Babam annem olunce evlendi

erkek milleti karısı ölünce mezara noyarken kravatini düzeltirmis yenilir kısmet bulurum diye. babanız hiç kravat düzeltmeye kalmamış zaten hazırmış kadın. ha 3 ayda evlenir birsey diyemem de 3 ayda kayincosunun karısı olmaz evlendiği insan. dünyada bilmem kaç milyon kadın var o kadına mi kalmış? gerçi baldizini alıp kaçan adamlar ya da eniştesine kaçan kadınlar duyuyoruz. onun yanında kuzen kocası ne bileyim çok alçakça bir durum. bende görüşmem babamla öyle bir durumda. annem ölmüş babam yok olmuş ne acı bir dönem. annen yok kimsen yok net....sabırlar dilerim

Kayın aile tarafından uzaktan bir akraba karisinin ölümünden 9 gün sonra evlenmiş. erkeklerin uçkur merakı yüzünden düştükleri acınası durumlar bunlar.
Benim rahmetli dedem de anneannem öldükten sonra kırkını zor beklemiş. Evlenicem diye tutturmuş. Köydeki olur olmadık tüm dul kadınlara gidip evlenme teklifi etmiş. Annemler bakmışlar ki herkese rezil olacaklar kendileri uygun birini bulup evlendirmişler artık. Üvey anneannemi istemeye annemle teyzem gitmiş düşünün. Büyük konuşmak istemiyorum ama böyle baba olmaz olsun.

Merhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
yazip yazip siliyorum banlanacagim diye sustum!
Pek halanlarin doldurmusa benzemiyor baban zaten k*raktersizmis. Görüsmezdim..

Bizim bu komşumuz vardı. Kocası vefat ettikten 4 ay sonra kocasinin akrabasıyla evlendi. Hatta "Onun zaten bende gozu vardi" demiş. Konuyu okuyunca o geldi aklıma. Allah rahmet eylesin. Ben olsam gorusmezdim. Hemen başkasıyla evlenenler nasil evleniyor anlamıyorum.

Beni birtek 3 ay içinde evlenmesi rahatsız etti. Geçenlerde bir genç kızı bütün ülke linçlemişti erkek yapınca çocukları dışında çevre nasılda sus pus. Kadın evli olsaydı yanlış derdim ama onunda eşi vefat etmiş. İki bekar insan, kan bağıyla gelen akrabalık yok sonuçta buna takilmadim ama bu kadar erken evlenmesi iğrenç bunca yıllık karısının ölümünü nasıl sindirmişte tekrar birini almaya karar vermiş?
Düzeltme: diğer üyelerinde yazdığı gibi önceden de görüşüyor olabilirler bu ihtimal doğruysa iğrenç

Son düzenleme:
Bazı yerlerde gerçekten çok normal karşılanıyor
Bundan 5 sene önce benim arkadaşım öldü, bir kaç ay sonra kocası bana tutturdu görüşelim diye başlarda eski anıları yad ederiz sandım ama yine de yanaşmadım, en son ben bodrumdayım kız arkadaşımla demiştim nerdesin diyince, ben de geleyim diyince her yerden engelledim
Bunu çok garipsedim normal bür erkek arkadaşıma anlattım, ne var ki bunda bekar kız kardeşi olsa ona yürürdü dedi onunla da arkadaşlığı bitirdim
benim ailemin baba kısmında da normal

mesela bir kadın ölürse evde kocadan ayrılmış kız kardeşi yakın kuzeni vs varsa hemen onunla düşünürler
sene 2024 benim halamlar da hele hele böyle genç ölen hele çocukları öksüz kalan filn oldu mu evde kız kardeşi, teyze kızı vs yok mu diyorlar adama 2. eş ararken ilk olarak

ama yani ben bunu biliyorum
halamların böyle düşünceğini biliyorum
Allah göstermesin ama yaşasam duysam bu lafları şok olmam, çünkü tanıyorum, biliyorum. ölüm kalım hastalık sağlık çooook olay yaşadım geçirdim.

bence konu sahibi akrabalarını tanımıyor, içlerini de bilmiyor, böye büyük olaylar da yaşamamış (buradaki çoğu kişi gibi) ona şok olmuş...annesi hastayken bile çocuğu var diye başında o durmamış kuzen durmuş o kuzen/yenge evlenir de bacım..."dayımın eşine ne ki biz hallederiz" demen gerekir annen hastaysa.

Merhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Sadece babanıza değil bu evliliği onaylayan, destekleyen, konuşup görüşen herkese tavır alın! İnsanda da bir duruş vardır yahu

benim ailemin baba kısmında da normal

mesela bir kadın ölürse evde kocadan ayrılmış kız kardeşi yakın kuzeni vs varsa hemen onunla düşünürler
sene 2024 benim halamlar da hele hele böyle genç ölen hele çocukları öksüz kalan filn oldu mu evde kız kardeşi, teyze kızı vs yok mu diyorlar adama 2. eş ararken ilk olarak

ama yani ben bunu biliyorum
halamların böyle düşünceğini biliyorum
Allah göstermesin ama yaşasam duysam bu lafları şok olmam, çünkü tanıyorum, biliyorum. ölüm kalım hastalık sağlık çooook olay yaşadım geçirdim.

bence konu sahibi akrabalarını tanımıyor, içlerini de bilmiyor, böye büyük olaylar da yaşamamış (buradaki çoğu kişi gibi) ona şok olmuş...annesi hastayken bile çocuğu var diye başında o durmamış kuzen durmuş o kuzen/yenge evlenir de bacım..."dayımın eşine ne ki biz hallederiz" demen gerekir annen hastaysa.

Hepsini gayrette iyi tanıyorum siz beni nerden bileceksiniz benim küçücük çocuğum var kime bırakıp dursaydım zaten her hafta gittim aynı ilde yatmadıysa annem ve dedeme baktm halamlar fln bakmadı yanı eşimle dedemın yanında 5 ay durdum ben

İlk adımı yenge atmış gibi geldi bana. Annenle ilgilenmesi bile sanki babanla yakınlaşabilmek için planlanmış gibi. Baban etrafta halim selim biri diye biliniyorsa yengen mantığıyla hareket etmiştir. Dışardan hiç tanımadığım biriyle evleneceğime tanıyıp bildiğim biriyle evleneyim bari demiştir.

annesi hastayken bile çocuğu var diye başında o durmamış kuzen durmuş o kuzen/yenge evlenir de bacım..."dayımın eşine ne ki biz hallederiz" demen gerekir annen hastaysa.
Ne saçma bir yorum bu. Anneyle yenge gelin görümceden öte kuzenmiş de tabii ki yanında refakatçi kalabilir. Her refakatçi kalanın kocasına göz koyacağını ne bilsin kadın. Refakatçi kaldı diye adama hallenmesi mi gerekiyordu keza adamın da ona. Benim yengemle annem de çok yakın. Hastalık halinde birbirlerine yardım ediyorlar arada akrabalık yok üstelik, o zaman yengem de babamla evlensin tövbe tövbe.

Konu sahibinin durumunda hadi diyelim 3-5 sene sonra evlenseler kimse bir şey demezdi zaten, iki dul insan birbirlerine yoldaş olurlar denilirdi. Sorun annesi ölür ölmez zınk diye evlenmeleri. Akrabalık olunca insan ister istemez öncesinde de mi aralarında bir şey vardı diye düşünüyor.

Ne saçma bir yorum bu. Anneyle yenge gelin görümceden öte kuzenmiş de tabii ki yanında refakatçi kalabilir. Her refakatçi kalanın kocasına göz koyacağını ne bilsin kadın. Refakatçi kaldı diye adama hallenmesi mi gerekiyordu keza adamın da ona. Benim yengemle annem de çok yakın. Hastalık halinde birbirlerine yardım ediyorlar arada akrabalık yok üstelik, o zaman yengem de babamla evlensin tövbe tövbe.

Konu sahibinin durumunda hadi diyelim 3-5 sene sonra evlenseler kimse bir şey demezdi zaten, iki dul insan birbirlerine yoldaş olurlar denilirdi. Sorun annesi ölür ölmez zınk diye evlenmeleri. Akrabalık olunca insan ister istemez öncesinde de mi aralarında bir şey vardı diye düşünüyor.
maalesef akraba çevresinde böyle durumların yaşanabileceği aileler için uygun kaçmıyor. herkes kendi çevresine göre hareket emtek zorunda.

yoksa ben komşuma da refakatçi kaldım. hatta benim komşum değil, annemin komşusu, çok da aman aman bir samimiyetim yok (öyle senelerdir elinde büyüdüğüm komşu teyzem filan değil) hiç bir akrabalık zaten yok.

Dayınız öleli epey olduysa ve anneniz bi
Süredir hastalık çekiyorsa muhtemelen bunlar o arada işi pişirmişlerdir. Kimsenin dolduruşu olduğunu zannetmiyorum. İlişkileri varmış belli ki

baban mide bulandırıcı bi adam bence konusmamakla en dogrusunu yapıyorsun annen öleli 3 ay olmuş daha çok yeni bi insanın hayvanı dahi ölse 3 ayda atlatamıyor bu adam nasıl annenizin acısını 3 ayda atlatmış

ayrıca bu halamların doldurusu lafıda saçma sanırım babanızı affetmek için kendi kendinizi kandırıyorsunuz ama bu doldurus felan değil baya baya annen hayattayken bunlar birseyler karıştırmışlar

Resmi olarak evlenmişler mi; dini nikahlı evlilik adı altında mı beraberler ? Yengeniz rahmetli dayınızdan emekli maaşı alıyorsa; resmi nikah kıymamış olabilirler. Yaşanılan durum hem çirkin hem de üzücü.

Resmi olarak evlenmişler mi; dini nikahlı evlilik adı altında mı beraberler ? Yengeniz rahmetli dayınızdan emekli maaşı alıyorsa; resmi nikah kıymamış olabilirler. Yaşanılan durum hem çirkin hem de üzücü.
Şikayet edilse edilir demi

Back
X