Babam ameliyat olmus ve facebooktan öğrendim

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.330
-150
68
42
Babam fotoğraf koymuş facebook yoğun bakım fotoğrafı ağzında oksijen maskesi var.bana kimse söylemedi.annem evde yoktu.kiz kardeşimi arıyorum annemin nerde olduğunu bile söylemiyor.ogutlemisler ona söyleme diye.ben face de o fotoyu görünce hiçbişi hissetmedim.
Çünkü geçen yıl ameliyat olduktan sonra aradığımda onu da sağdan soldan duymuştum.aglamistim ona bisi olacak diye.bana ağzı alınmadık şeyler söyledi.benden ve ailemden uzak dur diye.o günden sonra aramadım zaten
Bu hissettiklerim normal mi.ben hiç o fotoğraftaki adam babammış gibi hissetmiyorum.
 
Önceki konularını bilmiyorum
Ama şuan tek bildiğim, ben babamı 1 hafta önce kaybettim. Zaman zaman iş ten bunalıp telefonda sesimi yukselttim babama.o kadar pismanim ki. İşi yerin dibine batsın
Keşke babam yanımda olsaydı. Kokusunu duysaydı m.
Ne yap ne et git özür dile. Sevdiğini ve içindekileri söyle. Benim gibi keşkelere kalmasın işin
Zamanı geriye alamıyorsun
Mezarına dedim herseyi. Ama cevap alamıyorsun
Beni affettiğin i bileebilsem keşke. Ama nafile.
 
Ee ne bekliyodun zamaninda kocana babani dovduruyordun. Kocemde kocem diye gezinirken iyiydi.

Ben olsam bende suratına bakmam.
Kocası da çocuk benden değil demişti, adam ondan delirdi üstüne vardı. Şimdi o kötü baba çocuk kalsın seni görmek istemiyorum diyor. Neden acaba ya? Pamuk'u gerçekte tanısam kabusu olurum bundan zevk alırım, insanları böyle böyle delirtiyor
 
Baban haklı. Evladın da hayırlısı nasip olsun hepimize. Benmerkezci, adaletsiz birisin. Ne dersek diyelim boş. Allah seni doğru yola getirsin. Baban hep orada olacak sanıyorsun ama her zaman arkanda oldu. Çocuğuna senden iyi baktı. Sen zannediyorsun ki evlat ne kadar bencil, ne yaparsa yapsın ailesi arkasında olacak. Öyle bir dünya yok. Alttan al, özür dile, seni affetmesi için iyileşmesi için Allah’a dua et. Baban olmasa belki çok sevdiğin adam sana hakaret ve dövmeye devam ediyordu.

Sen bir de utanmadan bütün sıkıntılarını kendi seçimlerini babana yıktın. Hala ergen gibisin. Lütfen psikiyatriden destek al.
 
Tanimasam daha iyi ya. Valla hic gerek yok.
 
Yav ben senin eski konulara baktımda biraz anlattığın gibi olduğundan pek emin olamadım açıkcası
Ya sallıyor.
Hamileyken karnının üzerinde tepinen kocası babasını dövdü diye babasına tavır aldı. Her daim adamın yakasına yapışıp bir türlü sırtından inmedi.
Adam defalarca çocuğuna bakarım ama seninle görüşmek istemiyorum dedi inatla adamın evine gitti, istenmediği halde adamın damarına damarına basıp adam tepki gösterince mağdr rolü yaptı.
Daha neler neler sayarım da, babasını burada kötülemesi benim bile ağrıma gidiyor. Yazık günah adamcağızın çektiği çilenin haddi hesabı yok, ne düzenleri kaldı ne huzurları.
o ara babam da istanbuldan samsuna taşınınca tabi ki şiddet uygulayamadı.onlar her zaman bir caydırıcı güç oldu ama aptal gibi fark edemedim.ailemin eli her zaman üzerimdeydi.onlardan korktu.
Şimdi babanı yine kötülersin ama yazdığın mesajda bu. Zavallı adam seni korumaktan başka birşey yapmadı.
 
İnsanlar akıllanıyor senden uzaklaşarak. Kendin edip kendin buluyorsun. Sadece seninle yaşamaya mecbur çocuğuna üzülüyorum
 
O kıymetli kocası hamileyken karnında tepinmenin yanında çocuğun kimbilir kimlerden olduğuna dair imalarda da bulundu sürekli.
 
Adam bşr gün bu dünyadan gidecek ve sen tüm çıplalıkğınla, arsızlığın, şımarıklığın ile ortada kalacaksın. Artık kapris yapacağın kişi de olmayacak. Yine bir manyakla karşılaştığında kimi öne süreceksin acaba? Sana hayatta tek karşılıksız iyilik yapan insanları senin hataların yüzünden suçladın.

Özür dile ve uzak dur adamcağızdan. Biz bile uzak durmaya karar verdik sana karşı. Allah babanı iyileştirsin. Keşke tam sağlıklı olsa da çocuğu senden tamamen alıp onlar büyütse.

Senin acil psikiyatri uzmanına gitmen lazım. Ağır borderline gibisin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…