Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu muhteşem düz mantığa göre babasını kaybetmiş kızlar hayat falan kuramaz.
Genellemeler, genellemeler... Ömrümüzü yediler kategoriye sokacağız, etiketleyeceğiz, ahkam keseceğiz diye.
Bu açıdan düşünmemiştim, haklısınız ikisinin etkisi bambaşka olur.genellemelerle ilgili söylediğiniz herşeye kesinlikle katılıyorum.
yalnız, burada kastedilen, yanlış anlamadıysam, "yokluk" durumu değil de, babanın varlığına rağmen, sağlıksız ilişki.
bu ikisi biraz farklı etkiler oluşturabiliyor.
Teşekkürler aradığım hayattan orneklemeyi siz verdiniz . Örneğin babanıza sarılır öper misiniz durup dururken?Babamla cookk sicak ve samimi bir ilişkimiz olmadi. Bu belki bana bazi hatalar yaptirdi. :) Ama bu tarz bir iletişim kopukluğunun koca bir hayati etkileyecegini dusunmuyorum ben kendi adima. Eşimi de iyi sectigimi dusunuyorum ve evimizde mutluyum.
Herseyi de aileye cocukluga yikmamak lazim yapan neler yapiyor, ailesine ragmen.
Babasiyla samimi olmadigi icin mi gidip pislik adamla evleniyor? Sorun sadece samimi olmak yani. Samimi olmak babalik vasfini yerine getirmiyor anlamimda degil ki. Belki sarilmama , opmeme vs bu durum pislik adam bulmasina sebepse babasi olmayan kizlar napsin ya da alkolik olan annesini doven vsŞu şekilde doğru olabiliyor; yanlış eş seçimi. Çocukluktan öğrenilen yanlış bağlanma kodlarını tetikleyen bir pislikle gidip evleniyorsun. Sonra tabi ki başarısız bir evlilik hayatı oluyor.
Uyanıp kendini onarmak önemli olan, aynı hatayı yapmadan ilerlemek.
Onarılmayan bir durum değil yani.
Teşekkürler aradığım hayattan orneklemeyi siz verdiniz . Örneğin babanıza sarılır öper misiniz durup dururken?
kizmissiniz ama annem kucukken beni turkiyenin cok unlu bir psikologuna goturmustu bir sebepten adam anneme şey demisti ilerde kurdugu ikili iliskilerine dikkat edin bazen hayatlarindaki adama baba yerine koyabiliyorlar yada iyi aile adami kavramini bilmedikleri icin cok yanlis tercihler yapabiliyorlar demisti.Babasiyla samimi olmadigi icin mi gidip pislik adamla evleniyor? Sorun sadece samimi olmak yani. Samimi olmak babalik vasfini yerine getirmiyor anlamimda degil ki. Belki sarilmama , opmeme vs bu durum pislik adam bulmasina sebepse babasi olmayan kizlar napsin ya da alkolik olan annesini doven vs
Alakasi yokBu cümleyi bir yerde okudum . Özellikle evlilik hayatındaki mutluluk ve başarının sırrı baba kız ilişkisine bagliymis. Sizce de öyle mi?