sardi ilk geceden hamile kaldm ilk ogluma 2.de gercekten korunmamiza ragmen oldu, demek ki nasibi varms yavrumun.. 2si de sezaryen bu arada arka arkaya oldugu icin bana bise olur diye de cok korktu, cok kotu seyler yasatti sirf dogurmayaym diye; dayak hakarer kufur hee turlu saygiszlk ama asla vazgecmedm yavrularmdan... Zaten sinirli biri ustelik askeriyede iyice psikolojisi yiprandi. 2.yi dogurdm diye uzman oldu parasi iyi diye, cocuklara iyi bi gelecek sunalm diye ama hic degsmedi.Her gun her Allahin gunu 2cocuk dogurdun, 2ayagmi bi pabuca soktun, sen lisede unide yeternce yasamssn demek ki ama ben yasayamdm bise, senle yasayacktm bu hayati ne guzel senin yuznden adim cikti 2cocukla, rezil kepaze ettin beni vs vs diyip duruyo, istisnasz her gunu boyle ve asiri kiskanc; basortume taktigim minicik ignenin rengne bile karisir, asla renkli taktrmaz illa siyah olcak belli olmayacak artk benm de benligm kalmadi 2cocuga bakck takaatim kalmadi Allahtan annem geldi de rahatladm biraz..
2 cocukla neden adı cikmis, kime ne sebeple rezil olmuş?

Ben adama hak verdim üzgünüm
Burda konu açsan ve korunurken hamile kaldım.
Yok ben hazır degilim daha evliliğimi yaşayamadım ilk geceden hamile kaldım.
Doğurmak istemiyorum ama kocam zorluyor desen eminim herkes çocuk ortak alınacak bir karardır doğurma derdi.

Bile isteye adamı 2 kez baba yapmışsın, şuan problem sence sadece babaları tarafından istenmeyen 2 çocuk mu?

Adam sizi annenin yanında bırakmış, tek başına doğuya gitmiş çalışıyor. Sizi yanına almak istiyor ama senin annen! Izin vermiyor. Kim onun yerinde olmak ister acaba?

Sence hayatiniz bir garip değil mi?

Nedense doğuya çocuklar var parası artsın diye değil de, resmen sizden kaçmak için gittiğini düşündüm. Zira çocukları için bu fedakarlığı yapan adam, sürekli başına kalkmazdı.

Adama kızdığım tek nokta her ne sebeple olursa olsun seni dövmesi, disardaki her türlü kıyafetine çok fazla karışması.
Bunların da çocukla alakası yok, çocuğun olmasa bile bunlara katlanmamalıydın. Ki huyuyla zaten cocuksuz da yapacaktı.

Çocukların babasız kalmasın bahanesine sığınarak boşanmıyorsun ya, yerinde olsam 2. Yi doğurmaya karar verdiysem adama ben doguracagim.ya ayrılalım kendim bakayim, ya da sus kabul et ve destek ol derdim. Ve çok ciddiyim, eğer doğurmayı çok istiyorsam o istemiyor diye ayrılırdım. Yok öyle hem karnım doysun hem pastam dursun.

Babalık degil o
Babacık........
Hatta o bile kibar kaldı...
Neden çekiyorsunuz ?
Cocuklar icin demeyin lutfen...
Boyle bir ortamda onlara birsey veremezsiniz diye dusunuyorum...
Sevgiler..

Eşim bana hakaret edince türlü bahaneler bulurum kendime affederim belki AMA ucu evlatlarıma dokunacak bi laf söylese o çocukların yüzüne hasret bırakırım ! Ve senin yerinde olsam “ biz Çıkalım hayatından yaşa doya doya “ der o evden giderdim.
Babasıda dahil kimseye çocuklarıma laf ettirmem pişman ederim.

Yazık o çocuklara yahu! Hadi kendiniz bu adamları seçip evleniyorsunuz, banane, çekin derdini, herkesin kendi hayatı, kendi tercihi. Ama şu evliliklere ne diye 2şer 3er çocuk yapıyorsunuz be kardeşim? Doğru düzgün korunsaydınız, çifter çifter korunsaydınız. Kim ister o çocukların yerinde olmak, hak ettiler mi öyle bir evliliğin içine doğmayı?
Hiç " çocuktan önce melekti" falan demeyin şimdi. Böyle bir adam rengini belli etmemiş olamaz. Bunların neredeyse alnında yazar ne oldukları da, görmek isteyene tabii.

Ben adama hak verdim üzgünüm
Burda konu açsan ve korunurken hamile kaldım.
Yok ben hazır degilim daha evliliğimi yaşayamadım ilk geceden hamile kaldım.
Doğurmak istemiyorum ama kocam zorluyor desen eminim herkes çocuk ortak alınacak bir karardır doğurma derdi.

Bile isteye adamı 2 kez baba yapmışsın, şuan problem sence sadece babaları tarafından istenmeyen 2 çocuk mu?

Adam sizi annenin yanında bırakmış, tek başına doğuya gitmiş çalışıyor. Sizi yanına almak istiyor ama senin annen! Izin vermiyor. Kim onun yerinde olmak ister acaba?

Sence hayatiniz bir garip değil mi?

Nedense doğuya çocuklar var parası artsın diye değil de, resmen sizden kaçmak için gittiğini düşündüm. Zira çocukları için bu fedakarlığı yapan adam, sürekli başına kalkmazdı.

Adama kızdığım tek nokta her ne sebeple olursa olsun seni dövmesi, disardaki her türlü kıyafetine çok fazla karışması.
Bunların da çocukla alakası yok, çocuğun olmasa bile bunlara katlanmamalıydın. Ki huyuyla zaten cocuksuz da yapacaktı.

Çocukların babasız kalmasın bahanesine sığınarak boşanmıyorsun ya, yerinde olsam 2. Yi doğurmaya karar verdiysem adama ben doguracagim.ya ayrılalım kendim bakayim, ya da sus kabul et ve destek ol derdim. Ve çok ciddiyim, eğer doğurmayı çok istiyorsam o istemiyor diye ayrılırdım. Yok öyle hem karnım doysun hem pastam dursun.
Annem izin vermiyor diye bisey yok . Annem gelmem ben diyor esim de annen olmadan seni getiremem yeri geliyo yaklasik bi hafta dagda kaliyoruz kimimiz kimsemiz yok sen 2cocukla boyle zor bi yerde rezil olursun aklim kalir hep diyo bi de o sorumlulugu tek basina almak istemiyo cocuklarin sorumlulugunu.. anlicagin annem hizmetciligimizi yapcak ona gore biz de lay lay lom takilcaz ikimiz. Dogurmayi cok istiyosam diye bisey de yok Allahin verdigini sorgulamak kula dusmez ..

Allahım daha neler duyacagız.. siddet hakaret kufur var boşanma yok neden2 cocuk var? Boyle bi hayat yok gercekten..
Arasan bulamazsın boyle tıplerı sen nasıl buldun merak edıyorum boşan gitsin gul gibi bakarsn cocuklarına

Back
X