Babam annemi aldatiyor olabilir mi?

Liask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
6
0
1
24
Babamin instagram dm kutusuna bakarken bi kadin oldugunu gordum.mesajlarına bakmak istedim ama mesajlari gizliye almislardi.şüphelendim ve olayin sabahinda annemle kavga etmislerdi.bu konuda ne yapmam gerekiyor?

İnstagramda mesajları gizliye almak nasıl oluyo? Süphenizi annenizle mi paylastınız kavga ettiler? Biraz detaylandırırsanız sevinirim.

Babanı kenara çekip sert bir dille uyar eğer devam ederse annene söyleyeceğini, onu bu şekilde üzmesine göz yummayacağını söyle. Tekrar aynı şey yaşanırsa annene söylersin şuan sana inanmama ihtimali de var annenin karakterini bilmiyoruz.

Babamin instagram dm kutusuna bakarken bi kadin oldugunu gordum.mesajlarına bakmak istedim ama mesajlari gizliye almislardi.şüphelendim ve olayin sabahinda annemle kavga etmislerdi.bu konuda ne yapmam gerekiyor?
Msjlar nasıl gizliye alınıyor? Onu da anlatır mısınız? Millet kocasını bir de ordan yakalamayı öğrensin de tam olsun 🤭

İyice öğrenmeden birşeyi belli etmeyin ama eğer böyle birşey varsa ne yapacaksınız ki? Hiç birşey yapamam anneme söyleyemem diyorsanız bırakın bakmayın sizin babanıza olan saygınız sevginiz gider 😔

İnstagramda mesajları gizliye almak nasıl oluyo? Süphenizi annenizle mi paylastınız kavga ettiler? Biraz detaylandırırsanız sevinirim.
Aşşaği dogru kaydirinca sohbeti mesajlar gizli moda geçiyor.ben kadini babamin dm kutusunda oldugunu gormeden once babam annemle cok sacma bi enden icin kavga etmislerdi

Msjlar nasıl gizliye alınıyor? Onu da anlatır mısınız? Millet kocasını bir de ordan yakalamayı öğrensin de tam olsun 🤭

İyice öğrenmeden birşeyi belli etmeyin ama eğer böyle birşey varsa ne yapacaksınız ki? Hiç birşey yapamam anneme söyleyemem diyorsanız bırakın bakmayın sizin babanıza olan saygınız sevginiz gider 😔
Instagram sohbetine girince sohbeti yukariya dogtu kaydirinca mesajlar gizliye aliniyo ve sadece bir kere gorulebiliyor 2.defa bakmak istediginde okuyamiyorsun.babamla konusmayi dusunuyorum bu konu hakkinda

Aşşaği dogru kaydirinca sohbeti mesajlar gizli moda geçiyor.ben kadini babamin dm kutusunda oldugunu gormeden once babam annemle cok sacma bi enden icin kavga etmislerdi
Yalnız o sohbetin gizli mesajlar bölümüne karsı taraftan gelen mesaj düsüyor. Yani mesajı gizliye alma olayı yok. Kadının biri babanıza mesaj atmıs. Babanız kabul etseydi eğer normal mesaj kutusuna düsecekti o mesaj. Su an bu sekilde ilerliyor sistem. Yani kadından gelmis mesaj. Muhtemelen babanız görmemistir bile.

Tartışmaya gelecek olursak annenizle babanızı ilgilendirir o konu siz karısmayın.

Instagram sohbetine girince sohbeti yukariya dogtu kaydirinca mesajlar gizliye aliniyo ve sadece bir kere gorulebiliyor 2.defa bakmak istediginde okuyamiyorsun.babamla konusmayi dusunuyorum bu konu hakkinda
Aaa siz kaybolan mesajlardan mı bahsediyorsunuz? Kaydırınca kayboluyor konusmalar?

Çocuklar ebeveyn ilişkisine müdahil olmamalı. Babanızın telefonunu ve hesaplarını kurcalamaktan acilen vazgeçmelisiniz.
Yanitiniz icin tesekkurler ama ebeveyinlerimin iliskisi benim hayatimi cok buyuk olcude etkiliyor.aralarindaki olaylara karsimamam imkansiz gibi bisey

Profile göre 20 yaşındasınız anneniz min 40 yaşındadır ve o yaşlarda boşanmak kolay değil eski nesil öyle ya da böyle affedecek biriyle hiç sesinizi çıkarmayın annenin ya da babanız size karşı ezilmesin

Sen karışma.
Annen boşanacaksa, kendi delil toplamaya başlayacaktır. O zaman değerlendirir isterse bu insta durumunu.

Eger babanız yapsaydı kaybolan mesajlar kısmını kendiniz kaydırıp görebilirdiniz. Karsı taraf yapmıs belli ki o yüzden göremiyorsunuz. Bu kaybolan mesajlasmalarını sexting yapan, özel erotik konusan arkadaslarım yapıyor genelde gizleniliyor.

Yani babanız bir kadınla ne konusmus olabilir diye düsünüyorum. İs güc? nedir bilmem özel is konusması olabilir diyeceğim de bunu neden instadan gizli sekilde halletsin diyorum. Evli bi adamın kaybolan mesajlar kısmını kullanarak bi kadınla konusması düsündürücü elbette.

Yanitiniz icin tesekkurler ama ebeveyinlerimin iliskisi benim hayatimi cok buyuk olcude etkiliyor.aralarindaki olaylara karsimamam imkansiz gibi bisey

Aldatma, aldatılma, cinsel yaşam iki kişi arasında yaşanması ve çözülmesi gereken şeylerdir. Evlat olarak buna karışamazsınız. Ne ahlaki olarak ne sosyal olarak doğru bir şey değil bu. Tartışmalarının sizi etkilemesi ayrı mesele, ilişkilerine müdahil olmaya çalışmak, özel alanlarına balıklama dalmak ayrı mesele.

Ortada sizi ilgilendiren bir durum yok bence karışmayın ne kadar olayın içine atlarsanız o kadar görmek istemeceğin şeyler sizi bulacaktır babanızdan soğuyup tiksinebilirsiniz bu emin olun ilerde evlendiğinizde eşinizle ilişkinizi dahi etkiliyor.
Bu anne ve babanızın problemi.

Profile göre 20 yaşındasınız anneniz min 40 yaşındadır ve o yaşlarda boşanmak kolay değil eski nesil öyle ya da böyle affedecek biriyle hiç sesinizi çıkarmayın annenin ya da babanız size karşı ezilmesin
Ya ben 40 a eski nesil demeyelim demeye geldim :))) Ben bu sene 40 oluyorum ve 40 is the new 20 yani o yüzden yapmayalım etmeyelim bacılarım, kardeslerim :)

Back
X