- 20 Ocak 2021
- 2.330
- -150
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Eski kocası babasını dövdü. Bu da babasını suçladı, koca peşinden gitti.Ailenizle sorununuz ne? Babanız neden ailemden uzak dur diyor?
Bizim.sorunumuz daha ben evlenmeden de önce vardı.seni kör gibi beslicek miyim falan diyorduAilenizle sorununuz ne? Babanız neden ailemden uzak dur diyor?
Ne hafıza var sizde kız her konuda böylesiniz he arşiv gibisiniz yeminleEski kocası babasını dövdü. Bu da babasını suçladı, koca peşinden gitti.
Kocası da çocuk benden değil demişti, adam ondan delirdi üstüne vardı. Şimdi o kötü baba çocuk kalsın seni görmek istemiyorum diyor. Neden acaba ya? Pamuk'u gerçekte tanısam kabusu olurum bundan zevk alırım, insanları böyle böyle delirtiyorEe ne bekliyodun zamaninda kocana babani dovduruyordun. Kocemde kocem diye gezinirken iyiydi.
Ben olsam bende suratına bakmam.
Ay neden ben buna güldüm bu kadarEski kocası babasını dövdü. Bu da babasını suçladı, koca peşinden gitti.
Tanimasam daha iyi ya. Valla hic gerek yok.Kocası da çocuk benden değil demişti, adam ondan delirdi üstüne vardı. Şimdi o kötü baba çocuk kalsın seni görmek istemiyorum diyor. Neden acaba ya? Pamuk'u gerçekte tanısam kabusu olurum bundan zevk alırım, insanları böyle böyle delirtiyor
Yav ben senin eski konulara baktımda biraz anlattığın gibi olduğundan pek emin olamadım açıkcasıBizim.sorunumuz daha ben evlenmeden de önce vardı.seni kör gibi beslicek miyim falan diyordu
Ya sallıyor.Yav ben senin eski konulara baktımda biraz anlattığın gibi olduğundan pek emin olamadım açıkcası
Şimdi babanı yine kötülersin ama yazdığın mesajda bu. Zavallı adam seni korumaktan başka birşey yapmadı.o ara babam da istanbuldan samsuna taşınınca tabi ki şiddet uygulayamadı.onlar her zaman bir caydırıcı güç oldu ama aptal gibi fark edemedim.ailemin eli her zaman üzerimdeydi.onlardan korktu.
İnsanlar akıllanıyor senden uzaklaşarak. Kendin edip kendin buluyorsun. Sadece seninle yaşamaya mecbur çocuğuna üzülüyorumBabam fotoğraf koymuş facebook yoğun bakım fotoğrafı ağzında oksijen maskesi var.bana kimse söylemedi.annem evde yoktu.kiz kardeşimi arıyorum annemin nerde olduğunu bile söylemiyor.ogutlemisler ona söyleme diye.ben face de o fotoyu görünce hiçbişi hissetmedim.
Çünkü geçen yıl ameliyat olduktan sonra aradığımda onu da sağdan soldan duymuştum.aglamistim ona bisi olacak diye.bana ağzı alınmadık şeyler söyledi.benden ve ailemden uzak dur diye.o günden sonra aramadım zaten
Bu hissettiklerim normal mi.ben hiç o fotoğraftaki adam babammış gibi hissetmiyorum.
O kıymetli kocası hamileyken karnında tepinmenin yanında çocuğun kimbilir kimlerden olduğuna dair imalarda da bulundu sürekli.Ya sallıyor.
Hamileyken karnının üzerinde tepinen kocası babasını dövdü diye babasına tavır aldı. Her daim adamın yakasına yapışıp bir türlü sırtından inmedi.
Adam defalarca çocuğuna bakarım ama seninle görüşmek istemiyorum dedi inatla adamın evine gitti, istenmediği halde adamın damarına damarına basıp adam tepki gösterince mağdr rolü yaptı.
Daha neler neler sayarım da, babasını burada kötülemesi benim bile ağrıma gidiyor. Yazık günah adamcağızın çektiği çilenin haddi hesabı yok, ne düzenleri kaldı ne huzurları.
Şimdi babanı yine kötülersin ama yazdığın mesajda bu. Zavallı adam seni korumaktan başka birşey yapmadı.
Vay bee. Ne desem bilemedimEski kocası babasını dövdü. Bu da babasını suçladı, koca peşinden gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?