bence anneniz de farkında ama o sessiz kalmayı tercih ediyor.
Annemin bildiğini zannetmiyorum araları çok iyi babamı gerçekten anlamıyorum ki anneme çok normal davranıyor .S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence anneniz de farkında ama o sessiz kalmayı tercih ediyor.
abine danış böle böle bi durum var abi de içim içimi yio de
yani kimin içi rahat ederki herkez annesi babası birbirini sewsin ister bu erkekleri anlamıorum nie aldatırlar eşlerini boşanın o zmn ya madem dışarda gözün var.sanki bu devirde eşlerinin onlara muhtaçlığı var abinle konuş bence burda bizimle nekdr konuşsan boş sonuçda seninle aynı duyguları hissedebilicek olan abindir.o da böyle bişeye göz yummaz bence
Nezaman böyle bir olay olsa hemen ben de erkek cinsiyetine karşı şimşekler çakıyor zaten.
Abiniz de aynı erkek mantığında düşünüyor. Ah benim eşim mesela, alelade bir konu olsa erkek niye aldatıyor vesaire diye, ne var bunda!! ya gelir konu.
Bizim için ne kadar önemliyse onlar için de bukadar önemsiz.
Ama aldatan kadın olsun bakalım o zaman da önemsiz oluyor mu!!! demediklerini bırakmazlar ne iyi kadınlığı kalır ne şerefi. Ama erkek duygusal olmadığı ve o fiili kendine hak gördüğü için o yapabilir tabi.
Hep erkek bu dünyada ön planda, hep kadın ikinci planda. İslamda bile öyle görüyorlar. İslamı bile kendilerince yorumluyorlar.
O yüzden babanıza kızıyorum ama ne desem boş.
amin amin.. Allah sana da kolaylık versin. çok zor bir durum. bende resmen çökmüştüm. ama şunuda unutma herşeye rağmen hayat devam ediyor.harap etme kendini.
bi abin varsa madem onada delileri göster bence bi büyük olarak o çözüm bulsun.
Annenin tavrı önemli burada senini için.
Sen anneni tanırsın.
Böyle bir durumu öğrenirse boşanacak cesareti var mı yoksa kabullenmeyi mi seçer?
Eğer benim annem güçlüdür kendi ayakları üzerinde durur diyorsan söyle ama yok boşanamaz bunu da söylersem üzülür, kırılır diyorsan söyleme.
Birde annem babama çok güvenir demişsin.
Üzgünüm ama işin çok zor.
Senin anladığın şeyi annenide anlaması gerekir muhakkak aslında.
Babandan nefret etmektede çok haklısın.
Yerinde olsam bende aynı şeyleri hissederdim, yüzünü bile görmek istemezdim.
Ama yinede doğru olan çok zor olsada senin kendi hayatına bakman canım.
Anne babalarda yanlış yapıyorlar malesef.
aynı şey başıma geldi,aldım babamı karşıma, hadi annemi geç bende mi utanmıyosun, kocaman kızın var senin, duygu heyecan arıyosan eğer dedim her tercih bi vazgeçiştir o zaman bizden vazgeçeceksin, ailemizi zedeleyici bi durumla birlikte seni ilerde baba olarak kaale almamaı sağlayacak saygısız dawranmama sebep olcak genç bi delikanlı gibi davranarak, sana karşı olan tutumumuzu hareketlerinle sen belirliyorsun, bana kalırsa yanlış arayışlardasın ve yanlış örneksin dedim. annemede babamı boşa dedim. boşandılar. olmaz abi. yalanlar üzerine kurulu bi çatı altında neyden hayır gelir .şimdi annem çok mutlu babam annemi istiyo, 5 yıldır yalnız ve çok değişti hep annemi rüyasında görüyomuş. tabi sen anneni boşatma, ama babana bi tokat at derim. hemde içinde kalanlardan zehir akıtırsın bi nefes alırsın tatlıcım. sıkma canını bütün erkekler arı gibi işte her çiçekten bal alırlar. o kadınları sevdikleri falanda yok heee, hep macera olsunda yaşlanmadık hala ayaktatız gibi hissedebilmenin peşindeler. antropozlular bunlarüzme kendini sakın.. sakınn... gereksiz.
bnm uvey babamda benim yasimda uzaktan tanidigim kizla konusuyordu. nefret ediyorum o adamdan
zor bir durum ,ama bence de babanız ile konuşun,duygusal bir yapınız olduğunu söylemişsiniz ,büyük olasılıkla konuşurken de ağlamaya başlayacaksınız ama bu sizi yıldırmasın derin bir nefes alın tane tane , kırıp dökmeden demek istediğinizi dile getirin derim ben
![]()
bence önce babanla konuş aynı durumu bende yaşadım benim babamda aldattı annemi ama ben gözlerimle gördüm delillerim vardı herşey ortadaydı.. neden dedim sadece ? baba demedim ! hataydı dedi.. aylar geçti ben kabullenemedim bu durumu anneme söyledim annem boşanmadı yuvasını yıkmak istemedi çoçukları için..öyle böyle ddevam ettik/ediyoruz hayatımıza..
senin anneni bilemicem ne der nasıl tepi verir ?
ama önce babanla konuş derim ben.:26:
bu saatten sonra söylesen neee söylemesen nee.. 2 3yıl önce gördüm mesajı fotoyu diyorsun..şimdi söylesen annen üzülecek baban da kabul etmez ederse de evet öyle bi hata yaptım pişmanım çok geçti üstünden küçük bi heyecandı vs romanını okuyacak..bence bildiğinle kal..emin ol ki annen senin bilmeyip görmediğin daha neler biliyordur bu işten de haberi vardır..
Zor bir durum,erkekler biraz nankörler,diğer kadına ne demeli peki.Yuva yıkanın yuvası olmazmış diye bir söz vardır.
Çok çok haklısın ya o kadınlar nasıl böyle birşey yapabiliyor ki öldüklerinde inşallah cezalarını en ağır şekilde çekerler babam için bile böyle söylüyorum :S