Arkadaslar insan babasini secemiyor.. 35 yasindayim cocuklugumdan beri babamdan nefret ediyorum..Cocukken ondan nefret ederdim simdi kocaman kadin oldum cocuklarim oldu hala ondan cektiklerim bitmiyor. Bir suredir bazi sebeplerden dolayi (mecburi sebepler) kendi ailemin yaninda kaliyorum. Ustelikte babam teklif etmisti. Ama 6 yasindaki oglumla hic anlasamiyorlar. Babam cok otoriterdir, cevrede herkes onu dinlesin dedigini yapsin ister.. Oglum gecen gun bahcede top oynuyordu babamin ektigi maydonozlara gelmis top. Babam cok kizdi top oynamayacaksin burada dedi. Oglum oynarim dedi, boyle devam etti. Zaten bir suredir inatlasiyorlardi. Oglum mesela tv ye bakmak istiyor babam hic bakmasina izin vermiyor..Sonra babam sinirlendi topu aldi komsularin catisina atti. Sonra iceri girdi ve kapiyi kilitledi ve perdeyi cekti. Oglum bahcede kaldi. Kapi kapandigi gorunce kapiya dokundu bakti kilitli ya aacc dedi. Babam acmadi hadi git diye el hareketi yapti. sen orda kal dedi..Oglum aglayarak uzaklasti.. Ya ben bunlar yasandiginda icerdeydim, dondum kaldim hic bir sey yapamadim..eski gunler aklima geldi babamdan hep korkardim cocukken hep uzak olmak isterdim hala da oyle..Sonra camdan baktim oglum kaybolmus, cok korktum caddeye firlar diye (ev dubleks bahce caddeye cikiyor)
Hemen kapiyi actim pesinden kostum, ara yolda agliyormus beni gorunce tekrar kostu inan o ani hic unutamayacagim...icim sizladi..ya insan yaslanirda hic mi olgunlasma torunlarini sevmez..bizim hayatimizi karartti sinirli hareketleriyle, ani cikislariyla, siddete olan meliliyle simdi de sira oglumda mi? Allahtan sabir diliyorum cok doluyum cook..arkadaslar siz olsaniz ne yapardiniz? yoksa ben mi yanlis dusunuyorum?
Hemen kapiyi actim pesinden kostum, ara yolda agliyormus beni gorunce tekrar kostu inan o ani hic unutamayacagim...icim sizladi..ya insan yaslanirda hic mi olgunlasma torunlarini sevmez..bizim hayatimizi karartti sinirli hareketleriyle, ani cikislariyla, siddete olan meliliyle simdi de sira oglumda mi? Allahtan sabir diliyorum cok doluyum cook..arkadaslar siz olsaniz ne yapardiniz? yoksa ben mi yanlis dusunuyorum?