Babalık davası

kendmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
24
1
3
34
Mrb arkadaslar..Ben evlilik disi hamile kaldim ve suan 5aylik hamileyim.bebegi babasi kabul etmiyor dogduktan sonra babalik davasi acmayi dusunuyorum soyadi icin bunu red etme yada soyadini vermeme gibi bir durum varmi aranizda bilen birisi varsa yardimci olabilirmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten dava acilinca dna testi isteniyor ispatlaniyor fakat red etme varmi onu bilmiyorum tsk ederim

Canim istemedigine gore red edecektir yani kabullenmeme yi sececektir fakat ona bakmakla yukumlu oldugu icin bence kesinlikle belli sartlari kurallari olacaktir mahkemenin saglam bi avukat bulursan tamamdir canim o isler oyle kolay degil red edip tamamen siyrilsin

Merhaba, babalık davası erkek eşin kabulüne veya reddine bağlı değil, mahkeme gerekli tıbbi araştırmaları yapar ve çocuğunla babasının nesebini bağlar, tereddüt etme davanı aç, davanı çocuğun doğduktan sonra 1 yıl içinde açmalısın.
Ayrıca babalık davası ile birlikte;
1. Doğum giderlerini
2. Doğumdan önceki ve sonraki altışar haftalık geçim giderlerini
3. Gebelik ve doğumun gerektirdiği diğer giderleri
çocuk ölü doğsa bile isteyebilirsin.

Süre kaçırmamaya dikkat et, bir avukattan yardım almanı tavsiye ederim, maddi durumun iyi değilse bulunduğun il Barosu sana avukat atayacaktır.

Cok tesekkur ederim yardiminiz icin ben aslinda cezaevine girmesini istiyordum beni bu halde biraktigi icin fakat boyle bir hakkim yokmus malesef

Allah yardımcın olsun

Amin allah razi olsun

Allah yardımcın olsun. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Sagolun arkadaslar.allah hepimizin yardimcisi olsun

Sagolun arkadaslar.allah hepimizin yardimcisi olsun

Üzüldüm keşke daha dikkatli olsaydınız bu durum başınıza gelmezdi allah korusun kimsenin başınada vermesin zor bir durum aileniz yanınızda değilmi

Malesef ailem bilmiyor henuz.3aylikken ogrendim aldirmam yasal degildi,zaten kiyamazdim.sevdigim adamdan oldu ama istemiyor iste.aynen cok zor allah dusmanimin basina vermesin gercekten

Malesef ailem bilmiyor henuz.3aylikken ogrendim aldirmam yasal degildi,zaten kiyamazdim.sevdigim adamdan oldu ama istemiyor iste.aynen cok zor allah dusmanimin basina vermesin gercekten

Sevdiğiniz adam evli mi? Neden istemiyor çocuğunu? Bir açıklama getirdi mi?

Hayir evli degil biz 4 sene once sozluyduk ayrilmistik.5ay once gorustuk hamile kalmisim iste farkinda degildim.istemiyor cocuguda benide serefsiz oldugu icin umrunda degiliz korunsaydin diyor

Peki ailen bilmiyor bebek doğunca ne olacak. ..şuanda ailenle mi kalıyorsun

Ailemle degilim ogrenciyim zaten ailemle yasamiyordum.kararsizim ne yapacagim konusunda

Ailemle degilim ogrenciyim zaten ailemle yasamiyordum.kararsizim ne yapacagim konusunda

Kaç aylık hamilesin canım ne yapacaksın çok üzüldüm kaç yaşındasin

Suan 5aylik canim 23 yasindayim hayat iste insan basina ne gelecegini bilemiyor.cok zor inan bende bilmiyorum

tatlım ülkemizde maalesef bu tip olaylara oldukça hala kötü gözle bakılıyor.. kadın hamile kalmışsa sanki bütün suç onunmuş gibi üstüne geliniyor.. fakat bu çocuk kendiliğinden olamayacağına göre her şekilde iki taraf da aynı derecede hatalı..

bence sen ne olursa olsun ailenden bu durumu gizleme.. hatırlarsan aylar önce vahşi bir kadın bu şekilde gizlice doğum yaptıktan sonra bebeğini 1 hafta evde yalnız bırakıp ailesinin yanını gitmişti bebek ölmüştü.. hiçbirimiz böyle sonuçlar olsun istemeyiz.. sonuçta artık içinde bir can var iki tarafın hatasını o can ödememeli diye düşünüyorum.. bu sebeple ailenle kesinlikle paylaşmalı bebek doğduktan sonra da yasal işlemlere kesinlikle başvurmalısın.. kimse yanında olmasa bile en azından yalanlarla bir dünya kurmak yerine başın dimdik kendi hayatına devam edersin..

Mrb arkadaslar..Ben evlilik disi hamile kaldim ve suan 5aylik hamileyim.bebegi babasi kabul etmiyor dogduktan sonra babalik davasi acmayi dusunuyorum soyadi icin bunu red etme yada soyadini vermeme gibi bir durum varmi aranizda bilen birisi varsa yardimci olabilirmi?

Öncelikle seni tebrik ediyorum. Bir kadının babası istememesine rağmen çocuğunu dünyaya getirmesi büyük bir cesaret, kınanması gereken değil takdir edilmesi gereken bir durumdur.

Tabi bizim gibi geri kalmış toplumlarda insanların bu kararı veren kadınları anlamalarını beklemek büyük bir aptallık olur. Öncelikle soruna cevap vereyim.

Çocuğu nüfusuna almak zorunda,reddetme gibi bir durumu yok. Şansın varsa kısa sürede dna testi sonuçlanır, nafaka alabilirsin. Bu tür davalar ortalama iki yıl içinde sonuçlanır.

Ama çocuk doğduktan sonra benimle evlenir gibi bir düşüncen varsa kendi hayatını mahvedeceğini sakın unutma. Seni bu durumda yalnız bırakan bir adama kadınlık yapıp ömrünü adamak hayatını mahvetmek demektir.

Back
X