• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam 6 yasindaki ogluma kotu davraniyor

serra234

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
54
2
286
Ankara
Arkadaslar insan babasini secemiyor.. 35 yasindayim cocuklugumdan beri babamdan nefret ediyorum..Cocukken ondan nefret ederdim simdi kocaman kadin oldum cocuklarim oldu hala ondan cektiklerim bitmiyor. Bir suredir bazi sebeplerden dolayi (mecburi sebepler) kendi ailemin yaninda kaliyorum. Ustelikte babam teklif etmisti. Ama 6 yasindaki oglumla hic anlasamiyorlar. Babam cok otoriterdir, cevrede herkes onu dinlesin dedigini yapsin ister.. Oglum gecen gun bahcede top oynuyordu babamin ektigi maydonozlara gelmis top. Babam cok kizdi top oynamayacaksin burada dedi. Oglum oynarim dedi, boyle devam etti. Zaten bir suredir inatlasiyorlardi. Oglum mesela tv ye bakmak istiyor babam hic bakmasina izin vermiyor..Sonra babam sinirlendi topu aldi komsularin catisina atti. Sonra iceri girdi ve kapiyi kilitledi ve perdeyi cekti. Oglum bahcede kaldi. Kapi kapandigi gorunce kapiya dokundu bakti kilitli ya aacc dedi. Babam acmadi hadi git diye el hareketi yapti. sen orda kal dedi..Oglum aglayarak uzaklasti.. Ya ben bunlar yasandiginda icerdeydim, dondum kaldim hic bir sey yapamadim..eski gunler aklima geldi babamdan hep korkardim cocukken hep uzak olmak isterdim hala da oyle..Sonra camdan baktim oglum kaybolmus, cok korktum caddeye firlar diye (ev dubleks bahce caddeye cikiyor)
Hemen kapiyi actim pesinden kostum, ara yolda agliyormus beni gorunce tekrar kostu inan o ani hic unutamayacagim...icim sizladi..ya insan yaslanirda hic mi olgunlasma torunlarini sevmez..bizim hayatimizi karartti sinirli hareketleriyle, ani cikislariyla, siddete olan meliliyle simdi de sira oglumda mi? Allahtan sabir diliyorum cok doluyum cook..arkadaslar siz olsaniz ne yapardiniz? yoksa ben mi yanlis dusunuyorum?

Okurken çok üzüldüm o yavrucuğun bahçede ki hali gözümün önüne geldi.
Eşiniz nerede, neden o evde kalmak durumundasınız bilmiyorum ama tek sunabileceğimiz çözüm o evden ayrılın demek olacak.
Çünkü anladığım kadarı ile babanız konuşmakla çözüm elde edilecek biri değil, zor bir insan.

Bende cok uzuldum durumunuza. Oyle bir baba bendede var. Ben esimi ve cocuklarimi alip aileme oturmaya hafta bir iki haftada bir gidiyorum. Aramizda biraz mesafe var arabayla 20 dk felan suruyor cok nadir gorusmeye calisiyorum babamla sirf annem icin katlaniyoruz babama. Sadece dua etmek geliyor elimden. Allah sabir versin.

bende ogluna çok üzüldüm, ama neticede başkasinin evindesiniz ve tabiki o kişinin lafi geçecek, dedesi olsa bile kendi evi
belliki sizin orda olmanizdan rahatsiz olmuş, neden orda kalmak zorundasinizki?

babanız çok yaşlıysa sesçıkarmayın bence, bazen yaşlanınca da huysuz olabiliyorlar.ama çok da yaşlı değilse sakin bir şekilde konuşun. ben de çocukken çok korkardım, çocuğumun böyle yetişmesini istemiyorum deyin. söylemesi kolay yapması zor ama aklıma bu geldi :(

ne kadar kötü kızınız size gelmiş sizde onun oğluna kötü davranıyorsunuz ya torununuz ne yaparsa yapsın 6 yaşında ki bir çocuk sonuçta kızılırmı çok ayıp etmiş bence.siz bir şey söyleseniz size de kızacak belki Allah sabır versin arkadaşım.

Arkadaslar yazdiginiz gibi su an burada kalmak zorundayim. Kizim rahatsiz onun tedavisi icin gidecegim doktor ailemin evine cok yakin. Iki cocukla kendi evimden gidemiyorum. baska sehirdeyiz.. Yanimda kimse yok buyugunu okula kim goturecek okuldan kim alacak hastanede bana kim yardim edecek. Esimde bir turlu kizimin rahatsizligini kabullenipte isten izin almiyor. Ise soylese verecekler ama almiyor iste. O kendi evimizde kaliyor ben burdayim..Sen git ben hastaneleri sevmiyorum diyor. Aslinda bizim yasadigimiz sehirde de tedavi gorebilir ama iste esim cok fedakarlik yapmak istemiyor. Kizimin kontrollerine hic gitmek istemiyor. Ben ne yapiyim simdi bu cocugu ben kendi basima mi dogurdum? bu yuzdan ondan ayrilmayi bile dusunuyorum bazen. Hic degilse kimsem yok derim kendi basimin caresine bakarim diyorum.. Degilse her seferinde kirilmakten..
Babamla aramizda ucurumlar var. yillardir birbirimizden o kadar sogudukki oturupta duzgun bir konusma zor yapariz. Zaten ben yapamiyorum cunku ona karsi nasil anlatiyim ..korkuyorum ondan, oyle bir korku ki yasamayan bilemez... benden bir sey istese hemen kucucuk bir kiz cocugu gibi korkuyorum aman yanlis mi yapicam aman kizacak mi aman soyle mi diyecek aman beni incitecek mi gibi seyler. Bir de hic bir sey begenmiyor her seyde bir kusur ariyor bana kizmasa bile anneme kiziyor bu yasta gecenlerde annem ondan dayak yedi. Artik bu yasta kaldiramiyorum diyor...Bunu anlatmak cok zor onunla yakin oldugum her an boyle cok derin bir korku bu tek care ondan uzak olmak. bu yuzden uzak durmaya calisiyorum. Oglum oyle degil ama o korkmuyor o yuzden cok catisiyorlar. Bir de erkek cocugu inatlasiyor bu yasinda..ama bir sure sonra unutuyor tekrar dede gel diyor. ben onu el bebek gul bebek buyuttum hep mutlu olsun diye elimden geleni yaptim. Iste dede olsa bile yine de sevgi gosteremiyor.

Her seye ragmen bize evini aciyor. boyle bir zamanda baskasinin yanina varamiyor insan yine de babasinin evine geliyor..o yuzden artik bir cok seyini hosgoruyorum...hayat beni ailem sayesinde olgunlastiriyor

Çocuğunuzun başına gelenler üzücü ama ben oğlunuzda da hata buldum.
Sonuçta adamın bir bahçesi var ve adam yapma dediği halde inatlaşıyor bunun bir cezası olmalıydı. Bu kadar ağır olmamalı tabi ki. Bazı insanlar çocukların gürültülerini çekemezler, benim erkek arkadaşım da artık yeğenlerinden nefret ediyor. Çünkü hiç aile terbiyesi almayarak büyümüşler ve dur sustan anlamıyorlar. Sizin çocuğunuzun yaptıkları size batmaz anlarsınız ama anne, baba dışındaki kimse çekmek zorunda değil bunu da anlamalısınız. Babanız belki sinir problemleri yaşıyordur yani kötü biri olduğunu zannetmiyorum sizi evine aldığına göre kol kanat germeye çalışıyor. Ama ben bile şu an 12 yaşındaki kız kardeşimi çekemiyorum, dağınıklığı, inatçılığı, söz dinlemezliği ve cevap vermesi beni deli ediyor. Bunlar hep annemin onu aşırı şımartmasından kaynaklanıyor.
Tekrar belirtiyorum baabnızın cezası çok ağır olmuş ama lütfen siz de çocuğunu zapt edemeyen annelerden olmayın. Çocuk bu inatlaşır, cevap veriyor engel olamıyorum demeyin. Dedeye saygı göstermek zorunda bunu ona aşılayın yoksa emin olun ki ileride aynı asiliği size de gösterecek. Kardeşimden biliyorum...

siz artık o küçük kız çocuğu değilsiniz babanızdan korkmanıza gerek yok ve çocuğunuzu sızden başka koruyacak kımse yok bu babanızdan bile olsa onu korumalısınız.

benim radikal bi çözümüm olacak canım
ne kocandan var sana hayır ne de babandan
yakın bir akrabamız aynı şekilde hem kocadan hem babadan yüzü gülemdi
şimdi hem anası babasına boşanma davası açtı hem de kendi eşine
hastayken bile çocuğuna bakmayan adamdan size 5 kuruş fayda gelmez ne diye çekiyosunuz ki adamı
hayret bişey
boşayın kocaları, ananız çocuklarınıza baksın, siz de evi geçindirin
sen çocuğunu babanın böyle ezmesine müsade etmemelisin
o babanı görsem iyi bi ağzının payını verirdim
anakız aklınız başınıza alın
madem hayatınızı zindana çeviriyorlar yol verin gitsin

Çocuğunuzun başına gelenler üzücü ama ben oğlunuzda da hata buldum.
Sonuçta adamın bir bahçesi var ve adam yapma dediği halde inatlaşıyor bunun bir cezası olmalıydı. Bu kadar ağır olmamalı tabi ki. Bazı insanlar çocukların gürültülerini çekemezler, benim erkek arkadaşım da artık yeğenlerinden nefret ediyor. Çünkü hiç aile terbiyesi almayarak büyümüşler ve dur sustan anlamıyorlar. Sizin çocuğunuzun yaptıkları size batmaz anlarsınız ama anne, baba dışındaki kimse çekmek zorunda değil bunu da anlamalısınız. Babanız belki sinir problemleri yaşıyordur yani kötü biri olduğunu zannetmiyorum sizi evine aldığına göre kol kanat germeye çalışıyor. Ama ben bile şu an 12 yaşındaki kız kardeşimi çekemiyorum, dağınıklığı, inatçılığı, söz dinlemezliği ve cevap vermesi beni deli ediyor. Bunlar hep annemin onu aşırı şımartmasından kaynaklanıyor.
Tekrar belirtiyorum baabnızın cezası çok ağır olmuş ama lütfen siz de çocuğunu zapt edemeyen annelerden olmayın. Çocuk bu inatlaşır, cevap veriyor engel olamıyorum demeyin. Dedeye saygı göstermek zorunda bunu ona aşılayın yoksa emin olun ki ileride aynı asiliği size de gösterecek. Kardeşimden biliyorum...

Benimde boyle dusundugum anlar oluyor, ama hayir diyorum sonra kendini aldatma psikolojik baskinin, asiri korkunun, korkutmanin oldugu yerde saygi ne gezer. Once karsindaki insan gibi davranacakki sen ona karsi saygi duyacaksin. Ayrica yazdiklarindan cocugunun olmadigi, anne olmadigin ne kadar da belli..Ayrica benim cocugum bana karsi, ogretmenlerine karsi, arkadaslarina karsi gayet saygili bir cocuk. Ogretmen sinifta en akilli en uslu en saygili cocuklarimdan diyor hep. Zaten cocuklar cok masum, sunger gibiler..karsisindakinin duygularini hemen anliyor ve ona gore cevap veriyorlar. cocugumda ve kendimde hatayi asla gormuyorum.. Oglum cok duzenli, tertipli ve gayet uyumlu bir cocuk..Ayrica boyle bir durumda bize evini acmazsa ona baba bile diyemem artik, icimden gelmez. Kizim rahatsiz diyorum, mecbur diyorum.. bilmiyorum ilerde senin basina boyle bir sey gelirse sen ne yaparsin (Allah gostermesin ama karsilastirma misali soyledim)

benim radikal bi çözümüm olacak canım
ne kocandan var sana hayır ne de babandan
yakın bir akrabamız aynı şekilde hem kocadan hem babadan yüzü gülemdi
şimdi hem anası babasına boşanma davası açtı hem de kendi eşine
hastayken bile çocuğuna bakmayan adamdan size 5 kuruş fayda gelmez ne diye çekiyosunuz ki adamı
hayret bişey
boşayın kocaları, ananız çocuklarınıza baksın, siz de evi geçindirin
sen çocuğunu babanın böyle ezmesine müsade etmemelisin
o babanı görsem iyi bi ağzının payını verirdim
anakız aklınız başınıza alın
madem hayatınızı zindana çeviriyorlar yol verin gitsin

Avrupalilar olsaydik belki boyleydi ama Turk toplumunda bosanmak esittir olum gibi. en azindan annem icin boyle. Yillardir sabretti su son zamanlarda mi sabredemeyecek. Annem asla ve asla bosanmayi boyle durumlarda dusunmeyen bir Anadolu kadini. Sanirim ben de biraz boyle oldum. Evlenmeden once dusunurdum: ya ne katlaniyorlar bu kadinlar ben asla oyle olmayacagim diye. Ama insan evlenince hele birde cocuklari olunca fikirleri algilari cok degisiyormus. Bu kadar sorun varken bir de bosanmak eklenmesin diye dusunuyorum, malum bosananlari da goruyoruz cogu zor durumda.. cocuklar perisan

Avrupalilar olsaydik belki boyleydi ama Turk toplumunda bosanmak esittir olum gibi. en azindan annem icin boyle. Yillardir sabretti su son zamanlarda mi sabredemeyecek. Annem asla ve asla bosanmayi boyle durumlarda dusunmeyen bir Anadolu kadini. Sanirim ben de biraz boyle oldum. Evlenmeden once dusunurdum: ya ne katlaniyorlar bu kadinlar ben asla oyle olmayacagim diye. Ama insan evlenince hele birde cocuklari olunca fikirleri algilari cok degisiyormus. Bu kadar sorun varken bir de bosanmak eklenmesin diye dusunuyorum, malum bosananlari da goruyoruz cogu zor durumda.. cocuklar perisan

ben de anneyim anlıyorum senin durumunu az çok. benim de sorunlarım oluyor arada, ama çocuklarına olan sorumluluğunu gerçekleştirmemesi benim için önemli bir dönüm noktası olurdu.

annen ise zaten alışmış bu duruma belli, ama o zaman babandan dayak yiyince artık dayanamıyorum demeyecek, baban da biliyor anneni zaten, ondan hiçkimseyi umursamıyor
benim babam da çok otoriterdir, çok sinirlidir, bize de öyleydi, oğluma o derece terslik yapamıyor, ama arada terazinin şırasını kaçırıyor ben direk devreye giriyorum, zaten çocukluktan beri onun lafını geçiremediği bi ben varım ailemde, babanla olan ilişkini anlıyorum, ama babanı en iyi sen anlarsın. oğlunun da bu döngüye girmesine izin vermemelisin. dedesi öyle davrandığı için o tersleniyor, yoksa normalde sanmıyorum öyle hareketler yapacağını

Eşin sorumluluk almak ,istemiyor olabilir, ama böyle bir hakkı yok. madem izin verirler işyerinden bu kadar sorumsuz davranması sevgisiz olduğunu da gösteriyor. yok eğer değilse kocnaı bi şekilde kandırıp sana destek olmasını sağlamak zorundasın. Allah korusun başınıza daha zor bir iş gelse acaba o zaman ne yapar? bunları düşünmelisin bence. eğer evliliğinin tüm sorumluluğu sendeyse ona ne ihtiyacın var. evlenince asıl çocukalrın için yapmalısın belki de bazı şeyleri, çünkü böyle dengesiz ailelerde büyümüş çocuklar normali bilmedikleri için kendileri de çok yanlış evlilikler yapıyorlar.

Umarım sizin için hayırlısı olur

ben de anneyim anlıyorum senin durumunu az çok. benim de sorunlarım oluyor arada, ama çocuklarına olan sorumluluğunu gerçekleştirmemesi benim için önemli bir dönüm noktası olurdu.

annen ise zaten alışmış bu duruma belli, ama o zaman babandan dayak yiyince artık dayanamıyorum demeyecek, baban da biliyor anneni zaten, ondan hiçkimseyi umursamıyor
benim babam da çok otoriterdir, çok sinirlidir, bize de öyleydi, oğluma o derece terslik yapamıyor, ama arada terazinin şırasını kaçırıyor ben direk devreye giriyorum, zaten çocukluktan beri onun lafını geçiremediği bi ben varım ailemde, babanla olan ilişkini anlıyorum, ama babanı en iyi sen anlarsın. oğlunun da bu döngüye girmesine izin vermemelisin. dedesi öyle davrandığı için o tersleniyor, yoksa normalde sanmıyorum öyle hareketler yapacağını

Eşin sorumluluk almak ,istemiyor olabilir, ama böyle bir hakkı yok. madem izin verirler işyerinden bu kadar sorumsuz davranması sevgisiz olduğunu da gösteriyor. yok eğer değilse kocnaı bi şekilde kandırıp sana destek olmasını sağlamak zorundasın. Allah korusun başınıza daha zor bir iş gelse acaba o zaman ne yapar? bunları düşünmelisin bence. eğer evliliğinin tüm sorumluluğu sendeyse ona ne ihtiyacın var. evlenince asıl çocukalrın için yapmalısın belki de bazı şeyleri, çünkü böyle dengesiz ailelerde büyümüş çocuklar normali bilmedikleri için kendileri de çok yanlış evlilikler yapıyorlar.

Umarım sizin için hayırlısı olur

Evet normalde oglum cok tatli, soz dinleyen bir cocuktur ..dunyalar tatlisi Allah onu bana verdigi icin cok sansliyim..ayrica cok yakisikli, cocuk modelligine basvurun diyen cok kisi duydum cevreden....ve de cok zeki Allah a sukurler olsun. Ben bazen diyorum hayatta tek sansim oglumdan, beni cok mutlu ediyor ..sadece dedesi ters davraninca o da dayanamiyor.. bazen onunla gurur duyuyorum, boyle cesur oldugu icin.

Esimle kafa yapimiz hic uymuyor. Ben bir de bilmiyorum karakterimden mi ..her zaman neseli olamiyorum esim hep soguksun der. yani cinsel anlamda da oyle..sanki ona karsi sevgi gostermeyi engelleyen bir sey var icimde..bunlari yasayan baska arkadaslar var mi acaba?
Konu cok degisti ama ayrica ben esimden hep bana karsi iyi davranmasini bekliyorum, dediklerimi yapmasini onem vermesini.
mesela evimizi iyi bir usta tutup badana yaptiralim dedim. tam 6 yil gecti, hic yapamadik.. her seferinde babam yapsin ustaya para vermem dedi. Kayinbabam ilk badanasini yapmisti. Herkesin de anladigi gibi cokta guzel olmadi. boyalar karisti bazi yerler boyanmamis. Ama esim ne yapti etti ben bir ayligina bir yere gitmistim. O ara annesini babasini cagirmis onlara yaptirtmis. Beni bu konu da hala cok rahatsiz ediyor.

Ayrica mutfak dolaplarimdan su akiyordu ben burayi yaptiralim yaptiralim dedim inanin 2 yila yakin zaman gecti sonra mutfaga su siyah bocekler geldi nemli oldugu icin, adamda hala tik yok...ne olmus yani. ben gece bile rahat uyuyamiyordum bu boceklerden dolayi..Benim gelirim olmadigi icin bende yaptiramadim. En sonunda usta gelince abla siz burda nasil durdunuz bu bocekler buraya yuva yapmis dedi, adamdan utandim.. bir ara evime bile girmek istemiyordum tiksinmistim..
Bir de ben gezince rahatliyorum, gezmek iyi geliyor..esime hep diyorum beraber bir yerlere gidelim bir seyler yapalim diye yillardir beni goturdugu tek yer mahalle parki..:) 6 ayda bir bazen yemege...trafigi sevmiyormus onu isinlarsam gidermis...:(..Arkadaslar sizce ben bu konulari cok mu abartiyorum?
bende o boyle davrandikca yani benim icin onemli olan seylere deger vermedikce ondan soguyorum.. Konu sadece cocugun hasta olmasi ve babasinin yeterince ilgilenmemesi degil.. Bazende diyorum yanlis mi dusunuyorum..duygularimdan pek emin olamiyorum..sanki yillardir babami idare ettigimiz icin hayata karsi sesimi cikaracak cesaretim kalmamis..Annem de buldunda buldurladin dayak yok, icki yok kumar yok diyor, adam calisiyor size bakiyor daha ne diyor..

Evet normalde oglum cok tatli, soz dinleyen bir cocuktur ..dunyalar tatlisi Allah onu bana verdigi icin cok sansliyim..ayrica cok yakisikli, cocuk modelligine basvurun diyen cok kisi duydum cevreden....ve de cok zeki Allah a sukurler olsun. Ben bazen diyorum hayatta tek sansim oglumdan, beni cok mutlu ediyor ..sadece dedesi ters davraninca o da dayanamiyor.. bazen onunla gurur duyuyorum, boyle cesur oldugu icin.

Esimle kafa yapimiz hic uymuyor. Ben bir de bilmiyorum karakterimden mi ..her zaman neseli olamiyorum esim hep soguksun der. yani cinsel anlamda da oyle..sanki ona karsi sevgi gostermeyi engelleyen bir sey var icimde..bunlari yasayan baska arkadaslar var mi acaba?
Konu cok degisti ama ayrica ben esimden hep bana karsi iyi davranmasini bekliyorum, dediklerimi yapmasini onem vermesini.
mesela evimizi iyi bir usta tutup badana yaptiralim dedim. tam 6 yil gecti, hic yapamadik.. her seferinde babam yapsin ustaya para vermem dedi. Kayinbabam ilk badanasini yapmisti. Herkesin de anladigi gibi cokta guzel olmadi. boyalar karisti bazi yerler boyanmamis. Ama esim ne yapti etti ben bir ayligina bir yere gitmistim. O ara annesini babasini cagirmis onlara yaptirtmis. Beni bu konu da hala cok rahatsiz ediyor.

Ayrica mutfak dolaplarimdan su akiyordu ben burayi yaptiralim yaptiralim dedim inanin 2 yila yakin zaman gecti sonra mutfaga su siyah bocekler geldi nemli oldugu icin, adamda hala tik yok...ne olmus yani. ben gece bile rahat uyuyamiyordum bu boceklerden dolayi..Benim gelirim olmadigi icin bende yaptiramadim. En sonunda usta gelince abla siz burda nasil durdunuz bu bocekler buraya yuva yapmis dedi, adamdan utandim.. bir ara evime bile girmek istemiyordum tiksinmistim..
Bir de ben gezince rahatliyorum, gezmek iyi geliyor..esime hep diyorum beraber bir yerlere gidelim bir seyler yapalim diye yillardir beni goturdugu tek yer mahalle parki..:) 6 ayda bir bazen yemege...trafigi sevmiyormus onu isinlarsam gidermis...:(..Arkadaslar sizce ben bu konulari cok mu abartiyorum?
bende o boyle davrandikca yani benim icin onemli olan seylere deger vermedikce ondan soguyorum.. Konu sadece cocugun hasta olmasi ve babasinin yeterince ilgilenmemesi degil.. Bazende diyorum yanlis mi dusunuyorum..duygularimdan pek emin olamiyorum..sanki yillardir babami idare ettigimiz icin hayata karsi sesimi cikaracak cesaretim kalmamis..Annem de buldunda buldurladin dayak yok, icki yok kumar yok diyor, adam calisiyor size bakiyor daha ne diyor..

anladığım kadarıyla eşin evi genel olarak da umursamıyor, kendi isteklerine önem veriyor sadece. sana soğuksun diyormuş ya, e böyle davranan adama da soğuk durulur yani, hakediyor aslında. hele o dolap işi bitrdi beni. kendi görmüyor mu ya ama inadına yapıyor bence. ama evliliğini devam ettirmek istiyorsan o zaman onun biraz huyuna git, daha sıcak davran bakalım dediklerini yapmaya daha hevesli olacak mı. erkekler sokulgan kadınları daha çok sever gerçekten. böyle yavaş yavaş bi denesen belki istediiin kadar olmasa da daha ılımlı bir kıvama getirebilirsin bence. yani o az bişey ilgilendii zaman mesela evle ilgili bişeyle, sen onu takdir et, hani çocukalra istediğimiz şeyi yaptırmak için aslanım yavrum deriz ya, o tür iyi koşullandırma yapsan bence ilişkiniz düzelebilir. ama çok yavaş gelişme bekle bence, hemen olacağını sanmam, uzun süredir birliktesiniz sonuçta.
işallah düzelme olur ya, çok üzülüyorum evliliklerde böyle tatsızlıklar olunca, şu hayatımızı güzel güzel yaşayacağımıza zehir ediyoruz ya, yazık oluyor hem bize hem çocuklarımıza.

Evet aynen oyle ben onun yuzunden bir daha Allah'in izniyle muthac olmam dedigim ailemin yanina geri donmek zorunda kaldim... ustelik burada cok sorunlar yasayacagimizi bile bile goz yumdum.. insan cocuklari icin her seyi yapiyor gercekten anne olmak boyle bir sey..

sen cok haklısın cdden ve bu ve bunun gibi anılar ilerde cocugunun hayatını etkileyecek sonuclara neden olabilir bence bi sekilde o evden kurtulmanın yoluna bak . o senin evladin senden baska kimsenin onu üzmesine izin vermemelisin .

Sabah sabah boğazımı düğümledin be arkadaşım :( Allah bir an önce kızına sağlık sıhhat babana da akıl fikir versin. Çocuklara dayanamıyorum onları üzüp ağlatanları öldürebilirim...

Back
X