• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babalari tarafindan istenilmeyen 2 bebek.

:KK57: nasıl yani okuduğuma inanamıyorum şuan... Sana renkli eşarp taktırmıyor ama anne karnında ki sabiyi aldırmayı normal(!) gördüğü bir inancı var demek. Ha savunmasız bir canlıyı öldürmek sorun değil ama karısı renkli iğne takamaz mazaAllah başka bir erkek iğnesinin rengini beğenir :ukala:. Eşiniz hangi dine mesup?! Kendi islam sanıyor anlaşılan söylemenizi rica ediyorum yanlış biliyor :KK20:
Olayın dinle alakası yok.

Cocuga gelince herkes isliyo o gunahi diyo dogup da ezik buyuseler daha mi iyi ben istemiyorum sonucta diyo igne meselesi kiskancliktan oturu kendinin en yakin arkadasiyla 2 sohbet etsem dahi kiskanir
Her koyun kendi bacağından asılır, millet çocuk yapıyır diye siz niye çocuk yaptınız o zaman? Millet ne yapıyorsa eşinizde onu yapcaksa eğer çocuklarınıza babalık yapsın.neden ezik olsunlar ya benim annem anasız babasız büyüdü hiçte ezik oomadı.

Neyde hakli mesela?
Ben de eşimde çocuk istemedik. Şimdi ben artık olsun diye düşünüyorum mesela o istemiyor. Saygı duyuyorum istemeyebilir. Bu kadar eziyet gelebilirki sizler bizden neredeyse 10 yaş küçüksünüz. Çocuk ciddi emek ve sorumluluk. Keyfine düşkün bir insanıjn bugünden yarına kendini çocuğa adapte edip değişmesi zor, ruhsal durumu bozan bir şey. Herkes çocuk düşkünü ve sevecen olacak diye bir şey yok. Bence Çocuk abartılan bir şey. İsteyen yapar istemeyen yapmaz.
bu konuda eşinizinde sizinde üzerinize yük bindiğini düşünüyorum. Eşinize saygı duymadığınız için doğurmuşsunuz. Eşinizde bunu kaldıramamış size sarmış. Diğer kıskançlık konusu farklı bir durum zateb. Kıskanç bir adamla en başta birlikte olunmamalı, evlenilmemeliydi bence.

Hadi ilki ilk gece oldu bilmiyordunuz tanımıyordunuz. Gebeyken şiddet uygulamış gerçek yüzünü görmüşsünüz. Daha ne demeye seviştiniz bu adamla da ikinciyi yaptınız yahu? Evet eşiniz rezil biri, ama erken baba olduğu için değil eşine şiddet uyguladığı için.

Ben de eşimde çocuk istemedik. Şimdi ben artık olsun diye düşünüyorum mesela o istemiyor. Saygı duyuyorum istemeyebilir. Bu kadar eziyet gelebilirki sizler bizden neredeyse 10 yaş küçüksünüz. Çocuk ciddi emek ve sorumluluk. Keyfine düşkün bir insanıjn bugünden yarına kendini çocuğa adapte edip değişmesi zor, ruhsal durumu bozan bir şey. Herkes çocuk düşkünü ve sevecen olacak diye bir şey yok. Bence Çocuk abartılan bir şey. İsteyen yapar istemeyen yapmaz.
bu konuda eşinizinde sizinde üzerinize yük bindiğini düşünüyorum. Eşinize saygı duymadığınız için doğurmuşsunuz. Eşinizde bunu kaldıramamış size sarmış. Diğer kıskançlık konusu farklı bir durum zateb. Kıskanç bir adamla en başta birlikte olunmamalı, evlenilmemeliydi bence.
Aynen yazdigin gibi dusunuyo abla saygin olsa bana dogurmazdin dinlerdin beni sorsrdin bi dogurmami istiyo musun diye diyo ama boyle bise bana cok ters.Ben ilk bebegime hamileyken agrilar icinde yatarken butun doktorlarin onerdigi agri kesiciyi dahi icmemis insanim.evladima olur da bi zarari dokunur korkusuyla ki kendim saglikciym zaten biliyorm bebege gecmedigini o derece dusunurum evladimi ha 2.niye oldu diyosunuz o zaman da "anne olmusum ilk bebegimi dogurup ana olmisum artk insan evladina nasil kiyar ,, kalmis ki Allahtan korkarim.

Aynen yazdigin gibi dusunuyo abla saygin olsa bana dogurmazdin dinlerdin beni sorsrdin bi dogurmami istiyo musun diye diyo ama boyle bise bana cok ters.Ben ilk bebegime hamileyken agrilar icinde yatarken butun doktorlarin onerdigi agri kesiciyi dahi icmemis insanim.evladima olur da bi zarari dokunur korkusuyla ki kendim saglikciym zaten biliyorm bebege gecmedigini o derece dusunurum evladimi ha 2.niye oldu diyosunuz o zaman da "anne olmusum ilk bebegimi dogurup ana olmisum artk insan evladina nasil kiyar ,, kalmis ki Allahtan korkarim.
Peki evlatlarınızı düşünüyorsunuz ama şu an gerçekten mutlular mı? Mutlu olacaklar mı? 17 aylık oğlunuz kendisini istemediğini belirten bir baba ile sağlıklı bir psikoloji de mi olacak? Sadece Anne duygusallığı kurtarmıyor maalesef. acımasızca gibi dursa da Eşinizi de anlayabiliyorum. Sizi de... Ama artık çocuklar doğmuş. 3. olmasın. Çocuklarınıza olabilecek en iyi ortamı sağlamanız gerekiyor.

Eşinizin yaptıklarına değinmiyorum bile.

Ama çok merak ettiğim bir şey var, nasıl hemen güvenip evlilik oturmadan daha ilk geceden hamile kalıyorsunuz? Hiç mi korkmuyorsunuz? Korunmasına rağmen olur evet ama bu çok düşük bir ihtimaldir! Ama herkes önlemi az alıp "korunmamıza rağmen" oldu diyip çıkıyor işin içinden. Kendinizi düşünüp bu yaşta iki çocuğun sorumluluğu altına girmemeliydiniz.

Esinizın adı mi cıkmış?
Nasil korunmanıza rağmen hamile kalıyorsunuz anlamadim.
Biz 12 yıldır korunuyoruz hic kazayla hamile kalmadim.
3 ay bıraktım korunmayı hamile kaldim.
Bence dikkatsizlik bu.
Ayrıca adam istemiyor yani demek hazır değil bu çocuk ısrarı niye hic anlamış değilim.

Zaten annenle yasiyormussun. Madem doğurdun azicik evlatlarini seviyorsan o kocan olacak öküzü boşa. O çocuklara yazik degil mi. Gitsin hayatini yasasin ne hali varsa görsün. Ne anneni ne evlatlarini ne kendini bu adama ezdirme. Ezdiriyorsan da asil sen öbür tarafta o cocuklarin hakkini odeyemezsin. Onlar size emanet madem inanclisin once evlat once evlat.

Kendi canından olana bu şekilde düşünüyorsa daha onun için napacam deme çocukların için yaşa sadece derim ben dayak yedim diyorsun yazık günah susmayın sessiz kaldıkça daha çok üstünüze gelecek

Çocugu doğmadan önce istememeyi anlarım da doğduktan sonra kanın, canın, evladın. Yani nasıl böyle cümleler kurabilir bir insan öz evlatları hakkında?
Bir aile dostumuz çocuğuna sinirlenip karısına bu bize Allahın verdiği bir ceza demişti. Bunu sonra bize anlattı kadın. Boğazım dugumlenmisti resmen. Ve eşime sen böyle bir cümle kursan bu çocuğun yüzünü göremezsin bir daha demiştim o gün.
Bir insan çocuk sevmiyorsa, hele kendi çocuğunu sevmiyorsa o kötü bir insandır yanına bile yaklasilmaz bence.
Ben katlanmam çocuklarımı bu cümleye maaruz burakamam. Çocuklarımın istenmediği yerde bende olmam.

Nasıl yok. Adam başına taktığı iğne bile siyah olucak diyor. Biz bu adamı eleştirmiyor muyuz. E haliyle bu zaten tezat olan
Salt kiskancligin dinle ne ilgisi var? Dinde siyah olacak mi diyor? Ne alaka. Dine baglamak yanlis. Sonra din kotu oluyor. Hayir insanlarin kisilik problemlerini inanclara baglamak yanlistir.

cok mu ariyorsunuz bunlari?
cidden soruyorum ulkede erkek mi kalmadi ?
bu gencecik yasinizda yasadiginiz bu eziyete deger mi?
yazik size de evlatlariniza da
aynen ya okurken dehşete dustum. ruh hastası psikopatın teki resmen. asıl bu manyagı yetistiren anne babayı merak ettim.

Back
X