Babalık ne zormuş meğerrr:))

assyamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
163
18
66
Nevşehir
Merhaba anneler..

Evet gelelim şu süper babalaraaa..Kocamı şikayet mı edeyim,gırtlaklarken resmını cekıp sıze mı gostereyım bılemedım:) kocam meger sadece cocuk yaparken ve doğumdan sonra ılk 4 ay varmıs yanımda:) cocuk ne zaman buyudu kı su anda 9 aylık, zıpladı emekledı sıkılır oldu yemez oldu vs vs bızımkı baba olamadı..sinir oluyorum herseyıne sınır..emerek uyuyan cocuk oldugu ıcın zaten her gece dısden dolayı bılmem kac kere uyanan ben,evımı temızlerım toplarım yemek yaparım camasır ütü..herkesın hemen hemen yaptıgı herseyı..ama o kıs ayında ıslerı coook hafıflemesıne ragmen sabah 9.5 ıs baslangıcı aksam eve donus 5 olmasına ragmen hep yorgun heepp:) eve gelır o sırada ben sofrayı hazırlarım..bı sevıncle kızını alır oynar..10dk bıle gecmemıs yatar koltuga tv ızler cocuk yerde oyuncaklarıyla oynar..cocuk sıkılır yattıgı yerden susturmaya calısır..baktı olmuyor bıraz gezdırır 5dk gecmemıs hop yıne yere bırakır cocuk tek basına debelenır oynar vs..ben yedırırım ben oynarım ben ustunu degıstırırım.zaten saat en gec 8 dedın mı yatar.e ozamana kadar oyna bıraz sonra geceye kadar ne yapıyorsan yap..yok cokk yorgunmus..yahu yazın yorgunsun sonbahar yorgunsun kısın yorgunsun ama yeter..ya dıyorum bu mu ozlemın senın ?hanı dıyor ya "işteyken bı ozledım kızımı bı ozledım":) sınır oluyorum..eleştirincede "sütçünün cocugumu bu benım kızım ılgılenıyorum" dıyor..al işte..anlayısa bak..bıde annemlere gıderız yada baska yere ılgılenır "ay ne de cok ılgılenırmıs babası kızıyla" demezler mı hırrr:) inanırmısınız 60 yasında babam var o bıle 7 saat onlardaysam 4 saatını torununa ayırır..böyle işte kocamın halı..anlatamıyorum ılgılenmıyorsun kızınla dıye..ha belkı kızım konusmaya baslayınca daha fazla ılgılenıcek iletişim daha fazla olucak emınım ama ben cok yorgunum arkadaslar..ve artık herseyı batıyor..aa bu arada bu kadar yorgunluguna beyfendı gecelerıde yanıma sokulmayı cok ıyı bılıyor.."valla bu yorgunlukta boyleysen dınc olsan neler olucak kım bılır" dıyorum..guluyorum ama sınırdayım:))sızlerde durumlar nedır bakalım..ben mı abartıyorum kı bu zamanda herseyı abartıcak durumdayım farkındayım ama bıraz dertleselım bence..neler yapabılırız bazı seylerın farkında olmaları ıcın..

erkekler böyle maalesef.onlara sorsan ilgileniyorlar ama bizim ne istediğimizi bilmiyorlar.

valla bence bal gıbıde bılıyorlar ne ıstedıgımızı de işlerine gelmıyor:) kocam mesela ağır uykum var modlarına gectı cocuk gece aglasada duymadın mı dedıgım de valla duymadım nasıl uyumussam dıyor:) bende bazen ınat bebegı alıyorum yatak odamıza goturuyorum agladıgında.oda da ısımı halledıyorum.uyanmıyorsa da rahatsız olsun bıraz:) arkadas hıc mı ınsan uyanmaz yaw..

Reactions: zbt
sanırım bütün babalar aynı benimkine mutfakta işim var ilgilen biraz diyorum tv karşısına geçiyo ömer gel ömer yapma ömer bilmem ne sözde ilgileniyomuş çocuk yanıma geliyo mutfağa anca kalkıyo tv başından geliyo alıyo sonra gene aynı çocuk sıkıntıdan ağlıyo ama nafile genelleme yapmıyım ama çoğu baba böyle

valla bılemıyorum ama bız bunlara boyle olmayı ogrettık bılmeden acaba..mesela ben genelde hıc bısı soylemem ona sunu yap bunu yap dıe cunku yaptıgını pek begenmem..yemek yedıremez.altını degıstırırken ıyı baglamaz..ustunu degıstırcek ıkı saatte gıydıremez..ya bızımkı uyanıklıga kacık yapamıyormus gıbı yapıyor cunku ben alıyorum hep işi elınden dayanamayıp yada gercekten becerıksız..ne zaman bısı ıstesem karıcım gelll usutunu degıstırcem durmuyor bı turlu gıydıremıyorum..yahu ben nasıl yapıyorum ya..yemek yedırcek bu cocuk tok canı ıstemıyor yada meme ıstıyor bı emzırı ver..ıkı dakka zora gelemıyor ya..ama aynılar ya aynı butun erkekler..ama ınat ettım bu koca degısıcek:)

Hepsi aynı demek ki. Valla ben ikincide akıllandım. ilkinde paraladım kendimi, aman sanki kocam takdir edecek, ne güzel de hanımım var, elinden her iş geliyor diyecek diye ama yok. İnsan köle olduğuyla kalıyor. Şimdi sorgusuz sualsiz atıyorum kucağına, mecbur bakıyor. Gece uyutmadı mı ortaya alıyorum, tepinirken babasını uyandırıyor, ben dönüyorum arkamı ohh. Emrivaki yapın benden tavsiye. Bir de saf olun, aa aşkım sen gibi iyi bakamıyorum ki ben, sana geldi mi susuyor. çok babacı oldu bu çocuk kıskanıyorum ama, falan deyin. o gazla azıcık rahat edersiniz. İnatlaşmayın ben daha fazla ilgileniyorum diye, gurur da yapmayın. Sen olmasan nasıl bakardım bu çocuğa deyin, verin gazı benden tavsiye.

Tam bizim evde olanları anlatmışsın canım benim eşimde aynen böyle.Çok üzülüyordum eşim neden böyle ilgisiz diye (ona göre çok ilgili :)) demek genelde bütün babalar aynıymış!!!

vallahi canım..ben eşimi başımın üstünde gezdireyimmm....eşim oğluna çok düşkün bir baba....çalışan bir anneyim sağolsun eşimin yardımı çoktur.eşim oğlumuza bakarken ben yemek yaparım.... yeri gelir uyutur.yeri gelir baba oğul gezmeye giderler...bende o arada temizliğimi yaparım...

Eee...

Bu mevzuda sizin kocanız , topiği açanın kocasını döver, nispet mi yapıyorsunuz, bu mudur yani?

Şu yaziyi ben yazdim sandim..esim esinizin tipkisinin aynisi

İmza

Ah canim bu kocalar he ayni malesef bizimkide oyle evde koca birgun duruyo hafta tatilinde kiziyla 10 dakika oynadigini bilmem malesef ben calismiyorum ama sadece anne olmuyo baba sevgiside lazim benim kizim 3 bucuk yasinda hergece aglar o aglamaya gelir babada bagirir niye agliyo diye gecenin o sattinde bende sinirleniyorum.Yani yanliz degilsin hayatım senin benim gibi cok anne var canim

benim kocamı anlattın... Böylesine iknciyide yapmcan. Kızım 4 yaşına geldi hala top bende. İsyanlardayım

Türk erkeklerini yetiştiren annelerde suç.Bebekle,çocukla sadece anne ilgilnemez ki...Otellerde görüyoruz,yabancı kadınlar süslü,şıkır şıkırdır,erkekler çocukların peşinden koşar,kadın hiç ilgilenmez. :)))

Aynen katiliyorum size , benim uyanmamda boyle bir vesileyle oldu, cocuk is ev , bir arkadas oplantisinda benim esim herseyi hallediyor bana bisiy kalmiyor ki dedi , arkadasim uyardi beni duydunmu ne diyor esin diye , iste ozaman uyandim ve verdim gazi ☺ bir soylendi iki soylendi simdi herkes gorevini biliyor

Merhaba kızlar erkeklerin çoğu gece uyanmaıyolar sanırım benim eşim ilgilenir oğlumuzla ikimizde çalışıyoruz akşamlarıda biraz ben oyanırım biraz eşim . tabi doyurma , değiştirme, yatırma bana ait.
Sabahlarıda babası giydirir değiştirir babaanneye bırakır. Eşim benden sonra çıkıyo.

Ama iş yapmaya gelince hafta sonu evde olduğum için işlerin çoğunu ben yapıyorum yapamadıysan hafta sonu
sen süpür ben silim yada çamaşırları serdim sen topla, sen ser diyorum öyle yapıyor.

illaki söyliceksin. bide bizim oğlumuzda babacı durmadımı ama çocuk babacı bak sana geliyo falan diyince gaza geliyo.

Bence hanimlar cok zeki ,bu isi inada bindirmeden biraz gaz biraz naz cok kolay halledebilirsiniz , politik olmak herzaman iyidir

Aynı benim kocam :) herşeyiyle ben ilgilenirim 7 aylık kızım baba diyo düşürmüyo dilinden babasını kıskanıyorum ne aşk diyorum ama yine 10 dk bakıyo. Yorgunum diyo hak da veririm sabah 8.30 iş başı akşam 19.30 eve gelmesi

bizimkiler genetik galiba. eşim ayrı onu geçtimde 13 yaşındaki oğlu
ah canım keşke tüm kocalar senin eşin gibi olsa. benim eşim emir yürütdükten sonra ilgilenmedi. zaten önemli olan çocuk yürüyüp ya da emekleyip yaramazlıklara geçtiktan sonra ilgilenilmesi lazım.
mda emir meteyle ilgilenmiyor. kızım 1 saat boyunca baktı, oğlum dışarıdan geldi, bir iki sevdi , bıraktı. erkeklerin soyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…