Babam annem olunce evlendi

Bu işin hiç yumusatilacak tarafı yok.Nasil bir şey ki karısının yası bitmeden (sözde) hiç aklında yokken ne oldu birden yıldırım aşkına mı tutuldu????
Öncesi vardır, insanlar ne der diye düşünmemisler çünkü beklemeye , gizlemeye sabırları kalmamış.İgrenc ilişkileri böylece gün yüzüne çıkmış.Ben olsam hepsini siler ölen annemin hatırasına leke sürdürmem

Siz bence halamların dolduruşuyla diye kendinizce babanızı aklamak istiyorsunuz. Tek babanız kalmış anlaşılır. Ama babanızın yaptığı asla anlaşılır değil.

Anneniz hasta yatağındayken bunlar konuşmaya başlamış diye düşünüyor insan. Başka biri olsa belki bu kadar üzülmezdiniz. Konuşmamanız çok mantıklı ve anlaşılır.

Merhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Oha başka kadın mı yokmuş

Başınız sağolsun Allah sabır versin. Anne kaybı zor ama Allah'ın takdiri diye sabredip dua edilirken babanın ihaneti çok daha ağır. Başka kadınla evlense,2_3 yıl geçmiş olsa insan yine de zorlanır ama belki kabulü olur. Ben de olsam konuşmam haklısınız.

Merhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Öğğ kuscam ensest mi baban bizde aile içine giren artık akrabadır bacıdır kardeştir

Bir söz vardı:Erkek eşi ölünce cenazesine bir gözü ağlar bir gözü başka eş aramış.

Bir tanıdığım adam karısını toprağa koydu haftası dolmadan dul bir kadına sende dulsun bende hadi evlenelim demiş kadın kabul etmemiş.

Benim merak ettiğim annenizin ölüm sebebi çok haber okuyoruz ya hani . Bunlar önceden anlaşmış olmasınlar

Back
X