Babalık davası

Amin canim sagol.illaki soyleyecegim zaten aileme zamanini bekliyorum sadece.adam git cocugu evlatlik ver diyebilen birisi evlenmeyi dusunmuyor ki zaten evlenecegi biri varmis.suan ona dava acmamdan isinden olmaktan sevgilisinin duymasindan korkuyor.evlilik olamaz kizlar yani.tabikide evladima sahip cikicam,nekadar zor olsada istemeden olsada onu hissetmek cok guzel bir duygu.kiyamam ona ben...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim sagol.illaki soyleyecegim zaten aileme zamanini bekliyorum sadece.adam git cocugu evlatlik ver diyebilen birisi evlenmeyi dusunmuyor ki zaten evlenecegi biri varmis.suan ona dava acmamdan isinden olmaktan sevgilisinin duymasindan korkuyor.evlilik olamaz kizlar yani.tabikide evladima sahip cikicam,nekadar zor olsada istemeden olsada onu hissetmek cok guzel bir duygu.kiyamam ona ben...

Kim neyi yasamasi gerekiyorsa o yasaniyor yani yapacak birsey yok lutfen gunah fln diyenlere aldirma :) onlar kafalarıni kapatip daracik kot giyip gezmeyi severler (istisnalar hariç ama istisnalar da boyle boş konusmaz) Bosver sen dogur çocuğunu ailende bi sekildr kabul eder etmezsede keyifleri bilir :)

Allah yardımcın olsun. kınayanın yoluna gelir lütfen kınamayalım. bebeğin doğum ve sonrası masraflarını nasıl karşılayacaksın..?

evleneceği insanın haberi olsa napar acaba?:20:

O evlencegi kizi bir bulsam ne mal oldugunu anlaticamda iste..maddi olarak yardimci olacagini soyledi zaten dedigim gibi isi dolayisiyla korkuyor mecbur yardim etcek.ben kimseyi kinamam ama basima geldi iste :) ailem kabul etmezsede umrumda degil zaten yapcak bisey yok zamani geri alamam.

Canim uzme.kendine bebegine bisi olur.falan-- herseyin hayirlisi sende istemezdin bole.olsun hepimizin basina gelebilir bende sozlumden gebe kaldim 1 ay icinde nikahimiz kiyilicak allah kararmis kalpleri aydinlatsin

Ne olursa olsun annelik duygusu muthis.bisi- bende dun ogrendim cok mutluyum allah hayirlisiyla.kucagimixa almayi nasip eder insallah

Amin kizlar.hayirlisiyla saglikli olur bebeklerimiz insallah

ılk defa bır konu benı bu kadar uzdu... Kadın olmak nede zor.. bır hata olmus ..Allah affetsın onun merhametı sonsuz..emınımkı cocuguna cook ıyı bakacaksın ama hayat senı cok yoracak Allahım yar ve yardımcın olsun.. bugun ıyıyizde yarın ne olur bılınmez

Son düzenleme:
Merhaba bende evlilik dışı dünyaya gelmişim. Aynı şekilde babam istemiyorum demiş kaçmış gitmiş. Ailen sana destek çıkmasa bile güçlü ol belki çok büyük sorumluluk ama evlat candır neticede..

Annem beni tek başına büyütmüş okutmuş şimdi yüksek mühendisim ve iyi bir kariyerim var. Tbi kendine zaman ayırma konusunda baya bir eksikliğin olacak ama benim annem ben okulumu bitirip işe girdikten sonra üniversite kazanıp (hemde burslu ) okumaya başladı şimdi ise 4. sınıfta.

Babalık konusuna gelince 86yılında annem babalık davası açmış, polis zoruyla kan alınıp babalık testi yapılmış ozaman dna testi bile yokmuş. Mahkeme beni babamın üzerine yazılmasına karar vermiş. Ayrıyetten çocuk onun olduğu için nafaka almaya hak kazanmış annem. Sende mutlaka iste.

Gelelim babamla görüşüyormuyum. Lise yıllarımda buldum konuştum ara sonra baktım yabancı bi adamdan farkı yok, görüşmeyede niyeti yok bende birdaha aramadım. Hiç bir zaman da eksikliğini hissetmedim. Annem sağolsun. :)

Bence sevmedigin biriyle evlenme cocuguna nafaka iste ailen de elbet kabul eder. Bizim aile de cok tutucu ama bir akrabamizin senin gibi oldu sonra affettiler. Annen cocuguna bakar calisirsin. Sonra da icine sinen sevdigin biriyle evlen. Daha yasin kucucuk.

Mrb arkadaslar..Ben evlilik disi hamile kaldim ve suan 5aylik hamileyim.bebegi babasi kabul etmiyor dogduktan sonra babalik davasi acmayi dusunuyorum soyadi icin bunu red etme yada soyadini vermeme gibi bir durum varmi aranizda bilen birisi varsa yardimci olabilirmi?

Sizin yerinizde olsam çocugunuzun yüzünü asla babası olacak o karaktersiz adama göstermezdim bırakın dava açmayı.Bebeği istemeyerek zaten hayatının hatasını yapmış bekleyin ve pişmanlığını görün.Bu şekilde bir karar vereceğinizi umuyorum ve sizin için her şeyin hayırlı olmasını diliyorum..

bebeği göstermeyi bende istemıyorum inan.ama dinimizce bu yanlışmış ne olursa olsun babası ve cocugu gostermem gerekıyormuş hem babasının hem cocugun hakkına gırıyormuşum.boyle bıseyıde yapmak ıstemıyorum.ayrıcada cocugun baba sevgısıne ıhtıyacı var gormek ısterse mecburum gostermeye ıstemeyerekte olsa...umarım gormek ıstemez bende gostermek zorunda kalmam bırgun.

bebeği göstermeyi bende istemıyorum inan.ama dinimizce bu yanlışmış ne olursa olsun babası ve cocugu gostermem gerekıyormuş hem babasının hem cocugun hakkına gırıyormuşum.boyle bıseyıde yapmak ıstemıyorum.ayrıcada cocugun baba sevgısıne ıhtıyacı var gormek ısterse mecburum gostermeye ıstemeyerekte olsa...umarım gormek ıstemez bende gostermek zorunda kalmam bırgun.
Sende kasım annesisin aramiza bekleriz. 2014 Kasım Annelerine :)

Ne tuhaf dunya... Kimi sizin gibi istemeden, aylarca farkina varmadan hamile kaliyor, kimisi de yillarca evlat hasretiyle yanarak sagi solu tirmaliyor ama nafile... Adalet bunun neresinde? Rabbim yardimciniz olsun. Her cocuk kismetiyle gelir. Umulmadik kapilar acilir size de insallah

Back
X